Cum este copilul născut în zodia Berbec. Ce trebuie să știi dacă ai un astfel de nativ în familie

Cum este copilul născut în zodia Berbec. Ce trebuie să știi dacă ai un astfel de nativ în familie

Dacă fiul sau fiica ta Berbec s-a născut mai devreme decât se aștepta, nu este o mare surpriză. Cu o atitudine de „am ajuns deja?” față de viață, copiii Berbec sunt nerăbdători să ajungă pentru a putea începe aventura vieții!

Copiii Berbec au o abordare pasională, creativă și neliniștită. Ei par să aibă mai multă energie decât alți copii, cu o dragoste de viață care este egalată doar de curajul lor natural. Modul lor de gândire „eu pe primul loc” și tendința de a fi puțin egocentrici uneori pot fi o provocare pentru oricine trebuie să se confrunte cu spiritul lor ridicat.

Brutal de sinceri, copiii Berbec spun lucrurilor pe nume (în opinia lor). Deseori pot depăși limitele pe care le puneți pentru că sunt impulsivi în mod natural și nu par să se uite niciodată înainte de a sări.

În calitate de părinte al unui tânăr Berbec, probabil că nu sunteți străin de crize de furie uriașe. Copiii Berbec par să aibă într-adevăr dificultăți în a-și ține emoțiile sub control. Odată ce focurile de artificii s-au terminat, totuși, și furia micuței tale va fi la fel, așa că este puțin probabil să îți poarte pică.

Deoarece copiii Berbec sunt foarte buni la a începe proiecte mărețe, dar nu atât de buni la a le termina, va trebui să ai răbdare în timp ce îți ghidezi copilul cu blândețe, dar cu fermitate, ajutându-l să se țină de treabă.

Încurajați-l pe cel mic să facă multă mișcare. Orice activitate solicitantă din punct de vedere fizic va fi o modalitate excelentă pentru ea de a-și consuma o parte din energia suplimentară. Asigurați-vă totuși că poartă echipamentul de siguranță necesar. În veșnica lor grabă, copiii Berbec au tendința de a fi puțin predispuși la accidente.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Te poate interesa și: Calitățile copiilor născuți în luna martie

7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.