Cum să NU te mai simți vinovată pentru că SARI peste exercițiile fizice

Cum să NU te mai simți vinovată pentru că SARI peste exercițiile fizice

Cum să NU te mai simți vinovată pentru că SARI peste exercițiile fizice. Exercitiul fizic regulat are multe beneficii; cu toate acestea, a te simți vinovat pentru că sari peste antrenament sau pentru că îl amâni, te va face să te simți nemotivat, până la urmă.

Indiferent dacă aveți o perioadă proastă sau aveți o accidentare, perioada până vă antrenați din nou constant ar putea fi chinuitoare simțind că vă înșelați propriile dorințe. Cu toate acestea, este în regulă să iei ceva timp și să sări peste rutina de antrenament. Trebuie să vă opriți din acest proces greu de conștiință, iar data viitoare când vă simțiți vinovat că nu ați făcut exerciții fizice, nu uitați acest lucru:

Nu veți lua în greutate dacă săriți câteva antrenamente

Dacă întrerupeți exercițiile fizice din când în când, nu vă va afecta corpul în mod drastic. Trebuie să existe o consistență și un efort îndelungat pentru a face o schimbare semnificativă în aspectul tău, iar acest lucru merge și în cealaltă direcție. Trebuie să aveți mai multă grijă la alimentație pentru a compensa lipsa sportului.

Forma corpului tău nu te definește

Forma corpului tău nu are nicio legătură cu cine ești și care sunt valorile tale. Dacă iei câteva kilograme în plus asta nu înseamnă că se modifică și caracterul tău.

Nu sunteți o persoană mai rea decât ceilalți dacă mai săriți peste câte un antrenament

Societatea ne face să credem că suntem mai buni decât alții dacă facem antrenament. Totuși, acest lucru nu are sens. Nu permiteți societății să vă spună cum ar trebui să vă simțiți în legătură cu voi și corpul vostru.

Folosiți timpul pentru a face ceva productiv

Dacă încă vă simțiți vinovat pentru că săriți peste antrenament, cel mai bun mod de a uita de el este să faceți altceva în acel timp. Citiți o carte, petreceți timp de calitate și faceți ceva productiv. Completați timpul cu sarcini productive și nu o să mai simțiți vinovăția pentru că nu ați făcut exercițiile în acea zi.

FOLLOW ME

Pene-ți corpul în mișcare

Cine spune că doar clasa de pilates contează ca exercițiu. Puteți să vă mișcați în diferite moduri. Pune muzică și dansează. Există multe modalități de a arde calorii. De asemenea, vă puteți mătura apartamentul sau vă puteți revopsi pereții. Acestea sunt alte două modalități prin care vă solicitați organismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.