Efectul este incredibil! Bea în fiecare seară acest suc înainte să mergi la culcare

Grăsimea dispare mai ușor cu acest suc. Tot ce trebuie să faci este să bei în fiecare seară acest lucru. Trebuie să dormi 8 ore pe noapte, iar dimineața vei elimina toate rezidurile alimentare.

Pentru asta ai nevoie de:

– 1 lămâie;
– 1 mână de pătrunjel;
– 1 lingură de ghimbir ras;
– 1 linguriță de oțet;
– 1 băț de scorțișoară sau 1 linguriță de scorțișoară pudră;
– 1 jumătate de litru de apă.

Mod de preparare:

Introduce-ți toate aceste ingrediente într-un blender și amestecați foarte bine. Acest smoothie trebuie băut în fiecare seară înainte de culcare. Dimineața te vei trezi mult mai ușor. Acest suc acționează ca o băutură detox și ajută la eliminarea rezidurilor alimentare. Aceast suc nu este pentru a slăbi în mod miraculos, ci pentru a pierde 2-3 kg și pentru a-ți curăța organismul.

Efectele miraculoase vor fi starea ta de spirit și felul în care vei arăta după o perioadă în care l-ai băut. Toată lumea știe că efectele uimitoare care apar peste noapte nu doar că nu sunt sănătoase, ci nici nu sunt adevărate. Imediat ce veți renunța la ”ingredientul sau rețeta minune” lucrurile vor revenii la normal.

FOLLOW ME

Scopul nostru nu este să slăbim miraculos și nesănătos. Scopul nostru este să avem grijă de oranismul nostru, de a ne menține sănătatea, iar efectul pierderii în greutate va veni ca un bonus. Așadar, de acum înainte gândește-te mai întâi la sănătatea ta până să te apuci de o cură drastică pentru a elimina kg în plus.

Citește și: Programul meu de detox: cum am slăbit 5 kilograme în 6 zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.