Adevărul despre bărbatul Săgetător. Ce îl face special

Adevărul despre bărbatul Săgetător. Ce îl face special

Când un bărbat Săgetător se îndrăgostește, nu este nimic nou. Soarele său se află într-un semn guvernat de Jupiter și acest lucru îl face predispus să se îndrăgostească rapid, acționând ca un cuceritor care trebuie să cucerească inimile multora. În general, este bine să ții acest bărbat la distanță o vreme, până când intențiile sale devin clare și emoțiile sale stabile. Chiar dacă îi va plăcea spontaneitatea și iubirile care încep pe neașteptate, el va avea șansa de a-și aprofunda sentimentele doar atunci când va avea pentru ce să lupte. Până la urmă, el aparține elementului Foc și este întotdeauna important pentru el să fie activ și provocat în pasiunea sa, în drumul său spre a cuceri inima cuiva.

El pur și simplu nu este stabil. Ar putea fi jignitor să spunem că un bărbat Săgetător nu este de încredere, dar acest lucru este cel mai aproape de adevăr atunci când vine vorba de relațiile sale. El ar putea fi perfect de încredere în fiecare zi, dar cine poate spune cum vor evolua sentimentele sale mâine sau peste doar câteva ore? Săgetătorul este un semn mutabil, iar elementul Foc îi conferă acestui bărbat suficientă viteză în schimbările sale încât pare greu de stăpânit. Cu toate acestea, atunci când se găsește într-o relație cu un partener care îi poate urma ritmul, sunt șanse mari să devină dedicat, fidel și neobișnuit de stabil. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l găsească în relația sa este scopul și sentimentul unui viitor semnificativ.

În general, acesta este un bărbat care nu minte foarte bine. De aceea, va alege rareori să facă acest lucru, chiar și atunci când este infidel sau se îndrăgostește de altcineva. Putem spune că poate fi de încredere când vine vorba de lucrurile pe care le spune, dar nu prea poate fi de încredere când vine vorba de stabilitatea afecțiunii sale emoționale. De asemenea, este un bărbat care va ceda cu ușurință la tot felul de iluzii și idealisme, iar acest lucru îl poate face să nu fie demn de încredere, nu pentru că te minte, ci pentru că se minte pe sine și vede lumea prin ochelari roz.

Bărbații Săgetător sunt adesea interpretați greșit ca fiind superficiali și copilăroși. Cine dorește să formeze o relație de calitate cu acest bărbat trebuie să înțeleagă că semnul Săgetătorului este o continuare a Scorpionului, în timp ce precede Capricornul, așa că nu poate fi cu adevărat nimic superficial la el. Acesta este omul în căutarea adevărului și nu se va odihni până nu-l va găsi. Acest lucru nu înseamnă doar că el caută onestitatea în partenerii săi, ci și propriile sale sentimente interioare sincere. De cele mai multe ori nici măcar nu știe de ce nu vrea să rămână în aceeași relație sau de ce are nevoie de atâta schimbare și aventură. Acest lucru nu îi împiedică pe cei din jurul lui să înțeleagă că acest lucru se datorează căutării sale a acelei singure și adevărate direcții. Vrea să găsească locul de sinteză și adevăr absolut și doar atunci când îl va găsi cu o singură persoană, îi va rămâne fidel și angajat față de ea.

Te poate interesa și: Totul despre femeia Săgetător. Cum este ca mamă, în viața de familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.