8 imagini care arată ce OBICEIURI ale bărbaților nu suportă femeile


Indiferent cât iubești o persoană, ea poate avea niște obiceiuri enervante care te fac să te superi mereu. Și astăzi îți propunem să explorezi câteva obiceiuri umane obișnuite pe care le are partenerul tău, dar care te înnebunesc!

Pe cât de amuzante sunt aceste ilustrații de mai, pe atât de enervante pot fi obiceiurile unui bărbat. De multe ori, nu îți dai seama că un anumit tip de comportament îi este tipic partenerului tău. Am adunat câteva exemple:

1. Planificarea călătoriilor spontane

Ar putea fi un șoc, dar femeile urăsc surprizele. British Airways a realizat un sondaj și a constatat că mai bine de 60% dintre femeile care au participat la cercetare urăsc surprizele. Problema cu călătoriile neplanificate este că nu ai suficient timp să te pregătești. Pentru băieți însă, acest concept este străin. Așa cum este și în cazul unei ieșiri în oraș, ei nu au nevoie de mult timp pentru a se pregăti.


2. Adoarme după relațiile intime

Psihologii de la Universitatea din Michigan, care au condus studiul, spun că discuțiile și îmbrățișările după amor sunt la fel de importante ca și ceea ce se întâmplă înainte de relațiile intime- sau chiar mai importante ca actul în sine. Deci, ești îndreptățită să aștepți manifestări ale afecțiunii de la partenerul tău, care, de cele mai multe ori întârzie să apară.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Nu ascultă

Aceasta nu ar trebui să fie o surpriză (pentru ambele sexe). Potrivit unui sondaj realizat de compania britanică de detergenți de rufe Ariel, mai mult de o treime dintre femei au declarat că faptul că nu ascultă este cel mai prost obicei al partenerului lor. Nepoliticos! Dar îl poți învinui pentru că nu îți acordă atenție? Nu întotdeauna. Un studiu LiveScience constată că bărbații și femeile se concentrează în mod diferit – și că bărbații ar putea fi distrași de ceea ce se întâmplă în jur în timpul unei discuții. Astfel, un bărbat nu te va asculta niciodată în totalitate.

4. Lasă capacul toaletei ridicat

Poate suna ca un clișeu, dar, potrivit lui Ariel, acesta este cel de-al doilea cel mai enervant obicei al unui bărbat. Desigur, durează doar o secundă să pui capacul la loc. Este însă enervant când îi repeți asta și el pare tot neglijent.

5. După bărbierit, lasă părul peste tot prin jur

Pe cât de enervat, pe atât de scârbos. Cu siguranță nu trebuie justificată supărarea femeilor în acest caz. Încălcarea normelor de igienă s-au dovedit a fi chiar și unul dintre cele mai frecvente motive pentru despărțire.

1. Când vrei să fie drăguț, dar îți face farse

1-17-600x511-9311770
2. Când e imposibil să te uiți la un film romantic cu el

2-17-600x575-1250930
3. Când exagerează cu parfumul

3-16-600x575-3129883
4. Când încearcă să facă “curățenie“ în felul său

4-16-600x600-6730375
5. Când se poartă ca un sălbatic

5-15-600x600-1269968
6. E chiar și mai rău când comportamentul său sălbatic se revarsă asupra prosopului tău favorit

6-16-600x600-4659607
7. Când i se pare amuzant să te înțepe cu barba lui

7-15-520x600-6633897
8. Când lasă o grămadă de vase murdare după ce gătește

10-8-600x600-1502143


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.