8 trucuri de frumusețe pe care le folosesc toate FEMEILE DEȘTEPTE

Întotdeauna vrem să ne facem viața mai ușoară și să economisim timp și bani și suntem în căutare de noi trucuri. Dacă ne ajută să ne simplificăm rutina de dimineață sau să găsim alte moduri de utilizare pentru niște obiecte, le acceptăm bucuroase.
Iată acum câteva trucuri pentru machiaj:

1. Încălzește mascara 

Cât aplici restul machiajului, pune tubul bine închis de mascara într-un vas cu apă călduță, ca să o poți aplica mai ușor sau rostogolește-l în palme de câteva ori pentru același rezultat. Nu mișca peria în sus și în jos, așa vor apărea bule de aer.

2. Cum să acoperi petele și urmele acneei

Aplică mai întâi un strat de anticearcăn pe care să-l acoperi cu o pudră mată. Repetă procedura, amestecă bine și mai aplică un strat de pudră.

3. Privește în jos când folosești dermatograful

FOLLOW ME

Vrei să eviți cutele? Coboară-ți oglinda pentru a privi în jos – vei avea pleoapele complet expuse.

4. Modul corect pentru folosirea unui creion de sprâncene

Pentru a părea ceva natural, colorează ușor doar locurile goale. Dacă apeși prea mult și colorezi întreaga sprânceană, va părea prea îndrăzneț și nenatural.

5. Cum să ai buze foarte fine

Periază-ți buzele ușor cu o periuță de dinți și puțin ulei de cocos înainte să aplici rujul. Vei îndepărta pielea moartă și vei hidrata buzele în același timp. Trucul îți va folosi mai ales dacă folosești culori îndrăznețe de ruj.

6. Fixează machiajul cu apă de trandafiri

Dacă vrei ca machiajul să stea la locul lui și să arate proaspăt, apa de trandafiri te va ajuta. Pompeaz-o în aer și apoi las-o să cadă pe față, ținând gura și ochii închiși.

7. Aplică fardul de obraz înainte de ruj sau fard de pleoape

Ca să eviți să arăți ca un clovn din cauza a prea multe nuanțe, aplică întâi fardul de obraz. Vei putea să vezi apoi ce nuanță de ruj și fard de pleoape e mai potrivită.

8. Folosește ulei de măsline pentru demachiere

Acesta e o alternativă naturală și blândă a produselor cosmetice. Curăță, hrănește și hidratează pielea.

0 comentarii pe “8 trucuri de frumusețe pe care le folosesc toate FEMEILE DEȘTEPTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.