Super mame, vă invit să vorbim despre bullying!

Să vorbim despre bullying - www.elacraciun.ro

Grădinițe fără bullying!” eu asta îmi doresc să văd la finalul campaniei inițiată de radio Itsy Bitsy și pe care eu o susțin din tot sufletul. Mi-a plăcut atât de tare ideea, încât am decis să contribui și eu la promovarea ei, prin organizarea unui nou eveniment dedicat super mamelor.

Vă aștept sâmbătă, 21 octombrie, ora 11.00, în Auchan Titan pentru a vorbi, împreună cu invitații mei despre despre fenomenul bullying, cum se manifestă acesta și ce consecințe poate avea în cadrul unei comunități de copii în formare. Alături de mine vor fi prezente doamnele Nadia Tătaru, director Itsy Bitsy și președinte al asociației Părinților Isteți, Catalina Surcel, director executiv al Asociației “Telefonul Copilului” și Adriana Mitu, trainer pentru dezvoltare emotională la copii, specialist în campania Gradinițe fără bullying.

Ce mi-aș dori eu să aflu în urma acestui evenimente este:

Cum recunosc dacă copilul meu are un bully în clasă?

De unde știu dacă copilul meu este un agresor sau o victimă? Ce semne trebuie să caut pentru a ști dacă cel mic se simte cu adevărat confortabil la grădiniță?

Care sunt măsurile pe care le pot lua împreună cu educatorele dacă identific un caz de bullying în clasă?
Este cazul să mă îngrijorez?

Proiectul „Gradinițe fără bullying” își propune să deschidă seria unor proiecte de prevenire a bullyingului în rândul copiilor de toate vârstele. Proiectul este în curs de implementare în toate grădinițele din sectorul 3 și are ca obiectiv realizarea și folosirea zilnică a unui emometru, instrument de cunoaștere în grup a emoțiilor.

Vă invit și pe voi să ne trimiteți întrebările pe care le aveți pentru invitatele mele și vă aștept sâmbătă, 21 octombrie să discutăm despre acest subiect foarte important.

Participarea la eveniment este gratuită iar cei mici vor avea un loc special amenajat pentru joacă, sub supravegherea unei echipe de animatori. Pentru confirmarea participării este nevoie de completarea formularului de mai jos:

 

VREAU SA PARTICIP ! 

[contact-form to=’team@elacraciun.ro’ subject=’INSCRIERE SUPER MAME’] [contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/] [contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/] [contact-field label=’Telefon’ type=’text’ required=’1’/] [/contact-form]

Evenimentul „Super mame cu super puteri” este sponsorizat de coferăria Ana Beller și rețeaua de magazine Maxi Toys.

 

0 comentarii pe “Super mame, vă invit să vorbim despre bullying!

  1. Florin says:

    Foarte interesant Ela. Poate ne tii la curent cu cele discutate si pe noi cei din afara capitalei, mai de departe, care nu putem participa, din păcate. Aprecieri și mulțumiri pentru tot ce fqci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.