Ce spune despre tine ZIUA în care te-ai NĂSCUT


Foarte multe dintre trăsăturile noastre pot fi influețate și de ziua săptămânii în care am fost născuți. Zilele săptămânii au fost de altfel denumire după Soare, Lună, Marte, Mercur, Jupiter, Venus, Saturn – astfel, fiecare planetă guvernează existenţa celor născuţi în acea zi.

Iată cum îţi influenţează planeta domninantă a zilei în care te-ai născut caracteristicile personale:

Luni

Ziua de luni este dominată de Lună, iar dacă ai fost născută în această zi ești o persoană lipsită de temeri, îndrăzneață și curajoasă. Îți urmezi visele și ai putea să muți și munții din loc pentru a duce la îndeplinirea lor. Îți place să fii înconjurat de oameni importanți de la care ai ce să înveți și care să aibă multe în comun cu tine. Deși ești foarte optimistă și jovială, mulți oameni s-ar putea să urască la tine faptul că ești o fire pretențioasă.


Femeile născute în această zi sunt foarte sensibile și iubitoare. Fac sacrificii pentru cei dragi și sunt mame foarte bune.

 

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

 

Marţi

Persoanele născute marțea sunt foarte perseverente și nu cedează în fața problemelor. Iubesc călătoriile și urăsc monotonia. Deși iubesc cu multă pasiune, le e foarte greu să stea într-o relație pentru că vor mereu mai mult. Se adaptează foarte bine la nou, ba chiar se simt mai bine într-un mediu extern decât în cel familiar. De cele mai multe ori iau decizii impulsiv. Atunci când sunt răniți sunt destul de agresivi, ca tehnică de apărare.

 

 

 

Miercuri

Cei născuți miercurea se nasc cu sete de cunoaștere și își doresc să descopere cât mai multe informații din diferite domenii. Apreciază singurătatea și stabilitatea și nu iau decizii impulsiv. Sunt genul de persoane raționale, cu o gândire analitică și care consideră comunicarea ca fiind cea mai bună soluție pentru a rezolva lucrurile.

Persoanele născute miercurea sunt foarte generoase și au tendința să spună adevărul în față.

Joi

Oamenii născuți joi sunt cei mai norocoși și sunt protejați pe tot parcursul vieții de planeta Jupiter. Ai toate șansele să devii un om de succes și îți vei contura o personalitate puternică. Datorită gândirei tale deschise și concepției moderne vei reuși ră dechizi multe uși în viața ta. Singurele dezavantaje care îți umbresc viața sunt faptul că ai tendința să te îndrăgostești repede (ești foarte nerăbdător) și ai foarte greu încredere în persoanele din jurul tău.

 

Deși ești o persoană foarte corectă și altruistă, puțini sunt oamenii care îți ajung cu adevărat la suflet. Ai puțini prieteni, iar dacă cineva te dezamăgește e posibil să nu-l mai ierți niciodată.

 

Vineri

Cei născuți vinerea sunt considerați visători incurabili și extrem de romantici. Apreciază arta, iubesc frumosul și se fac remarcați pentru sensibilitate și tandrețe. Se spune că persoanele născute vinerea se maturizează mai greu și vor cunoaște adevărata fericire abia în a doua perioadă a vieții.

Îți place să ai grijă de ceilalți, motiv pentru care îți vei dedica mare parte din timp activităților de binefacere.

 

Pentru mulți ai putea părea o persoană greu de citit, dar cei dragi te cunosc cu adevărat și știu că ești afectuos, loial și corect. Deși te enervezi repede, îți trece la fel de repede.

 

Sâmbătă

Guvernați de Saturn, cei născuți Sâmbăta sunt considerați ca fiind foarte buni și afectuoși cu cei pe care îi iubesc, dar foarte aroganți cu ceilalți.

Te faci destul de greu înțeles de cei din jur și ești o fire misterioasă. Persoanele născute sămbâta se ascund în spatele unei măști dure, în spatele căreia ascund emotivitate.

Îți place să te afli în centrul atenției și să socializezi și îi cucerești pe cei din jurul tău.

Deşi trăieşti după propriile cutume, celorlalţi nu prea le laşi libertate de mişcare şi devii de multe ori răutăcios în preajma lor. Asta până îţi găseşti echilibrul…

Duminică

Ești jovial, sincer, vesel, încrezâtor în forțele proprii și foarte vorbăreț. Oamenii adoră compania ta pentru că ești un om de cuvânt care duce lucrurile la bun sfârșit.

Ești în centrul atenției și pe plan profesional, unde ai ocazia să-ți arăți aptitiudinile de lider.

Ești protector cu cei din jurul tău, deși există momente în care te exteriorizezi vulcanic și devii foarte impulsiv. Momentele de supărare dispar la fel de repede precum apar.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.