7 TRUCURI care te ajută să SLĂBEȘTI FĂRĂ EFORT

Cu toţii ştim că a pierde în greutate cere multă muncă grea. Totuşi, dacă ne schimbăm câteva din obiceiuri, putem slăbi fără prea mult efort.

Încearcă aceste trucuri promiţătoare:

1. Respiră adânc

Respirațiile profunde scad nivelul de cortizol, un hormon ce reglează greutatea și stresul. În plus, mărind cantitatea de oxigen, îți accelerezi metabolismul. Dacă expiri mai repede ca de obicei, elimini miam mult dioxid de carbon, iar celulele vor folosi mai multă energie.

2. Mănâncă mai multe legume la micul dejun

Micul dejun îți oferă 25% din necesarul de energie. E cea mai importantă masă a zilei, garantându-ți performanță fizică și intelectuală. Legumele consumate la micul dejun te ajută să te simți sătulă, să reduci cantitatea de calorii de la celelalte mese și îți îmbunătățesc tranzitul intestinal.

FOLLOW ME

3. Stai dreaptă

Fie că muncești, mănânci sau te uiți la un film, a sta dreaptă e un mod excelent de a pierde în greutate rapid și eficient. Acest obicei simplu reduce nivelul de cortizol din corp și necesită mai multă energie decât crezi.

4. Consumă alimente picante

Acestea conțin capsaicină, care accelerează procesul de ardere a grăsimilor din corpul tău. În plus, stimulează în mod natural distrugerea celulelor de grăsimi și îți crește metabolismul cu 20%, pentru cel puțin 30 de minute. Corpul tău va arde grăsimile, iar în acest timp tu nu va trebui să faci nimic.

5. Mănâncă în fața unei oglinzi

Dacă te vezi mâncând, vei consuma mai puțin, pentru că vei fi conștientă de fiecare înghițitură pe care o iei și nu vei exagera.

6. Ia-o pe scări

Folosește scările, nu liftul. Urcarea a două etaje pe zi te ajută să slăbești aproape 3 kg pe an. Dacă urci șase etaje, anul următor poți fi mai slab cu aproape 8 kg.

7. Mergi

Mersul e exercițiul perfect pentru a piere în greutate. Poți arde 255 de calorii pe oră dacă ieși la o plimbare lejeră și până la 391 de calorii dacă ai un ritm mai alert. Investește deci în sănătatea ta și nu mai lua prea des autobuzul.

sursa: www.msn.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.