Cum este copilul născut în zodia Taur. De ce este acest semn special

Cum este copilul născut în zodia Taur. De ce este acest semn special

Încă de mic, copilul tău Taur este dulce, afectuos și drăgălaș. De asemenea, este posibil să fie puternic și vesel.

Faceți-i cunoștință cât mai curând posibil cu aer liber, deoarece copiii Taur se vor dezvolta într-un mediu natural. Pe măsură ce crește, s-ar putea să se bucure să aibă o mică zonă din grădina dvs. sau un animal de companie de care să aibă grijă. El va lua în serios astfel de responsabilități.

Copiii Taur experimentează lumea prin intermediul simțurilor lor. Le place felul în care lucrurile au gust, se simt, sună și miros. De fapt, din momentul în care se nasc, le place să mănânce. Dacă micuțul tău dezvoltă o listă foarte scurtă de alimente pe care le preferă și refuză cu încăpățânare să încerce ceva nou, nu-ți face griji! Continuați să-i oferiți cu calm alte opțiuni și, în cele din urmă, se va extinde. Încercați să evitați să-i oferiți prea multe gustări zaharoase, care pot interfera cu apetitul său natural sănătos.

Chiar și atunci când sunt mici, copiii Taur sunt practici și buni cu banii. O nevoie primară a micuțului tău va fi siguranța. Copilului tău Taur îi va plăcea să fie înfășat și ținut în brațe pentru că îl face să se simtă în siguranță. Unii copii Taur sunt lipicioși, în timp ce alții dezvoltă un atașament față de un obiect care le amintește de casă, cum ar fi o jucărie de pluș.

Copiii Taur nu vor fi grăbiți. Acesta este un lucru la care tu, ca părinte, va trebui să te adaptezi. De fapt, ei sunt destul de lenți. Nu încerca să împachetezi prea multe activități într-o singură zi, pentru că probabilitatea este ca micuțul tău să nu reușească să le parcurgă pe toate.

Te-ar putea interesa și: 7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

4 fapte fascinante despre bebelușii născuți în mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.