Cele mai frumoase 9 TATUAJE inspirate din natură! Oricine are un tatuaj și le-ar dori!

Cele mai frumoase TATUAJE inspirate din natură

Se crede adesea că știința și spiritualitatea explorează realități care nu au nicio legătură una cu alta. Știința modernă presupune o analiză obiectivă, iar spiritualitatea o înțelegere subiectivă. Știința explorează lumea exterioară printr-o serie de întrebări care au la bază „Ce e asta? Cum funcționează lumea?, iar spiritualitatea începe cu întrebarea „cine sunt eu?”

Se crede adesea că știința și spiritualitatea explorează realități care nu au nicio legătură una cu alta. Știința modernă presupune o analiză obiectivă, iar spiritualitatea o înțelegere subiectivă. Știința explorează lumea exterioară printr-o serie de întrebări care au la bază „Ce e asta?

Cum funcționează lumea?, iar spiritualitatea începe cu întrebarea „cine sunt eu?”în lumea antică, aceste două forme de cunoaștere nu erau în conflict, ci au fost înțelese ca având o legătură profundă și subtilă. Cunoașterea de sine a omului completa înțelegerea universului și constituia baza unei relații puternice și sănătoase cu lumea create în care a trăit.

Deconectarea dintre aceste două tipuri de cunoștințe provoacă multe dintre provocările cu care ne confruntăm astăzi la nivel de comunitate globală.Vechea înțelepciune descrie ființele umane ca având cinci straturi de experiență: mediul, corpul fizic, mintea, intuiția și sinele sau spiritul nostru.Legătura cu mediul este primul nostru nivel de experiență și unul dintre cele mai importante.

Dacă mediul nostru este curat și pozitiv, are un impact pozitiv asupra tuturor celorlalte straturi ale existenței noastre. Ca rezultat, ele ajung să se afle în echilibru, iar noi ne simțim mai împăcați și mai conectați cu noi înșine și cu cei  din jurul nostru.

Relația intimă cu mediul este integrată în psihicul uman. Din punct de vedere istoric, natura, munții, râurile, copacii, soarele, luna au fost întotdeauna onorați în culturile antice. Numai atunci când începem să ne îndepărtăm de conexiunea noastră cu natura și cu noi înșine încep  poluarea și distrugerea mediului înconjurător.

FOLLOW ME

Natura trebuie să fie din nou importantă pentru noi pentru a evita aceste lucruri.Natura are propriile mijloace de a se echilibra. Cele cinci elemente care formează baza ei se opun reciproc. Apa distruge focul, focul distruge aerul. Există apoi atât de multe specii în natură – păsările, reptilele, mamiferele – toate acestea sunt ostile una față de cealaltă, dar natura le echilibrează.

Trebuie să învățăm din natură cum să echilibrăm forțele opuse, atât în ​​interiorul nostru, cât și în lumea din jurul nostru.Mai presus de toate, trebuie să fim capabili să experimentăm lumea cu o minte deschisă, creând astfel mijloacele de a proteja frumoasa noastră planetă. Pentru ca acest lucru să se întâmple, conștiința umană trebuie să se ridice deasupra lăcomiei și exploatării. Spiritualitatea, experiența propriei naturi din interiorul nostru, oferă cheia acestei relații vitale cu sine, cu ceilalți și cu mediul.

Această legătură cu natura noastră esențială elimină emoțiile negative, înalță conștiința și creează un sentiment de grijă și de angajament pentru întreaga planetă.Cum am putea avea o legătură mai profundă cu natura?-având o dietă echilibrată-făcând exerciții fizice ușoare -practicând yoga sau meditația
-ascultând muzică și dansând-petrecând mai mult timp în natură-ajutându-i pe cei nevoiași

Modele de Tatuaje inspirate din Natura

Poți să aduci natura mai aproape de tine și dacă îți faci un tatuaj inspirat din mediul exterior, ca de exemplu:

