Ce rezervă Luna Nouă în Balanță, orientată spre relații, pentru semnul tău zodiacal

Ce rezervă Luna Nouă din această săptămână în Balanță, orientată spre relații, pentru semnul tău zodiacal

Pentru a te ajuta să înțelegi la ce se poate aștepta semnul tău zodiacal în timpul Lunii noi în Balanță din 2021, continuă să citești și primește o afirmație personalizată care să te ajute să îți schimbi mentalitatea pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele.
 

 BERBEC

Luna nouă în Balanță din 2021 este un moment în care îți poți recăpăta puterea în legătură cu un contract sau un acord profesional important. Poate fi vorba de o relație pe termen lung creată în trecut, care acum reapare ca o oportunitate de îmbunătățire. Nu uitați să vă comunicați nevoile în mod autentic pentru a renegocia. Aceasta va fi o situație mai expansivă și pe termen lung pentru tine. De asemenea, puteți experimenta, de asemenea, conexiuni din trecut care reapar pentru a colabora și a lucra din nou cu dvs. Profitați, dar nu uitați să fiți atenți la detaliile scrise cu litere mici, având în vedere Mercur retrograd. Această perioadă poate crea, de asemenea, o nouă mentalitate în jurul unei relații de dragoste potențiale sau existente. Lucrurile nenegociabile pe care nu le-ai luat în considerare în trecut sunt acum o parte importantă a listei tale de dragoste. Nu vă mulțumiți cu mai puțin decât ceea ce meritați.

 TAUR

Dacă programul și rutina de lucru te-au secătuit, te poți aștepta ca Luna Nouă în Balanță din 2021 să te ajute. Sănătatea este bogăție, dragul meu Taur, iar acest nou ciclu lunar te încurajează să o pui pe a ta pe primul loc, prioritizând echilibrul și îngrijirea de sine pentru tine. Unde poți să reduci și ce anume din ziua ta nu mai rezonează cu tine? De asemenea, te poți aștepta la progrese în carieră ca urmare a muncii tale din trecut, a investiției de timp și a capitalului de sudoare datorită conexiunii Lunii noi cu Saturn și Jupiter în Vărsător retrograd în casa ta profesională. Expansiunea și creșterea pe care le experimentați acum vă vor aduce beneficii pe termen lung. Amintește-ți doar să negociezi cu înțelepciune, mai ales cu conexiunea Lunii noi cu Mercur retrograd.

 GEMENI

Creativitatea, expresia de sine și romantismul sunt în centrul atenției energetice pentru tine în timpul Lunii noi în Balanță din 2021, Gemeni. Experimentați o perspectivă nouă și vă eliberați de credințele limitative care vă limitau creșterea. Această lună nouă oferă o cale de urmat către un proiect mai satisfăcător sau o colaborare creativă. Nu uitați de ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți inspirați și comunicați acest lucru cu ceilalți. Oportunitatea de a preda sau de a-ți împărtăși ideile se poate dezvolta, de asemenea, odată cu conexiunea Lunii noi cu Saturn și Jupiter în Vărsător retrograd în a noua ta casă a învățământului superior. Această zonă a vieții tale guvernează, de asemenea, chestiunile internaționale și călătoriile, așa că poți extinde raza de acțiune a muncii tale la un public mai larg. Aveți încredere în ceea ce doriți să comunicați lumii.

 RAC

Ciclurile lunare vă afectează mai mult decât alte semne, deoarece Luna este guvernatorul vostru planetar, Racul. Această lună nouă inițiază schimbări în domeniul casei și al familiei pentru tine. Poate că vă aflați într-un mediu care nu vă mai este propice, sau se dezvoltă oportunitatea de a investi într-un nou domiciliu. Este important pentru tine să faci ceea ce simți că este bine pentru tine, așa că folosește acest nou ciclu lunar ca un impuls pentru a te îndrepta într-o direcție mai vindecătoare. Acum este, de asemenea, un moment de rezolvare financiară și poți experimenta o descoperire în ceea ce privește datoriile, investițiile sau problemele juridice din trecut. Dacă semnați noi acorduri sau contracte, nu uitați să citiți întotdeauna literele mici. Mercur retrograd influențează puternic această lună nouă, ceea ce poate aduce confuzie sau lipsă de claritate atunci când luați decizii contractuale importante.

 LEU

Este o zi nouă în ceea ce privește comunicarea și contractele, Leo. Luna nouă în Balanță din 2021 îți activează a treia casă a comunicării și trimite energie pozitivă către Jupiter și Saturn în Vărsător retrograd în sectorul tău de relații. Dacă te întâlnești cu cineva, poți experimenta aprofundarea unei noi relații. Iar dacă sunteți angajat, această lunare vă determină să revizuiți și să faceți schimbări pozitive spre echilibru și împlinire. Nu numai că luna nouă afectează romantismul, dar contracte importante anterioare pot ieși la suprafață. Nu uitați să militați pentru ceea ce este corect și egal și să vă luați timp cu noile acorduri, având în vedere că Mercur retrograd în Balanță poate crea confuzie.

FOLLOW ME

 FECIOARĂ

Dacă un contract actual cu un angajator sau un client nu te compensează corect, revizuiește-l și schimbă-l. Ați depus muncă, iar acum Luna Nouă în Balanță se asigură că veți fi plătiți pentru aceasta. De asemenea, este posibil să vă confruntați cu o creștere a rutinei zilnice, a obligațiilor de muncă și a îndatoririlor în această perioadă. Acum ar fi un moment înțelept să vă dedicați energia acolo unde merită să o faceți și să eliminați ceea ce nu mai este în concordanță. De asemenea, poți începe să dai roadele muncii tale și să beneficiezi de fundația stabilă pe care ai creat-o în ceea ce privește proiectele tale.

