8 imagini care arată prin ce CHINURI trec femeile atunci când trebuie să se EPILEZE


Dacă ești una dintre acele femei cărora în mod miraculos nu au păr pe corp, suntem geloase. Dacă ești una dintre femei care nu au nicio problem cu păru de pe corp, tot suntem geloase. Pentru celelalte femei însă, epilarea e o problemă esențială. Iată un top cu cele mai buune soluții de îndepărtare a părului de pe planetă.

1. Epilarea cu zahăr

E ceva nou și mai puțin dureros decât epilarea cu zahăr. E mai puțin probabil să-ți arzi pielea, ca la ceară, plus că părul se subțiază de fiecar dată.

2. Rasul


Nu durează mult, e ieftin și relativ nedureros. Poți scăpa de părul scurt imediat, nu ca la tratamentele de la salon.

3. Filetarea

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

E puțin înfricoșătoare (se mișcă așa repede atât de aproape de ochii tăi!) , dar face o treabă excelentă cu sprâncenele noastre.

4. Ceara

Doare? Evident? Durează între patru și șase săptămâni fără să coste atât de mult? Bineînțeles că da.

5. Electroliza

E ceva mai dureroasă decât laserul, dar e mai eficientă. După 15-30 de ședințe, ai scăpat… definitiv.

6. Laserul

Atâția bani, atâtea ședințe, atâtea senzații neplăcute. Pentru rezultate semi-permanente? Avem lucruri mai bune de făcut.

7. Crema depilatoare

Părul crește la fel de repede ca la ras. Factorul de durere potențială e același ca la ras.

1. Încerci să-ți acoperi părul pubian cu slipul atunci când mergi la înot pentru că nu ai avut timp să te epilezi.


2. Crema depliatoare e un chin – timpul, mizeria, mirosul dezgustător. Oare chiar merită deranjul?


3. Părul care crește imediat. Crește prea repede!

3-5779949
4. Acel moment când îți pui un maiou, îți prinzi păul și îți dai seama că nu te-ai epilat la subraț. Poate că va veni ziua în care femeile nu își vor mai face griji pentru părul de la subraț, precum bărbații.


5. Iritațiile oribile de pe linia bikinilor. Mâncărimea… oh, Doamne, mâncărimea…


6. Durerea și umilința epilării inghinale cu ceară – un fel de versiune mai blândă a nașterii, dar în care rămâi  cu răni și nu primești un copil la final.


7. Momentul acela în care te epilezi cu o lamă ieftină. Vremurile disperate cer măsuri disperate, dar….tot sângele acela…

9-6970994
8. Atunci când te privești în oglindă când e soare și descoperi că ai mustață…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.