#1

1-38-300x224-5103705

#2

2-36-300x300-6060595

#3

3-34-300x237-2471075

#4

4-33-200x300-9682957

#5

5-27-300x225-4886412

#6

6-22-239x300-8575920

#7

7-22-247x300-4155863

#8

8-24-300x300-4034292

#9

9-20-300x300-9842526

Citește și: 10 idei de TATUAJE inspirate din DESNELE ANIMATE

Atunci când te-ai hotărât să-ți faci un tatuaj, cel mai bine ar fi să alegi ceva care să însemne mult pentru tine sau care să te inspire, pentru că alegi un tatuaj care exprimă ceea ce simți, șansele ca acesta să fie unic sunt mult mai mari. Dacă știi deja ce vrei, trebuie să cauți cu mare atenție artistul care să-ți facă tatuajul. Este o procedură dureroasă și care presupune riscuri, așa că ar fi mai bine să mergi într-un loc care îți inspiră siguranță.

Dacă te gândești să îți faci un tatuaj, ar fi mai bine să începi cu un model micuț și drăguț. Iată câteva sugestii perfecte:

#1

#2

Trebuie să știi că un tatuaj necesită o investiție costisitoare. Dacă îți dorești asta foarte mult, cel mai bine ar fi să economisești până când ai suficienți bani pentru a-l face. Deși poate fi acoperit în timp, un tatuaj este în principiu un lucru permanent. Îndepărtarea tatuajului cu laserul este mult mai dureroasă decât tatuajul în sine, așa că ar trebui să te gândești bine înainte de a lua mare decizie. Nu face asta impulsiv.

#3

După ce te-ai decis că vrei un tatuaj, trebuie să alegi cu multă grijă salonul în care urmează să te tatuezi. Asigură-te că ustensilele sunt sterile și nu te sfii să pui toate întrebările care îți trec prin minte. Dacă observi că artistul se eschivează și nu are răbdare, mai bine alegi alt loc.

#4

#5

Zona în care îl faci este la fel de importantă. Unele dintre cele mai dureroase zone sunt coastle, gleznele sau mușchii fesieri.

#6

#7

Modelul tatuajului este, de asemenea, foarte important. Gândește-te că este un accesoriu care va sta mult pe pielea ta și trebuie să ți se potrivească. Alege cu multă grijă culorile și stilul. Înainte de a merge la salon e important să-ți pregătești pielea. Tatuajele nu se fac pe o piele proaspăt bronzată și trebuie să te hidratezi foarte bine înainte de a merge la salon.

#8

Cum se întreține un tatuaj imediat după aplicare:

– se aplica ulei care conține vitamina E, de cât mai multe ori pe zi
– se interzice apa firbinte pe tatuaj
– nu trebuie să te expui la soare în prima săptămână
– evită mersul la piscină și băile în apă fierbinte

#9

Metode prin care poți scăpa de tatuaje:

În zilele noastre, tatuajele și-au pierdut destul de mult sensul de permanent, pentru că poți scăpa de ele dacă îți dorești asta. Metoda pe care o poți folosi depinde de dimensiunea tatuajului, de locul în care este făcut și de timpul care a trecut de când l-ai făcut. Metodele prin care poți îndepărta un tatuaj sunt: excizia, îndepărtarea unui strat de piele, îndepărtarea tatuajului prin laser sau prin folosirea unei soluții de sare pentru îndepărtarea culorii.

#10

Un tatuaj îți permite să-ți exprimi sentimentele și să păstrezi un moment pentru totdeauna. Tatuajele sunt amintiri despre oamenii pe care îi iubești, despre cei pe care i-ai iubit și, cel mai important, despre tine. Deși oamenii încep să aibă mintea mai deschisă când vine vorba de tatuaje, ele sunt încă privite într-un mod oarecum negative, mai ales în lumea occidentală.

Citeste si articolul 12 modele superbe de TATUAJE pentru fete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.