Cum împaci și capra, și varza. Adică și mama, și copiii!

Dacă pentru unii oameni weekend-ul este motiv de bucurie și relaxare, pentru mine e cumva pe dos. Nu numai că lucrez în weekend, dar copiii abia așteaptă să se trezească și să aibă o zi în care pot să fie cu gândul numai la joacă. Și uite așa, pentru mine, sfârșitul de săptămână este cel mai solicitant.

Cum știu că nu am nicio scăpare, am încercat să-mi organizez cumva planurile de joacă pentru săptămâna asta astfel încât să îmbin utilul cu plăcutul. Pentru că cea mai bună metodă de a-mi ține copiii ocupați este să-i duc într-un loc relativ nou, pe care să-l exploreze și de care să profite la maxim, am decis să ne petrecem weekend-ul la unul dintre cele mai noi atracții din București, Veranda Mall.

Am fost săptămâna asta cu Alesia într-o scurtă vizită și așa m-am convins că e locul perfect în care ei să se distreze nestingheriți, în timp ce eu fac ultimele alegeri pentru cadourile de Crăciun.

Am stabilit să mergem azi să luăm masa acolo, apoi ne împărțim pe echipe. Pentru că Alesia a zis că e distractiv,  Alex vrea neapărat să meargă și el la atelierul de pictură pe decorațiuni de Crăciun și figuri de ipsos, iar eu și Alesia vom merge să patinăm.

Într-un moment de slăbiciune, m-au convins să îi duc și luni la un spectacol de teatru. Noroc că s-au aliniat planetele, așa că în timp ce ei sunt la spectacol, mi-am propus să mă văd cu o prietena veche la cafea și împușc doi iepuri dintr-o lovitură.

Toată luna decembrie este dedicată evenimentelor pentru copii și sunt atât de diversificate că e imposibil ca prichindelul tău să nu găsească ceva care să fie pe gustul lui. Pe lângă diversele ateliere  și spectacole de teatru, copiii se pot juca gratuit la locul de joacă situat la una dintre intrările mall-ului sau se pot bucura de iarnă pe patinoarul exterior. În timp ce copiii se distrează, părinții pot face cumpărături și se pot înscrie până pe 18 decembrie  în Campania „Cel mai frumos Crăciun e acasă„, unde premiile sunt foarte generoase. 🙂

V-am mai spus că ador această perioadă, nu? Cum ar putea să nu îți placă atunci când copiii se cumințesc considerabil de teamă să nu îl supere pe Moș, la tot pasul de vorbește numai despre cadouri și posibilitățile de distracție sunt nenumărate?

Voi ce planuri aveți pentru weekend? Ne vedem la Veranda Mall? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.