Efectul este incredibil! Bea în fiecare seară acest suc înainte să mergi la culcare

Grăsimea dispare mai ușor cu acest suc. Tot ce trebuie să faci este să bei în fiecare seară acest lucru. Trebuie să dormi 8 ore pe noapte, iar dimineața vei elimina toate rezidurile alimentare.

Pentru asta ai nevoie de:

– 1 lămâie;
– 1 mână de pătrunjel;
– 1 lingură de ghimbir ras;
– 1 linguriță de oțet;
– 1 băț de scorțișoară sau 1 linguriță de scorțișoară pudră;
– 1 jumătate de litru de apă.

Mod de preparare:

Introduce-ți toate aceste ingrediente într-un blender și amestecați foarte bine. Acest smoothie trebuie băut în fiecare seară înainte de culcare. Dimineața te vei trezi mult mai ușor. Acest suc acționează ca o băutură detox și ajută la eliminarea rezidurilor alimentare. Aceast suc nu este pentru a slăbi în mod miraculos, ci pentru a pierde 2-3 kg și pentru a-ți curăța organismul.

Efectele miraculoase vor fi starea ta de spirit și felul în care vei arăta după o perioadă în care l-ai băut. Toată lumea știe că efectele uimitoare care apar peste noapte nu doar că nu sunt sănătoase, ci nici nu sunt adevărate. Imediat ce veți renunța la ”ingredientul sau rețeta minune” lucrurile vor revenii la normal.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Scopul nostru nu este să slăbim miraculos și nesănătos. Scopul nostru este să avem grijă de oranismul nostru, de a ne menține sănătatea, iar efectul pierderii în greutate va veni ca un bonus. Așadar, de acum înainte gândește-te mai întâi la sănătatea ta până să te apuci de o cură drastică pentru a elimina kg în plus.

Citește și: Programul meu de detox: cum am slăbit 5 kilograme în 6 zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.