Adevărul despre zodia Fecioară. Cum e femeia din acest semn

Adevărul despre zodia Fecioară. Cum e femeia din acest semn

Femeia Fecioară este combinația supremă de inteligență și frumusețe. Are abilități organizatorice pentru zile întregi, ca să nu mai vorbim de caracteristici foarte dezvoltate și de o etică a muncii dedicată – toate acestea asigură că lumea va ajunge să o vadă în acțiune, punându-și în valoare toată strălucirea și talentele.

Acestea sunt femeile care fac lucrurile să se întâmple – nu sunt doar vorbe. Fecioara este guvernată de Mercur, ceea ce face să aibă o minte pasională și intelectuală și o tendință profund creativă. Fiind un semn de pământ, însă, aceste doamne strălucesc cu adevărat atunci când creează ceva tangibil din inspirația lor.

Fecioarele din Fecioară pot părea la suprafață personalități timide și retrase, dar fiți cu ochii în patru pentru activitatea frenetică pe care o creează în spatele scenei – aceste persoane cu inițiativă sunt cele de urmărit atunci când vine vorba de marile afaceri și de artă, și sunt deosebit de pricepute când vine vorba de combinarea celor două. Contează pe o femeie Fecioară să aibă mai multe întreprinderi în desfășurare în același timp, dar să le gestioneze cumva pe toate la literă – între prieteniile sale devotate, gustul său impecabil și afacerile sale înfloritoare, o Fecioară nu este una care să lase lucrurile să se încurce sau să se încurce.

Cum reușește ea să o facă, vă puteți întreba? Un indiciu este examinarea agendei sale zilnice, fără de care nu este văzută niciodată – aceasta va fi codificată pe culori, cu mici autocolante drăguțe care denotă programările la medic și la colorist, zilele de sală de sport în care poate face exerciții cu un antrenor personal și sesiunile de timp liber.

Cum este femeia Fecioară ca mamă

Casa unei femei Fecioară este un domeniu binecuvântat, un spațiu sacru plin de frumusețe și lumină. Această doamnă fastidioasă trăiește după maxima „un loc pentru fiecare lucru și fiecare lucru la locul lui” și se asigură că, deși are o dragoste pentru mici bijuterii superbe și obiecte de artă, lucrurile nu se simt niciodată aglomerate sau dezordonate. Totul este ales cu un ochi atent la detalii. Odată ce o Fecioară a ales o temă (cum ar fi bulinele, multă lavandă sau art deco), ea va exagera cu ea – ducându-și trăsăturile decorative la cel mai înalt nivel de formă de artă.

Borcanele ei de condimente sunt toate etichetate perfect. Dulapul ei este o adevărată minune de admirat. Fecioarele detestă mizeria și se luptă cu colegi de casă nepăsători, care nu vor să își ducă greul atunci când vine vorba de îngrijire și muncă egală cu treburile casnice. Deoarece conceptul de serviciu este tema acestei zodii, o femeie Fecioară se va trezi deseori cu partea leului din treburile casnice și le va face ea însăși, pur și simplu pentru că nu poate sta deoparte și să lase lucrurile nefăcute.

FOLLOW ME

Nu îndrăzniți să vă luați sarcina de a-i reorganiza rafturile cu cărți sau de a-i pune lucrurile la loc în altă parte decât unde le-ați găsit (sau pur și simplu nu le puneți deloc), dacă nu vreți să îi intrați în dizgrație, definitiv. Personalitățile Fecioară își văd casa și bunurile ca pe niște extensii ale lor – tratează-i spațiul și lucrurile cu lipsă de respect, iar ea o va lua
extrem de personal.

În parenting, mama Fecioară strălucește – îngrijindu-se cu sârguință de sănătatea și bunăstarea copiilor ei cu o grație naturală.

Femeia Fecioară: Muncă și bani

Femeile Fecioară sunt armele secrete ale multor afaceri – în sensul că ele sunt, de obicei, muncitoarele liniștite și sârguincioase care nu creează multă dramă sau proiectează o tonă de ego în timp ce șterg pe jos cu eleganță și fără efort cu concurența lor.

Acest semn nu apreciază să fie microgestionat. Orice proiect sau demers la care își pun mintea, vor executa frumos, cu un minim de agitație – cu condiția să li se acorde încredere și să fie lăsați să se descurce singuri pentru a-și face treaba.

Acestea fiind spuse, atunci când există prea multe părți mobile și variabile (cu emoții umane înșelătoare), Fecioarele pot deveni epuizate în timp ce se străduiesc să atingă perfecțiunea. Este ușor să te împotmolești în toate detaliile minuscule, deși o Fecioară este adepta descurcării labirintului, cu condiția ca nimeni să nu vină în spatele ei încercând să „ajute”. Proiectele de grup se vor lovi de scenarii obișnuite în care femeia Fecioară refuză să delege sarcini (și, astfel, să sacrifice potențial perfecțiunea), așa că va sta trează toată noaptea făcând ea însăși toată munca, pentru a se asigura că totul este perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.