Calendar chinezesc: Ce spune despre tine ultima cifră a anului în care te-ai născut

În calendarul chinezesc, o importanță foarte mare este îndreptată către anul nașterii. Se pare că ultima cifră din acel an îți poate contura personalitatea. Fiecărei cifră de la 0-9 îi aparține unul dintre cele 5 elemente feng-shui: apa, metal, foc, lemn și pământ. Afla ce spune despre tine ultima cifră a anului în care te-ai născut.

0-1 Metal

Te caracterizează flexibilitatea, puterea de concentrare și nevoia de spațiu personal. Felul tău de a fi îi face pe cei din jurul tău să creadă că ești ostentativă și sofisticată. De altfel, independența te caracterizează pe deplin și este foarte importantă pentru tine. Sfaturile pe care le primești de la cei din jurul tău vin fără ca tu să le soliciți și uneori nu sunt chiar pe placul tău. Îți place să îi ajuți pe ceilalți, însă tu nu ceri niciodată ajutorul. Ești respectabilă, ambițioasă și ai toate calitățile să ajungi departe în viață. Pe plan sentimental ai mult de pierdut pentru că ești critică și încăpățânată.

2-3 Apă

Dacă faci parte din această categorie ești o persoană volatilă care se adaptează ușor. Ești probabil sensibilă, empatică, creativă și intuitivă. Conversațiile sunt punctul tău forte. În relația de cuplu îți place să deții controlul însă nu neaparat să domini. Ai un șarm aparte și acesta este motivul pentru care cei din jur te consideră o persoană drăguță. Îți faci prea multe griji despre ce cred cei din jurul tău.

4-5 Lemn

Te reprezintă statornicia. Poți rămâne cu picioarele pe pământ indiferent de situație. Îți dorești foarte tare să evoluezi. Ești o fire dinamică, activă, sociabilă și pozitivă. Vrei să ai parte mereu de experiențe noi.

Deciziile bune îți sunt la îndemână și ești extrem de organizată. Acest lucru te ajută foarte tare pe plan profesional. Ești o persoană atentă la nevoile celor din jur și ești foarte deschisă cu ei. Datorită acestui lucru creezi legături speciale care tind să dureze o lungă perioadă de timp. Cel mai important lucru pentru tine este relația pe care o ai cu familia și devi protectoare când vine vorba despre persoanele pe care le iubești. Munca reprezintă slăbiciunea ta.

6-7 Foc

Dacă reprezinți acest simbol trebuie să știi că pasiunea te definește. Ești o persoană puternică și aventuroasă. Îți place competiția, ești neliniștită și impulsivă. Puterea de seducție și afecțiunea sunt trăsăturile tale prodominante. Știi cum să te simți bine într-o relație și reușești să-ți faci și partenerul să se simtă bine. Pe plan profesional ești motivată să ai succes, iar calitățile tale de lider te ajută în acest sens. Cei din jur consideră că ai o personalitate puternică, iar creativitatea ta este exprem de atrăgătoare pentru ceilalți. Slăbiciunea ta este că nu poți să ai răbdare. Din acest motiv îți pierzi cumpătul și te stresezi ușor.

FOLLOW ME

8-9 Pământ

Acesta reprezintă semnul stabilității. Eșri răbdătoare, înțeleaptă și precaută. Cauți perfecțiunea. Dai sfaturi înțelepte celor din jur și ai o logică incombatabilă. Ești responsabilă, loială și te sacrifici des. Vei deveni o femeie de succes pentru că reușești să elimini sentimentele și să alegi rațiunea. Îți place să deții controlul să te asiguri că totul merge bine. Îți este teamă de dezamăgire și cu greu reușește cineva să-ți câștige încrederea.
Relaxează-te și lasă viața să te surprindă.

Un comentariu pe “Calendar chinezesc: Ce spune despre tine ultima cifră a anului în care te-ai născut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.