Cum ne setăm mintea pentru a slăbi mai ușor? Sfaturi de la hipnologul Angela Nuțu

Dragii mei, aseară, în live-ul de pe Facebook, am discutat despre secretele minții și cum putem să ne setăm noi înșine pentru a slăbi mai ușor. Am primit sfaturi și câteva trick-uri pe care le putem pune în practică pentru a reuși să ajungem la greutatea pe care ne-o dorim.

Dacă înainte eram puțin îngrijorată despre ideea de a mă lăsa hipnotizată, acum sunt liniștită pentru că am învățat că suntem perfect conștienți în timpul hipnozei.

Angela Nuțu ne-a explicat ce presupune hipnoza și am făcut mici glume despre cum este ea interpretată în filme. Așadar, hipnoza nu este ceva în care îți pierzi controlul, ci ești perfect conștient și te poți opri oricând. Ce am aflat că se întâmplă de fapt? Specialiștii ne ajută să accentuăm starea de atenție prin anumite tehnici care deschid o poartă a subconștientului. Deci să fim fără griji pentru că hipnologul are nevoie de mintea noastră conștientă pentru a avea o ședință reușită de hipnoză.

Revenind la ceea ce ne interesează pe noi mămicile și pe toate femeile, în general, cum să slăbim cât mai ușor. Am aflat că ne putem seta mintea pentru a avea rezultatele pe care ni le dorim, însă trebuie să avem grijă de emoțiile noastre și să le descoperim pe cele negative.

Sunt experiențe pe care noi le avem de-a lungul vieții, care au dus la numite emoții încastrate. Noi funcționăm, reacționăm, pe baza lor chiar dacă ele nu ne servesc în momentul actual. Neîmplinirile, frustrările, emoțiile negative, de mici le asociem cu confortul pe care ni-l aduce de obicei alimentația. Dacă un copil plânge prea mult, mamele obișnuiau să îi pună o suzetă în gură. Copiii cresc cu dacă ești cuminte, îți dau desert, de aici și asocierea aceasta”, spune hipnologul Angela Nuțu.

Ceea ce trebuie să facem noi este să ne punem mintea să lucreze în slujba noastră. Să fim pozitivi, să ne păstrăm voința la capacitate maximă și să descoperim sentimentele negative care ne sabotează și ne aduc în pragul de a renunța.

Angela ne-a dezvăluit câteva trick-uri pe care le putem folosi pentru a scăpa de sentimentele negative. Ne putem seta mintea în așa fel încât să slăbim într-un timp mai scurt.

Deci, dacă ne dorim să fi slăbit ”ieri” trebuie să respectăm câteva sfaturi:

Amânarea poftei

Trebuie să tragem de timp cât de mult putem pentru a ne satisface poftele. Este posibil ca după 10 minute, acea nevoie acută să treacă.

Observarea emoțiilor

Este foarte important să fim atenți la emoțiile noastre și să ne dăm seama care este cauza mâncatului excesiv (oboseală, frustrarea, supărarea). Trebuie să ne îndreptăm atenția către o sursă de plăcere, chiar și pentru 5 minute (flori, nori, filme).

Nu ne interzicem nimic, mâncăm ceea ce ne dorim, dar în cantități mai mici

Este foarte important să savurăm mâncarea, lent și dacă reușim, să face pauze în timpul mesei.

Mă bucur să împărtășesc cu voi toate aceste mici trucuri. Vă mulțumesc celor peste 100.000 de oameni care ați fost alături de noi și ne-ați urmărit. Am pregătit mai multe surprize pentru voi, vă așteptăm cu drag săptămâna viitoare, la următoarea ediție.


PS: Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Hai cu mine pe:

0 comentarii pe “Cum ne setăm mintea pentru a slăbi mai ușor? Sfaturi de la hipnologul Angela Nuțu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.