Dacă ai un copil născut în semnul Vărsătorului, află ce spune această zodie despre el

Dacă ai un copil născut în semnul Vărsătorului, află ce spune această zodie despre el

Copilul tău Vărsător merge cu siguranță în ritmul propriei tobe. Acest micuț este excentric și te va surprinde constant cu cât de creativ și original poate fi.

Este probabil să fie destul de sociabil și își va face cu ușurință o mulțime de prieteni. Le va plăcea să aibă tovarăși de joacă care diferă de ei din punct de vedere al mediului și culturii.

Copiii Vărsător sunt atrași de varietate și de experiențe noi. Micului tău Vărsător i-ar putea plăcea mâncărurile neobișnuite pe care alți copii nici măcar nu le vor încerca, cum ar fi ardeii iuți și brânzeturile tari. Sau ar putea petrece ore întregi în camera lor, inventând ceva tehnic, funcțional și pur și simplu incredibil!

Urmărirea propriei libertăți și a individualității este în topul priorităților micuțului tău, așa că ar trebui să îi acorzi mult spațiu. Dacă copiilor Vărsător nu li se permite să se exprime, pot deveni rebeli sau încăpățânați și chiar depresivi în tăcere.

Lasă-ți copilul să se îmbrace singur de îndată ce poate și oferă-i o mulțime de cărți, materiale de artă și alte mărunțișuri pentru a-i încuraja creativitatea. Copiii Vărsător au tendința de a fi destul de inteligenți. Sunt gânditori înnăscuți și au o bună înțelegere a lumii, așa că micuțul tău ar putea crește și deveni un fel de rezolvator excelent de probleme.

Copilul tău te-ar putea surprinde cu interesele și alegerile sale de viață, dar dacă poți rămâne deschis la modul în care funcționează mintea lui, este posibil să descoperi că este un geniu în sine. Copiii Vărsător au nevoie doar de timp pentru a găsi cel mai bun mod de a-și exprima strălucirea.

FOLLOW ME

Citește și: Ce nu știai despre copiii născuți în luna Ianuarie. Au o atitudine extraordinară

8 fapte fascinante despre bebelușii din februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.