8 trucuri de frumusețe pe care le folosesc toate FEMEILE DEȘTEPTE

Întotdeauna vrem să ne facem viața mai ușoară și să economisim timp și bani și suntem în căutare de noi trucuri. Dacă ne ajută să ne simplificăm rutina de dimineață sau să găsim alte moduri de utilizare pentru niște obiecte, le acceptăm bucuroase.
Iată acum câteva trucuri pentru machiaj:

1. Încălzește mascara 

Cât aplici restul machiajului, pune tubul bine închis de mascara într-un vas cu apă călduță, ca să o poți aplica mai ușor sau rostogolește-l în palme de câteva ori pentru același rezultat. Nu mișca peria în sus și în jos, așa vor apărea bule de aer.

2. Cum să acoperi petele și urmele acneei

Aplică mai întâi un strat de anticearcăn pe care să-l acoperi cu o pudră mată. Repetă procedura, amestecă bine și mai aplică un strat de pudră.

3. Privește în jos când folosești dermatograful

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Vrei să eviți cutele? Coboară-ți oglinda pentru a privi în jos – vei avea pleoapele complet expuse.

4. Modul corect pentru folosirea unui creion de sprâncene

Pentru a părea ceva natural, colorează ușor doar locurile goale. Dacă apeși prea mult și colorezi întreaga sprânceană, va părea prea îndrăzneț și nenatural.

5. Cum să ai buze foarte fine

Periază-ți buzele ușor cu o periuță de dinți și puțin ulei de cocos înainte să aplici rujul. Vei îndepărta pielea moartă și vei hidrata buzele în același timp. Trucul îți va folosi mai ales dacă folosești culori îndrăznețe de ruj.

6. Fixează machiajul cu apă de trandafiri

Dacă vrei ca machiajul să stea la locul lui și să arate proaspăt, apa de trandafiri te va ajuta. Pompeaz-o în aer și apoi las-o să cadă pe față, ținând gura și ochii închiși.

7. Aplică fardul de obraz înainte de ruj sau fard de pleoape

Ca să eviți să arăți ca un clovn din cauza a prea multe nuanțe, aplică întâi fardul de obraz. Vei putea să vezi apoi ce nuanță de ruj și fard de pleoape e mai potrivită.

8. Folosește ulei de măsline pentru demachiere

Acesta e o alternativă naturală și blândă a produselor cosmetice. Curăță, hrănește și hidratează pielea.

0 comentarii pe “8 trucuri de frumusețe pe care le folosesc toate FEMEILE DEȘTEPTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.