 BALANȚĂ

Aceasta este cea mai puternică Lună Nouă pentru tine, deoarece are loc în semnul tău. Ai tendința de a te gândi la ceilalți înaintea ta, ceea ce te poate duce la a te simți dezumflat și subapreciat. Având în vedere că această lunară plină de putere te încurajează să îți revendici identitatea, te poți simți energizat să revizuiești contractele, acordurile și relațiile care nu mai sunt echilibrate și armonioase pentru tine. Schimbările din jurul casei și familiei sunt, de asemenea, în stele pentru tine, cu conexiunea transformatoare a Lunii noi cu Pluton în Capricorn retrograd în a patra ta casă. Poate că structura sau fundația locului în care ați trăit se schimbă. Rulați cu schimbările în acest moment, Balanță, pentru că, în cele din urmă, vor fi în bine.

 SCORPION

Pregătește-te pentru o schimbare majoră de mentalitate, Scorpion. Această Lună Nouă vindecă limitările și provocările care înconjoară credințele ancestrale în relații, cum ar fi lipsa de putere, dezacordul și dezechilibrul cu ceilalți. Luna nouă este, de asemenea, liniștitoare pentru sănătatea ta, bunăstarea și îndatoririle zilnice de muncă. Acum puteți începe să vă susțineți singur – mai ales când vine vorba de navigarea în structurile de putere la locul de muncă. Intră în rolul tău de lider, dar amintește-ți că diplomația poate fi, de asemenea, superputerea ta. S-ar putea să trebuiască să vă regândiți echipa, dar, din moment ce Mercur retrograd influențează această lună nouă, acum este un moment bun pentru a face acest lucru.

 SĂGETĂTOR

Oportunități din trecut se întorc în sfera ta de influență, Săgetător – poate prin comunicarea unei persoane influente din rețeaua ta. Deși poate fi tentant să sari rapid la bord, nu uita să identifici care sunt nevoile tale. Dacă ai investit timp și efort într-o idee sau într-un efort creativ, te poți simți încurajat să revizuiești și să schimbi acordurile pentru a fi mai în echilibru cu ceea ce meriți. Speranțele, visele și dorințele ar trebui, de asemenea, să se simtă aliniate. Pentru unii Săgetători, pot exista, de asemenea, descoperiri în legătură cu fertilitatea, și copiii. Acest lucru se datorează opoziției Lunii noi cu Chiron retrograd în Berbec. Pregătiți-vă pentru o nouă mentalitate și vindecare în acest domeniu al vieții.

 CAPRICORN

Cariera ta, calea vieții și lumea profesională sunt în curs de revizuire în timpul Lunii noi în Balanță, care îți activează casa a 10-a. Unde v-ați sacrificat nevoile pentru a vă îndeplini îndatoririle? Universul vă cheamă acum să vă luați puterea înapoi. Acest lucru poate include renegocierea poziției tale, cerând o mărire de salariu pe care o meriți sau schimbându-ți complet calea. Aceasta este, de asemenea, inițierea creșterii personale și creșterea valorii tale personale într-o direcție pozitivă. Investițiile din trecut sau munca pe care ai depus-o pot începe acum să dea roade și să dea roade. Conexiunile Lunii noi cu Jupiter, Saturn și Pluton te încurajează să te îndrepți spre abundența valorii tale.

 VĂRSĂTOR

Expansiunea și creșterea se află în meniul cosmic pentru tine, Vărsătorule. Luna nouă îți luminează a noua casă a înțelepciunii și a chestiunilor internaționale, formând o conexiune pozitivă cu Saturn și Jupiter retrograd în Vărsător. Împreună, această aliniere planetară îți oferă o audiență sau o platformă mai largă pentru a-ți împărtăși darurile cu lumea. Ați experimentat multă creștere personală în acest an, iar acum aveți capacitatea de a fi un guru și de a împărtăși cu alții. Pentru Vărsătorii singuri, acesta ar putea fi un moment în care o relație la distanță se aprofundează, sau puteți forma un contract cu contacte influente din străinătate. În ambele scenarii, această energie îți vindecă mentalitatea în jurul a ceea ce ai nevoie pentru a te simți împlinit într-o legătură sau într-un contract. Nu uitați să observați și să vă uitați peste cele mai mici detalii, deoarece confuzia provocată de Mercur retrograd în Balanță se află în amestec.

 PEȘTI

Luna nouă în Balanță din 2021 aduce rezolvare și schimbare în a opta ta casă a resurselor comune, a problemelor legale și a finanțelor. Dacă ați navigat în această zonă a vieții, puteți vedea acum cum problemele din trecut ies la suprafață pentru a fi rezolvate. Orice schimbări care au loc vor fi în cele din urmă în beneficiul tău. Nu uita să îți articulezi nevoile și să negociezi în favoarea ta, Pești. De asemenea, puteți experimenta o rezolvare sau o schimbare în jurul datoriilor și ipotecilor. Peștii care s-au ocupat de probleme legate de căsătorie, datorii și probleme cu ipotecile pot experimenta, de asemenea, schimbări. Această rezoluție și schimbare va începe în cele din urmă să schimbe structura viselor și viziunilor tale viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.