Cum va afecta ploaia de meteoriți Perseidele semnul tău zodiacal

Horoscop noiembrie: cele mai importante evenimente astrologice ale lunii

Ploaia de meteoriți Perseide va lumina cerul și spiritul nostru pentru o singură noapte, pe 12 august. În timp ce se desprinde puțin din exces în timp ce se propulsează prin sistemul solar, ploaia de meteoriți ne amintește să ne eliberăm și noi de ceea ce nu ne mai aparține, astfel încât să putem continua să ne apropiem de realizarea viselor noastre. Haideți să ne scufundăm și să aflăm mai multe despre ce este de fapt ploaia de meteoriți Perseide, precum și despre cum ne afectează pe fiecare dintre noi în parte, nu-i așa?

Ploaia de meteoriți Perseide este, de departe, cea mai populară și mai cunoscută ploaie de meteoriți din întregul an. Are loc anual, atunci când traiectoria Pământului se intersectează cu cea a prafului de pe cometa Swift-Tuttle, de obicei între 17 iulie și 24 august.

În acest an, va avea loc pe 12 august, dar cel mai bine este să verificați cerul în noaptea precedentă, în funcție de cât de strălucitoare este luna. Dacă intenționați să o pândiți, să știți că observatorii de stele o vor putea vedea cel mai bine din emisfera nordică dacă se vor duce într-un loc foarte întunecat între miezul nopții și ora 6:00 dimineața, privind spre partea de nord-est a cerului.

Taurii și Gemenii sunt semnele care vor simți cel mai probabil cel mai mult energia acestei ploi de meteoriți. Ei ar trebui să se împingă cu adevărat să se elibereze de orice obiceiuri proaste, relații sau circumstanțe care le blochează puterea.

Leul, Scorpionul și Vărsătorul ar putea avea cele mai mari probleme în a se adapta la energia acestei ploi de meteoriți, deoarece schimbarea poate veni uneori puțin mai greu pentru aceste semne fixe. Trucul este să se concentreze mai mult pe obiectivele lor și pe cât de aproape de atingerea lor vor fi odată ce nu vor mai fi atât de împovărați.

Berbecul, Racul, Capricornul, Capricornul și Balanța ar putea să conducă greul, inițiind schimbări pe care le consideră cu tărie necesare pentru a-și atinge cele mai profunde dorințe. Acestea fiind spuse, ar trebui să fie atenți să nu facă schimbări prea drastice fără să le gândească pe deplin. Scopul este să se uite în interiorul lor și să își înțeleagă temerile, apoi să le cucerească. Semnele Cardinalului trebuie să se asigure că nu fug pur și simplu de aceste temeri în schimb.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Fecioara, Săgetătorul și Peștii vor descoperi că schimbările sunt mai ușor de integrat pentru ei și ar trebui să se simtă mai puțin declanșate de această ploaie de meteoriți. Dacă acesta este cazul tău, atunci nu te stresa! Bucură-te doar de potențialele priveliști.

Indiferent de zodia ta, nu uita că astrologia este doar o prognoză energetică a vremii, care îți arată ce energie vine spre tine. Aveți puterea liberului arbitru și puterea de a decide cum veți folosi acea energie. O ascuțire fericită a sabiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.