Cum să faci un BĂRBAT să se ÎNDRĂGOSTEASCĂ de tine

Dacă îți place de cineva foarte tare și ai cheltuit o mulțime de bani pe haine din magazinele tale preferate sau pe programări la coafor sau cosmeticiană și el tot nu te remarcă, poate ar fi cazul să apelezi la psihologie. Nu e nimic rău în a vrea să fii frumoasă, dar pentru a-l face să se gândească la tine tot timpul trebuie să fii și deșteaptă și să știi să pui în aplicare niște trucuri mai subtile – și mai eficiente.

Nu e nevoie să mergi la vreo vrăjitoare pentru poțiuni de dragoste sau să te transformi într-o manipulatoare profesionistă. Trucul despre care vorbim nu contravine comportamentului tău natural și îți traduce instinctele. Tot ce trebuie să faci e să îi dezvălui informații personale despre tine.

Ți se pare prea simplu și crezi că nu va merge? Vei lucra cu subconștientul, o parte misterioasă și foarte puternică a minții. Povestește-i despre lucruri pe care nu le-ai povesti oricui, pentru a-i transmite subconștientului că sunteți apropiați. Veți trece la următorul nivel aproape fără efort.

Nici nu trebuie să vezi acest lucru ca pe ceva prea deosebit. Dacă îți dorești să ai ceva cu el, e normal să vrei să îi povestești despre tine și să afli cât mai multe despre el. În plus, comunicarea stă la baza intimității. Îl vei face să se întrebe de ce nu formați un cuplu, dacă tot vă comportați de parcă ați fi.

Mai mult decât atât, îl vei face să se întrebe și de ce te comporți „altfel” cu el, de ce îl tratezi într-un mod diferit decât pe ceilalți. Astfel, se va regăsi gândindu-se la tine în cele mai intime clipe din zi – la duș, când merge la culcare și când lasă puțin deoparte problemele zilei.

Îi poți spune orice?

FOLLOW ME

Nu chiar. Acest truc are și el niște limite – nu trebuie să-i spui cuiva pe care nu îl cunoști foarte bine cele mai intime lucruri din viața ta. Dacă faci asta, se va gândi la tine puțin, dar probabil că nu vrei să se întrebe ce ar trebui să facă pentru a scăpa de tine.

Nu-i povesti nici secrete ale altora – nu trebuie să trădezi încrederea nimănui pentru a-l face să te placă.

De asemenea, trebuie să alegi cu mare atenție momentul și subiectul discuției. Nu te duce la el atunci când e într-un grup mare de oameni, încercând disperată să-i vorbești. Încearcă să discutați când sunteți singuri sau când stați unul lângă altul la vreo ocazie. Drept introducere folosește niște fraze care să spargă gheața, precum: „scuze, pari cineva de încredere”, „aș avea nevoie de un sfat” sau „poate o să sune ciudat, dar mi s-a întâmplat ceva foarte frumos azi și aș vrea să povestesc cuiva”.

Vorbește-i despre visurile tale, despre proiectele în care te-ai implicat sau vrei să te implicit… sau despre anumite probleme. Ca să te asiguri că îl faci să se gândească la tine, spune-i la final: „ești una dintre puținele persoane care știu despre asta, așa că aș aprecia dacă nu ai mai spune nimănui”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.