Compatibilitate Balanță: cu ce zodie se potrivește acest semn cel mai bine

Balanțele sunt esteticii zodiacului. Aceste semne de aer fermecătoare și elegante se bucură de cunoaștere și sunt adesea găsite admirând opere de artă modernă la o galerie, sorbind vin într-o podgorie sau mergând la cumpărături pentru cele mai bune haine. Sunt, de asemenea, unul dintre cei mai epici flirturi ai zodiacului. Gemenii și Vărsătorii admiră profund aprecierea pentru artă și cultură a acestui semn venusian și se bucură de cultivarea propriilor gusturi rafinate în cadrul acestor parteneriate bine asortate între semne de aer.

Balanțele, reprezentate de Balanță, adoră să fie în perechi, ceea ce face din Berbec un partener interesant pentru ei. Berbecii sunt cunoscuți pentru independența lor feroce, așa că atunci când aceste două semne se cuplează, ele creează adesea contrabalansări convingătoare (așa cum se reflectă în infamul duo Bonnie și Clyde). De multe ori, acest semn sociabil poate deveni prea consumat de imaginea lor publică. Această sensibilitate de satisfacere a oamenilor poate să îi deranjeze pe Rac și Capricorn, în timp ce Balanțele pot deveni frustrate de intensitatea rece a acestor semne. Atunci când se împerechează cu un Rac sau un Capricorn, Balanța ar trebui să își dovedească dedicarea acordând o atenție sporită iubitului lor (mai ales în cadrul grupurilor).

Balanța și Gemenii – o relație promițătoare

O relație între o Balanță și un Gemeni se bazează pe o conexiune intelectuală puternică. Amândoi sunt semne de aer și sunt profund interesați de stimularea mentală. Mintea este un lucru foarte interesant și sexy pentru ei, iar ei se bucură să învețe mai multe despre ea pe măsură ce trece timpul.

Aceste semne oferă, de asemenea, o mare înțelegere și apreciere pentru celălalt, ceea ce îi face să fie o pereche excelentă. Iar în ceea ce privește armonia, ei știu cum să o lucreze. Un astfel de cuplu se bucură să mențină pacea în cadrul relației lor, oferindu-și unul altuia prietenie, cunoștințe și înțelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.