#TIPS&TRICKS

Așa este Racul cu adevărat! Lucrurile pe care nu ți le spune despre el când vă cunoașteți

Scris de Laura P la 22 aprilie 2020

Așa este Racul cu adevărat! Lucrurile pe care nu ți le spune despre el când vă cunoașteți. Pentru a cunoaște cel mai bine o persoană se spune că trebuie să o rogi să se descrie în 3 cuvinte sau să-și spună 3 calităși și 3 defecte. De obicei cei mai mulți dintre noi alegem ca aceste caracterizăm să le facem cu cuvinte comune. De exemplu: ”Sunt o persoană sinceră, amuzantă și prietenoasă”, însă de cele mai multe ori ceea ce noi considerăm despre noi nu este în realitate 1 la 1 cu ceea ce oferim.

Se poate spune că ești o persoană sinceră atunci când într-adevăr nu ai secrete și spui totul verde în față, dar la fel de sinceră poate să fie și o persoană care folosește comparații sau metafore pentru a-și exprima sentimentele. În ceea ce privește zodia Rac am ales 20 de cuvinte care îi caracterizează.

Publicitate

Cei mai mulți vor nega unele aspecte, dar dacă privesc atent în sufletul și în mintea lor vor recunoaște că totul este 100% adevărat. Dacă și tu ai cunoscut un rac sau ești zodia rac spune-ne câte dintre aceste caracteristiți ți se aplică.


Așa este Racul cu adevărat! Lucrurile pe care nu ți le spune despre el când vă cunoașteți

Seentimental, amuzant, visător, capricios, subtil, inventiv, posesiv, răutăcios, magnetic, introvertit, nerăbdător, iubitor, dramtic, grijuliu, intuitiv, sexy, sensibil, misterios, manipulator, prietenos.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


One thought on "Așa este Racul cu adevărat! Lucrurile pe care nu ți le spune despre el când vă cunoașteți"

  1. Emilia Popescu spune:

    Sunt rac, ma regasesc in toate calitatile enumerate, mai putin faptul ca nu sunt manipulatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--

Marea mea descoperire!!