7 lucruri pe care angajații de la hotel nu ți le-ar spune niciodată

Aproape tuturor ne place să descoperim locuri noi, să întâlnim oameni intersanți și să trăim aventuri. Pentru a nu te întoarce din vacanță cu amintiri neplăcute, ar trebui să fii în alertă și să cunoști câteva dintre trucurile hotelurilor, astfel încât să nu te lași înșelat/ă.

Iată câteva dintre ele:

1. Comentariile oaspeților legare de hotel

Toate hotelurile sunt obsedate de recenzii, deoarece cred că acestea cresc profiturile. Prin urmare, de multe ori, comentariile admirative sunt postate chiar de către personalul hotelului. Cel mai bine ar fi dacă i-ai întrebat pe prietenii sau cunoscuții tăi care au stat la hotelul de care ești interesat/ă. Dacă nu a stat niciunul, verifică mai multe site-uri cu păreri despre hoteluri.

2. Bacșișuri în avans

Dacă are loc în hotel un eveniment social important, chelnerii nu au, de obicei, timp să-i servească bine pe toți clienții. E foarte greu să ajungă să la toată lumea, mai ales când sunt vreo sută sau două de oaspeți. Dacă vrei să nu fii uitat pe durata nopții, dă-i chelnerului bani în avans. După aceea, vei fi foarte bine servit.

FOLLOW ME

3. Numele și locația hotelurilor costă și ele bani

Popularitatea hotelului, cât de aproape este de atracțiile turistice, de centrul orașului sau de aeroport – toate acestea cresc costul hotelului. Dacă vrei să economisești bani, caută un hotel mai puțin cunoscut, aflat într-un colț liniștit, departe de rutele principale.

4. Nu fi nepoliticos cu personalul hotelului

Angajații de la hotel nu agreează atitudinea negativă, cuvintele nepoliticoase, nemulțumirea constantă. Ei îi tratează ceva mai rău pe cei carese poartă astfel: camere prost curățate, lenjerie murdară și lista poate continua. Fii amabil/ă cu administrația hotelului, mai ales atunci când te cazezi. Astfel îți vei crește șansele de a primi servicii bune. Tratează angajații cu respect, nu ca și cum ar fi angajații tăi.

5. Poartă întotdeauna papuci

Asigură-te că ai mereu papuci în picioare. Nu uita că ești într-un loc în care au fost mulți oameni și nu ai vrea să te infectezi cu o ciupercă.

Citește mai JOS: 7 SECRETE pe care angajații din HOTEL nu ți le vor spune NICIODATĂ

5. Trasul cu ochiul

De multe ori, în hoteluri, vizorul din ușă funcționează în ambele sensuri. Asta înseamnă că de afară se poate vedea ce se întâmplă în interiorul camerei. De asemenea, în vizor pot fi ascunse mici camere de luat vederi. Așadar, e foarte posibil să fii ținut/ă sub observație. Atunci când intri în camera care ți-a fost destinată, verifică imediat vizorul și, pentru orice eventualitate, acoperă-l cu o bucată de hârtie.

6. Managerii agențiilor de călătorii încearcă să-ți vândă ce e mai profitabil pentru ei

Managerii experiementați ai agențiilor de călătorii încearcă mereu să vândă ceea ce e mai profitabil pentru ei. Poate că vor fi plătiți mai bine dacă trimit turiștii în Tailanda, de exemplu, în timpul sezonului ploios. Dacă ești rugat să îți schimbi destinația, nu te grăbi să fii de acord. Studiază noua ofertă. Poate că ți se oferă într-adevăr ceva mai bun – sau poate că nu.

7.Cum fac angajații băile să miroasă frumos

Pentru a crea senzația de prospețime, angajații de la hotel pun câteva picături de ulei esențial pe rola de hârtie igienică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.