8 imagini care arată prin ce CHINURI trec femeile atunci când trebuie să se EPILEZE

Dacă ești una dintre acele femei cărora în mod miraculos nu au păr pe corp, suntem geloase. Dacă ești una dintre femei care nu au nicio problem cu păru de pe corp, tot suntem geloase. Pentru celelalte femei însă, epilarea e o problemă esențială. Iată un top cu cele mai buune soluții de îndepărtare a părului de pe planetă.

1. Epilarea cu zahăr

E ceva nou și mai puțin dureros decât epilarea cu zahăr. E mai puțin probabil să-ți arzi pielea, ca la ceară, plus că părul se subțiază de fiecar dată.

2. Rasul

Nu durează mult, e ieftin și relativ nedureros. Poți scăpa de părul scurt imediat, nu ca la tratamentele de la salon.

3. Filetarea

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

E puțin înfricoșătoare (se mișcă așa repede atât de aproape de ochii tăi!) , dar face o treabă excelentă cu sprâncenele noastre.

4. Ceara

Doare? Evident? Durează între patru și șase săptămâni fără să coste atât de mult? Bineînțeles că da.

5. Electroliza

E ceva mai dureroasă decât laserul, dar e mai eficientă. După 15-30 de ședințe, ai scăpat… definitiv.

6. Laserul

Atâția bani, atâtea ședințe, atâtea senzații neplăcute. Pentru rezultate semi-permanente? Avem lucruri mai bune de făcut.

7. Crema depilatoare

Părul crește la fel de repede ca la ras. Factorul de durere potențială e același ca la ras.

1. Încerci să-ți acoperi părul pubian cu slipul atunci când mergi la înot pentru că nu ai avut timp să te epilezi.


2. Crema depliatoare e un chin – timpul, mizeria, mirosul dezgustător. Oare chiar merită deranjul?


3. Părul care crește imediat. Crește prea repede!

3-5779949
4. Acel moment când îți pui un maiou, îți prinzi păul și îți dai seama că nu te-ai epilat la subraț. Poate că va veni ziua în care femeile nu își vor mai face griji pentru părul de la subraț, precum bărbații.


5. Iritațiile oribile de pe linia bikinilor. Mâncărimea… oh, Doamne, mâncărimea…


6. Durerea și umilința epilării inghinale cu ceară – un fel de versiune mai blândă a nașterii, dar în care rămâi  cu răni și nu primești un copil la final.


7. Momentul acela în care te epilezi cu o lamă ieftină. Vremurile disperate cer măsuri disperate, dar….tot sângele acela…

9-6970994
8. Atunci când te privești în oglindă când e soare și descoperi că ai mustață…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.