Cum este copilul născut în zodia Taur. De ce este acest semn special

Cum este copilul născut în zodia Taur. De ce este acest semn special

Încă de mic, copilul tău Taur este dulce, afectuos și drăgălaș. De asemenea, este posibil să fie puternic și vesel.

Faceți-i cunoștință cât mai curând posibil cu aer liber, deoarece copiii Taur se vor dezvolta într-un mediu natural. Pe măsură ce crește, s-ar putea să se bucure să aibă o mică zonă din grădina dvs. sau un animal de companie de care să aibă grijă. El va lua în serios astfel de responsabilități.

Copiii Taur experimentează lumea prin intermediul simțurilor lor. Le place felul în care lucrurile au gust, se simt, sună și miros. De fapt, din momentul în care se nasc, le place să mănânce. Dacă micuțul tău dezvoltă o listă foarte scurtă de alimente pe care le preferă și refuză cu încăpățânare să încerce ceva nou, nu-ți face griji! Continuați să-i oferiți cu calm alte opțiuni și, în cele din urmă, se va extinde. Încercați să evitați să-i oferiți prea multe gustări zaharoase, care pot interfera cu apetitul său natural sănătos.

Chiar și atunci când sunt mici, copiii Taur sunt practici și buni cu banii. O nevoie primară a micuțului tău va fi siguranța. Copilului tău Taur îi va plăcea să fie înfășat și ținut în brațe pentru că îl face să se simtă în siguranță. Unii copii Taur sunt lipicioși, în timp ce alții dezvoltă un atașament față de un obiect care le amintește de casă, cum ar fi o jucărie de pluș.

Copiii Taur nu vor fi grăbiți. Acesta este un lucru la care tu, ca părinte, va trebui să te adaptezi. De fapt, ei sunt destul de lenți. Nu încerca să împachetezi prea multe activități într-o singură zi, pentru că probabilitatea este ca micuțul tău să nu reușească să le parcurgă pe toate.

Te-ar putea interesa și: 7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

FOLLOW ME

4 fapte fascinante despre bebelușii născuți în mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.