4 fapte fascinante despre bebelușii născuți în mai

4 fapte fascinante despre bebelușii născuți în mai

Luna mai înseamnă flori strălucitoare care răsar din pământ, cer albastru însorit și… bebeluși care vor înflori în ființe umane incredibile! Iată câteva dintre trăsăturile care îl fac pe bebelușul tău din luna mai atât de special.

Bebelușii din luna mai vor fi tauri sau gemeni…

…Când vine vorba de semnul lor astrologic. Bebelușii din luna mai născuți între 1 și 21 mai se încadrează în zodia Taurului (aka taurul). Calitățile asociate cu Taurul includ determinarea, răbdarea și bunul gust. Bebelușii din luna mai născuți după data de 21 vor fi Gemeni (simbolizați de gemeni). Gemenii sunt cel mai versatil membru al zodiacului. Alte calități ale semnului includ un fler pentru comunicare, o inteligență rapidă și o personalitate extrovertită.

Copiii din luna mai au o atitudine pozitivă

Pe lângă noroc, a fi născut în luna mai pare să aducă bună dispoziție! Copiii născuți primăvara și vara sunt mai predispuși să aibă o atitudine excesiv de pozitivă decât cei care își fac apariția în alte anotimpuri, potrivit unei cercetări europene.

Bebelușul tău din luna mai are o mulțime de opțiuni de carieră!

Potrivit unui studiu, unele luni de naștere sunt asociate cu anumite profesii (de exemplu: o profesie comună pentru bebelușii din februarie este cea de artist!) Cu toate acestea, bebelușii din luna mai nu sunt asociați cu o anumită carieră… ceea ce înseamnă că opțiunile lor trebuie să fie larg deschise!

Bebelușii din luna mai se află într-o companie plină de vedete

Printre celebritățile care împart luna de naștere cu cei care s-au născut în mai se numără Tina Fey, George Clooney, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Adele și Rami Malek.

FOLLOW ME

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3702060246685788

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.