Apa de orez face minuni pentru frumusețe: truc vietnamez

Ritualurile de înfrumusețare din ziua de azi, mai mult decât orice altceva, au devenit legate de ultimul trend nou. Nu mai este vorba despre remedii autohtone, făcute în casă. Microbul globalizării a intrat pe piața frumuseții și a transformat în bine rutina de frumusețe a tuturor. Diferite tratamente și remedii din întreaga lume au pătruns în viețile noastre, așa că am enumerat topul celor mai populare și mai eficiente dintre acestea pentru ca voi toți să le încercați!

Tonic cu apă de orez vietnamez

Simplu și organic, acest tratament de frumusețe necesită foarte puțin efort. Acest ritual de frumusețe a devenit foarte faimos atunci când guru de frumusețe Michelle Phan a făcut un tutorial despre el.

Acum, pentru cei dintre voi care îl faceți acasă, este esențial să spălați orezul de câteva ori și apoi să folosiți în schimb apa cu amidon rămasă după ce orezul este fiert. Aceasta conține o mulțime de vitamine și minerale care se pierd atunci când aruncăm pur și simplu apa. Aceasta nu numai că îmbogățește fața cu substanțe nutritive, dar o și strânge.

Multe reviste de frumusețe recomandă folosirea apei de orez pentru a lumina pielea sau pentru a reduce petele închise la culoare. De fapt, o mulțime de produse comerciale – inclusiv săpunuri, tonice și creme – conțin apă de orez.

Unii oameni jură pe puterile de iluminare a pielii ale apei de orez. Deși se știe că unele dintre substanțele chimice din ea sunt cunoscute pentru a lumina pigmentul, nu există dovezi cu privire la cât de eficientă este.

FOLLOW ME

Se știe că apa de orez ajută la iritarea pielii cauzată de sulfatul de laur de sodiu (SLS), un ingredient care se găsește în multe produse de îngrijire personală. Dovezile anecdotice au arătat că utilizarea apei de orez de două ori pe zi ajută pielea care a fost uscată și deteriorată de SLS.

Părul care a fost decolorat poate fi ajutat de inositol, o substanță chimică din apa de orez. Acesta ajută la repararea părului deteriorat din interior spre exterior, inclusiv a vârfurilor despicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.