Ce spune despre tine LUNA în care te-ai NĂSCUT

Luna în care te-ai născut spune foarte multe lucruri despre tine și îți influențează alegerile pe care le faci în viață, dar și atitudinea în legătură cu anumite lucruri.

1. Ianuarie

Cei născuți în luna ianuarie sunt persoane carismatice și lideri înnăscuți, fiind surse de inspirație pentru ceilalți oameni. Ies în evidență și sunt apreciați pentru creativitate și ingeniozitate.

2. Februarie

Dai dovadă de empatie și abilități metafizice. Ești o persoană iubitoare, calmă și discretă, pe care cei din jur se pot baza.

3. Martie

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Persoanele născute în martie au toate șansele să devină faimoase. Sunt idealiste și au scopuri mărețe – dacă eșuează, nu se sfiesc să o ia mereu de la capăt. Sunt sincere și cu un cod de conduită strict.

4. Aprilie

Cei născuți în aprilie au o inteligență sclipitoare, o mare deschidere emoțională, fiind însă și încăpățânați și impulsivi. Îi atrag pe ceilalți ca un magnet și trăiesc iubiri pasionale.

5. Mai

Persoanele născute în această lună au simț artistic și pot face carieră în acest sens. Le place să fie în centrul atenției și să aducă buna-dispoziție. Au o voință puternică și nu renunță ușor.

6. Iunie

Persoanele născute în iulie sunt foarte sensibile și foarte senzuale, ce iubesc și suferă din toată inima. Au nevoie de singurătate, dar și de stabilitate și iubire, care îi face mai puternici.

7. Iulie

Ești sincer și empatic, iar ceilalți se pot baza pe tine. Poți fi destul de excentric, ducând un stil de viață atipic.

8. August

Ai o personaitate puternică, impui respect și apreciere. Ești o persoană dinamică, ce poate avea mult succes în afaceri.

9. Septembrie

Cei născuți în această lună sunt inteligenți, dar analizează totul prea mult și pot fi destul de critici cu ei înșiși. Au standarde ridicate și nu le plac compromisurile.

10. Octombrie

Cei născuți în octombrie sunt persoane norocoase și puternice, care își folosesc potențialul pentru a atinge succesul.

11. Noiembrie

Persoanele născute în această lună sunt empatice și vizionare, de la care ceilalți cer sfaturi.

12. Decembrie

Oamenii născuți în decembrie sunt persoane practice, cu o viață socială activă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.