Cum faci un BĂRBAT să se ÎNDRĂGOSTEASCĂ de tine


Se pune că femeile sunt complicate, dar nici bărbații nu sunt mai prejos. E foarte greu să îți dai seama ce vor, dar și mai greu este să îi faci să se îndrăgostească de tine. Totuși, există câțiva pași generali pe care îi poți parcurge pentru a reuși să câștigi inima și celui mai greu de cucerit bărbat!

1. Fii tu însăți

Aceasta este prima regulă atunci când îți dorești să cucerești pe cineva! Nu încerca să devii altcineva pentru a-l impresiona. Poate că vei reuși să câștigi atenția pe care ți-o dorești, însă nu te va ajuta cu nimic. Merită să investești timp și efort pentru a încerca să cucerești un bărbat transformându-te în ceva ce nu ești? La un moment dat, măștile cad și atunci nu veți rămâne niciunul dintre voi cu nimic.

2. Fă-l să aibă încredere în el


Bărbaţii sunt pur şi simplu vrăjiţi de complimente. Dacă reuşeşti să îl faci să aibă încredere în el, ai găsit calea către inima lui. Încurajează-l să facă lucrurile la care se pricepe şi ascultă mereu ce are de spus. Bărbaților le plac femeile care știu să asculte, să înțeleagă și să empatizeze. Încurajează-l să-ți povestească mai multe lucruri despre el, Vei știi destul de repede dacă te place pentru că va deveni și el interesat de tine și discuția voastră se va dezvolta firesc.

3. Arată-i latura ta optimista

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Zâmbetul este un atu enorm pentru orice femeie, fiindca denotă optimism și poftă de viață! Permite-i să îți descopere latura veselă, haioasă care îl va ajuta să se simta mai relaxat în preajma ta și să își dorească să petreacă mai mult timp cu tine.

4. Fă-l să se simtă în largul lui

Bucuraţi-vă de momentele fericite petrecute împreună fără a face planuri pe termen lung. Nu îl agasa cu întrebări despre câţi copii vrea sau când vă veţi muta împreună.

5. Tratează cu umor situațiile penibile

Dacă reuşeşti să faci faţă situaţiilor stresante păstrându-ţi simţul umorului, va fi cu siguranţă cucerit. Bărbaţii adoră femeile care au simțul umorului.

Iată o listă cu trăsăturile de imagine şi de personalitate care le fac mereu pe femei populare şi dorite:

1. Încrederea în sine

Cei care se consideră atrăgători devin atrăgători pentru ceilalţi și nimic nu face o femeie mai frumoasă decât credința că este frumoasă.  Dacă o femeie e sigură că e irezistibilă, lumea nu va avea încotro decât să fie de acord cu ea.

2. Feminitate și neajutorare

E ușor să fii frumoasă – e greu să pari așa. Bărbații preferă femeile alături de care pot fi bărbați – să îi câștige afecțiunea, să aibă grijă de ea, să o ajute, toate aceste lucruri îi fac să se simte în elementul lor. Nu exagera însă cu neajuorarea.

3. Blândețea

Să fii gata să îți pese, să prețuiești, să ierți – astea sunt lucrurile care disting o femeie cu adevărat frumoasă de o păpușă fără suflet. Să poți vedea binele în orice situație, să privești lumea cu ochi prietenoși, să iubești și să empatizezi sunt calități care te fac mai atractivă indiferent de cum arăți.

4. Independența

O femeie atractivă știe întotdeauna exact ceea ce vrea. Când se confruntă cu dificultăți, nu pierde vremea niciodată căutând să dea vina pe alții pentru greșelile ei. E stăpâna propriului său destin.

5. Abilitatea de a trăi în prezent

Femeile care știu cum să fie prezente în propriile vieți și să se bucure de fiecare moment care trece sunt mereu un magnet puternic pentru bărbați. Vitalitatea, optimismul, capacitatea de a rezista tentației de a se plânge și a-i critica pe alții – sunt calități ce te vor aduce în centrul atenției.

6. Să știe cum să se prezinte

De-a lungul timpului am învățat că ceea ce e cel mai important la o rochie este femeia care o poartă. O femeie îmbrăcată cu gust, care își cunoaște cele mai bune trăsături și face totul pentru a le accentua impresionează întotdeauna.

7. Să fie o gazdă bună

O femeie care poate găti și ține casa curată poate dobândi simpatia bărbaților creând o atmosferă specială de căldură și tihnă.

8. Capacitatea de a accepta fericirea

Bărbaților nu le plac femeile care se supără ușor, care sunt mereu nemulțumite de ceva sau cineva sau cele care cred că alți oameni trebuie să le facă fericite. Pe de altă parte, a fi dispusă să fii fericită, a nu uita să prețuiești oamenii pe care îi cunoști și a observa partea bună a vieții te transformă într-o persoană strălucitoare.

9. Abilitățile de comunicare

Bărbații caută compania femeilor deschise, sociabile, care știu să mențină o conversație interesantă fără să pară atotștiutoare. O femeie cu adevărat fermecătoare arată un interes real pentru tot ceea ce spune un bărbat, faptul că știe să asculte făcând-o mereu o companie de dorit.

10. Grația

Nu există femei urâte; există femei care nu știu cum să fie frumoase. Gesturile unei femei atractive sunt fine și grațioase. Mișcările ei denotă încredere în sine și faptul că s-a împăcat cu trupul său.

Pe lângă acestea, cel mai important e să rămâi tu însăți. Doar așa vei putea cunoaște pe acel cineva special căreia i-ai fost mereu destinată.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.