Cum este copilul născut în zodia Berbec. Ce trebuie să știi dacă ai un astfel de nativ în familie

Cum este copilul născut în zodia Berbec. Ce trebuie să știi dacă ai un astfel de nativ în familie

Dacă fiul sau fiica ta Berbec s-a născut mai devreme decât se aștepta, nu este o mare surpriză. Cu o atitudine de „am ajuns deja?” față de viață, copiii Berbec sunt nerăbdători să ajungă pentru a putea începe aventura vieții!

Copiii Berbec au o abordare pasională, creativă și neliniștită. Ei par să aibă mai multă energie decât alți copii, cu o dragoste de viață care este egalată doar de curajul lor natural. Modul lor de gândire „eu pe primul loc” și tendința de a fi puțin egocentrici uneori pot fi o provocare pentru oricine trebuie să se confrunte cu spiritul lor ridicat.

Brutal de sinceri, copiii Berbec spun lucrurilor pe nume (în opinia lor). Deseori pot depăși limitele pe care le puneți pentru că sunt impulsivi în mod natural și nu par să se uite niciodată înainte de a sări.

În calitate de părinte al unui tânăr Berbec, probabil că nu sunteți străin de crize de furie uriașe. Copiii Berbec par să aibă într-adevăr dificultăți în a-și ține emoțiile sub control. Odată ce focurile de artificii s-au terminat, totuși, și furia micuței tale va fi la fel, așa că este puțin probabil să îți poarte pică.

Deoarece copiii Berbec sunt foarte buni la a începe proiecte mărețe, dar nu atât de buni la a le termina, va trebui să ai răbdare în timp ce îți ghidezi copilul cu blândețe, dar cu fermitate, ajutându-l să se țină de treabă.

Încurajați-l pe cel mic să facă multă mișcare. Orice activitate solicitantă din punct de vedere fizic va fi o modalitate excelentă pentru ea de a-și consuma o parte din energia suplimentară. Asigurați-vă totuși că poartă echipamentul de siguranță necesar. În veșnica lor grabă, copiii Berbec au tendința de a fi puțin predispuși la accidente.

FOLLOW ME

Te poate interesa și: Calitățile copiilor născuți în luna martie

7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.