Ce spune despre tine LUNA în care te-ai NĂSCUT

Luna în care te-ai născut spune foarte multe lucruri despre tine și îți influențează alegerile pe care le faci în viață, dar și atitudinea în legătură cu anumite lucruri.

1. Ianuarie

Cei născuți în luna ianuarie sunt persoane carismatice și lideri înnăscuți, fiind surse de inspirație pentru ceilalți oameni. Ies în evidență și sunt apreciați pentru creativitate și ingeniozitate.

2. Februarie

Dai dovadă de empatie și abilități metafizice. Ești o persoană iubitoare, calmă și discretă, pe care cei din jur se pot baza.

3. Martie

FOLLOW ME

Persoanele născute în martie au toate șansele să devină faimoase. Sunt idealiste și au scopuri mărețe – dacă eșuează, nu se sfiesc să o ia mereu de la capăt. Sunt sincere și cu un cod de conduită strict.

4. Aprilie

Cei născuți în aprilie au o inteligență sclipitoare, o mare deschidere emoțională, fiind însă și încăpățânați și impulsivi. Îi atrag pe ceilalți ca un magnet și trăiesc iubiri pasionale.

5. Mai

Persoanele născute în această lună au simț artistic și pot face carieră în acest sens. Le place să fie în centrul atenției și să aducă buna-dispoziție. Au o voință puternică și nu renunță ușor.

6. Iunie

Persoanele născute în iulie sunt foarte sensibile și foarte senzuale, ce iubesc și suferă din toată inima. Au nevoie de singurătate, dar și de stabilitate și iubire, care îi face mai puternici.

7. Iulie

Ești sincer și empatic, iar ceilalți se pot baza pe tine. Poți fi destul de excentric, ducând un stil de viață atipic.

8. August

Ai o personaitate puternică, impui respect și apreciere. Ești o persoană dinamică, ce poate avea mult succes în afaceri.

9. Septembrie

Cei născuți în această lună sunt inteligenți, dar analizează totul prea mult și pot fi destul de critici cu ei înșiși. Au standarde ridicate și nu le plac compromisurile.

10. Octombrie

Cei născuți în octombrie sunt persoane norocoase și puternice, care își folosesc potențialul pentru a atinge succesul.

11. Noiembrie

Persoanele născute în această lună sunt empatice și vizionare, de la care ceilalți cer sfaturi.

12. Decembrie

Oamenii născuți în decembrie sunt persoane practice, cu o viață socială activă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.