7 SECRETE UIMITARE pe care nu le știai despre IPHONE

Smartphone-urile create de Apple ocupă o poziție centrală pe piața telefoniei mobile. Au devenit atât de populare încât, în orașele mari, o persoană din două are un iPhone. Totuși, majoritatea posesorilor de dispozitive Apple nu își dau seama cât de puternice sunt acestea.

Iată câteva dintre cele mai incredibile funcții ale iPhone-urilor:

1. Setarea temporizatorului pentru somn
Acum poți adormi ascultându-ți cântecele preferate sau un podcast fără să te îngrjorezi că muzica va continua toată noaptea. Doar deschide aplicația Clock și setează cât timp vrei să meargă muzica. Selectează, de la When Timer Ends, opțiunea Stop Playing.

2. Creează o vibrație particularizată
iPhone-ul tău folosește vibrații standard pentru mesaje, dar poți modifica asta. Mergi la Settings – Sounds și selectează ceva din lista Sounds and Vibrations. Mergi la Vibration – Create New Vibration.

3. Curăță RAM-ul iPhone-ului
Îți poți face telefonul să meargă mai repede curățându-i Random Access Memory. Apasă și menține apăsat butonul Sleep/Wake până apare mesajul ”slide to power off”. Eliberează butonul acela și apasă apoi, menținând apăsat, butonul Home. În câteva secunde, ecranul va pâlpâi puțin și va reveni la normal, cu RAM-ul curățat.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

4. Marcajele de timp ale mesajelor
Dacă vrei să știi exact când a fost trimis un anumit mesaj, deschide aplicația de mesaje, deschide o conversație, mișcă-ți degetul pe ecran de la dreapta la stânga. Acum poți vedea când a fost trimis fiecare mesaj.

5. Filmare cu ecranul închis
Dacă nu vrei ca alții să observe că filmezi sau faci poze, închide telefonul, apasă butonul Shuttr, glisează iconița camerei din dreapta jos până la jumătatea ecranului în sus și nu-i da drumul. Menținând degetul pe cameră, treci în modul video. Apasă de două ori pe butonul Home, făcând asta de trei ori. Menține degetul pe slider până când se stinge ecranul. Dacă vrei să termini înregistrarea, deblochează telefonul.

6. Derularea melodiilor și a videoclipurilor
Poți modifica viteza fișierelor audio/video doar mutând slider-ul. Zona galbenă e pentru rapiditate, în cea roșie viteza se înjumătățește, iar cea verde e și mai lentă.

7. Folosirea offline a aplicației Google Maps
Poți descărca hărțile pentru a le folosi online dacă scrii ”ok maps” în căsuța de căutare a hărții.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.