Cum să NU te mai simți vinovată pentru că SARI peste exercițiile fizice

Cum să NU te mai simți vinovată pentru că SARI peste exercițiile fizice

Cum să NU te mai simți vinovată pentru că SARI peste exercițiile fizice. Exercitiul fizic regulat are multe beneficii; cu toate acestea, a te simți vinovat pentru că sari peste antrenament sau pentru că îl amâni, te va face să te simți nemotivat, până la urmă.

Indiferent dacă aveți o perioadă proastă sau aveți o accidentare, perioada până vă antrenați din nou constant ar putea fi chinuitoare simțind că vă înșelați propriile dorințe. Cu toate acestea, este în regulă să iei ceva timp și să sări peste rutina de antrenament. Trebuie să vă opriți din acest proces greu de conștiință, iar data viitoare când vă simțiți vinovat că nu ați făcut exerciții fizice, nu uitați acest lucru:

Nu veți lua în greutate dacă săriți câteva antrenamente

Dacă întrerupeți exercițiile fizice din când în când, nu vă va afecta corpul în mod drastic. Trebuie să existe o consistență și un efort îndelungat pentru a face o schimbare semnificativă în aspectul tău, iar acest lucru merge și în cealaltă direcție. Trebuie să aveți mai multă grijă la alimentație pentru a compensa lipsa sportului.

Forma corpului tău nu te definește

Forma corpului tău nu are nicio legătură cu cine ești și care sunt valorile tale. Dacă iei câteva kilograme în plus asta nu înseamnă că se modifică și caracterul tău.


Nu sunteți o persoană mai rea decât ceilalți dacă mai săriți peste câte un antrenament

Societatea ne face să credem că suntem mai buni decât alții dacă facem antrenament. Totuși, acest lucru nu are sens. Nu permiteți societății să vă spună cum ar trebui să vă simțiți în legătură cu voi și corpul vostru.

Folosiți timpul pentru a face ceva productiv

Dacă încă vă simțiți vinovat pentru că săriți peste antrenament, cel mai bun mod de a uita de el este să faceți altceva în acel timp. Citiți o carte, petreceți timp de calitate și faceți ceva productiv. Completați timpul cu sarcini productive și nu o să mai simțiți vinovăția pentru că nu ați făcut exercițiile în acea zi.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Pene-ți corpul în mișcare

Cine spune că doar clasa de pilates contează ca exercițiu. Puteți să vă mișcați în diferite moduri. Pune muzică și dansează. Există multe modalități de a arde calorii. De asemenea, vă puteți mătura apartamentul sau vă puteți revopsi pereții. Acestea sunt alte două modalități prin care vă solicitați organismul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.