8 TRUCURI de coafură ce te fac să pari cu 5 ani mai TÂNĂRĂ

Coafura ta joacă un rol esențial în crearea unui aspect armonios, iar dacă o alegi corect, poți obține un efect uimitor ce te va face să pari mult mai tânără decât ești.

Iată câteva sfaturi practice și ușor de urmat de care ar trebui să ții cont pentru a avea un look uimitor:

1. Tunsoarea

1-tunsoare-9478401

Când vine vorba de tunosare, cea mai bună alegerea este o tunsoare în scări, iar dacă optezi pentru un bob, cu siguranță nu vei da greș!

2. Nuanța

2-culoare-7042463

Părul deschis la culoare este cu siguranță de efect. Însă, trebuie să fii foarte atentă la nuanața pe care ți-o alegi și când faci asta trebuie să ai în vedere că trebuie să se potrivească cu tipul de piele și culoarea ohiilor.  E recomandat să nu faci o schimbare mai mare de 2-3 tonuri de la culoarea ta naturală. Dacă nu îți dorești o schimbare radical, încercă o nunață deschisă și câteva șuvițe închise. În felul acesta pielea ta va straluci și vei obține o imagine dinamică.

3. Lungimea

3-lungime-1487671

Părul tuns scurt este deseori asociat cu un stil de viață activ și cu tinerețea, deci, cu cât înaintezi în vârstă, cu atât ar trebuie să îți scurtezi din ce în ce mai mult părul. Părul foarte scurt pune în evidență extrem de bine o formă ovală a feței, care, odată cu trecerea anilor, nu mai este atât de bine definită.

4. Volumul

4-volum-9268745

FOLLOW ME

Părul fără volum te poate face să arăți mai bătrână, așa că dacă nu vrei să se întâmple asta, oferă-i volum. Cu toate acestea, prea mult volum poate da, de asemenea, senzația de îmbătrânire. Volumul care să te pună în evidență trebuie să aibă un aspect cât mai natural. Alege să porți tunsori în scări sau bucle lejere. De asemnea, poți folosi și un spray pentru volum, dar în cantități moderate.

5. Bretonul

5-breton-4543277

Bretonul îți poate revigora imagine în totalitate și, de asemenea, îți ascunde ridurile de pe frunte și îți scoate ochii în evidență. Cu toate astea, dacă optezi pentru un breton prea gros și drept, acesta nu va creea efectul dorit.

6. Cărarea

6-carare-2093864

Dacă alegi să porți cărarea pe mijloc, vei obține un look  sobru și te va face să pari mai bătrână. Dacă optezi pentru o cărare pe o parte, această îți va face ochii să pară mai mari și mai expresivi. Poți opta și pentu părul dat pe spate sau o cărare în zig-zag pentru a obține volum.

7. Coafura de zi cu zi

7-stl-7835856

Atât părul foarte drept cât și cel extrem de strâns, îți pot adaugă câțiva ani în pus. Dacă îți prinzi părul în coadă, asigură-te că îți lași câteva fire libere pe părțile laterale ale feței. De asemenea, dacă îți lași părul desfăcut,  creează un look ușor neglijat. Dacă prefer părul drept, ar fi bine să adaugi puțin haos în stilul tău prin utilizarea unei tunsori asimetrice.

8. Coafura de seară

8-coafura-de-seara-2913595

Atunci când ai un eveniment de seară, spune nu părului fără volum, dat pe spate, care e așezat perfect cu fixativ. O coafură de seară ar trebui să fie cât mai naturală, pentru a te face să pari fresh. Adaugă o notă jucăușă și efectul va fi wow!

Citește și: 7 SECRETE care te vor ajuta să pari mai TÂNĂRĂ în poze

Majoritatea oamenilor sunt convinși că nu arată bine în poze și, de aceea fac tot posibilul să evite să fie fotografiați. Dar puțin știu că pentru a face o poză bună este necesar să știi cum ar trebui să stai și să faci camera să te iubească.
Uite aici câteva din trucurile care te vor ajută să arăți în fiecare zi bine în față camerei:

1-poze-3936292
Aproapte toată lumea are fața asimetrică. În consecință, toți ar trebui să ne găsim „cea mai bună parte’’. Este un truc simplu: decide ce parte a feței îți place mai mult și  evidențiaz-o întotdeauna când faci poze.

2-poze-7769012

De obicei încercăm să părem deschis în față camerei și de aceea avem tendința să ne ridicăm ușor sprâncenele, dar acest lucru poate da senzația de ,,nesiguranță’’. Pentru a evită acest lucru, ridică-ți pleoapa inferioară ca și cum te-ai uiata la ceva în depărtare. Ridică numai ploapa inferioară, nu și sprâncenele sau orice altă parte a feței.

3-poze-6318870
Un zâmbet prea larg poate avea un aspect nenatural și fals. Un zâmbet discret te poate face să arăți mai atractivă, fără a-ți scoate în evidență ridurile.

4-poze-8411982
Pentru a creea un efect de față subțire, aplică două reguli simple: întoarce-ți partea „bună” a feței la 30 de grade de obiectiv și pune-ți limbă pe cerul guri .

5-poze-8276523
Strângându-ți buzele te poate face să arăți complet neatrăgătoare. Vei arată mult mai bine dacă îți dezlipești puțin buzele că și cum ai vrea să săruți pe cineva.

6-poze-7463569
Dacă te uiți direct în obiectiv, fața ta va părea mai mare și poți părea agresivă. Un truc folosit foarte des este să privești puțin mai sus de apărat.
7-poze-1367825
Când îți faci poze din profil, trebuie întotdeauna să îți ridici bărbia. În acest fel fața ta va arată mai expresivă, gâtul mai subțire și obrajii mai ridicați.

foto: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.