Adevăratele diferențe dintre bărbați și femei

Încă nu v-ați convins că bărbații sunt de pe Marte și femeile de pe Venus? Iată cea mai tare dovadă:
Jurnalul ei:
„În seara asta mi s-a părut că soțul meu se comportă cam ciudat. Ne-am facut planuri să luam cina la restaurant. Toata ziua am fost la cumpărături cu prietenele mele și am crezut că s-a suparat pentru că am întârziat la întâlnire, dar nu a spus nimic.
Conversatia părea moartă, așa că i-am sugerat să mergem într-un loc mai liniștit să vorbim. A fost de acord, însă tot nu am reușit să-l fac să spună prea multe. Când l-am întrebat ce s-a întâmplat, a zis că nimic. L-am întrebat dacă e supărat din vina mea… Mi-a răspuns că nu e supărat, că nu are nicio legatură cu mine și că nu trebuie să-mi fac probleme.
În drum spre casă i-am spus că-l iubesc. A zâmbit și a continuat să conducă. Nu-mi explic comportamentul lui și nu îmi pot da seama de ce nu mi-a zis că și el mă iubește.
Când am ajuns acasă, am simțit că l-am pierdut de tot, că nu mai avem nimic în comun unul cu celalalt. Nu a făcut decât să stea să se uite la televizor în tăcere.
A fost totată seara distant și absent. Într-un final, m-am dus la culcare. Dupa vreo 15 minute a aparut și el. În continuare l-am simțit distras și cu gândurile în altă parte. El a adormit, eu am plâns. Nu știu ce să fac… Sunt sigură că se gândește la altcineva. Viața mea e distrusă…”
Jurnalul lui:
„Astăzi nu am putut să pornesc motocicleta, dar nu pot să-mi dau seama care e problema. Cred că trebuie să o duc la mecanic… „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.