Fierbe o lămâie și bea apa de la ea. Slăbești până la 10 kg într-o lună

Fierbe o lămâie și bea apa de la ea. Slăbești până la 10 kg într-o lună

Obezitatea și supraponderea reprezintă una dintre cele mai mai probleme cu care se confruntă populația de pe întreg globul. Nu doar că nu arată estetic corpul unei astfel de persoane, dar organismul are de suferit. Din cauza obezității, unele organe ajung să nu funcționeze normal. De aici se poate ajunge la boli cu adevărat grave, sau doar la oboseală și disconfort zilnic.

Cert este că specialiștii ne recomandă să facem zilnic minim 30 de minute de mișcare, să bem apă și să mâncăm cât mai sănătos. Din cauza greutății, unele persoane ajung să încerce diete drastice, apelează la înfometare sau chiar la antrenamente grele la sala de sport. Aceste lucruri funționează însă cu greu, iar dacă se renunță la antrenamente sau regimul alimentar, există o șansă foarte mare ca toate kilogramele de care au scăpat să să pună la loc cât ai clipi.

Noi vă propunem un remeniu natural pentru a da kilogramele jos și în același timp pentru a vă curăța corpul de toxine. Cu ajutorul acestui truc puteți da jos până la 10 kilograme în 30 zile. Este cu adevărat un record să poți slăbi atât de mult fără sport și dietă.

Pentru persoanele care vor să dea jos atât de multe kilograme ar fi recomandat să nu uite că sportul ajută în această perioadă pentru a avea un trup frumos la final, fără piele sau mușchi lăsați.

Fierbe o lămâie și bea apa de la ea. Slăbești până la 10 kg într-o lună

Pentru acest remediu ai nevoie de 2 litri de apă și 5 lămâi. După ce speli bine bine lămâile, le tai în 4 fără a le curăța de coajă și le pui la fiert. După ce a dat în clocot, se ia oala de pe foc, se acoperă și se lasă la infuzat până când se răcește. Toarnă apoi lichidul strecurat într-o sticlă. În fiecare dimineață, timp de 30 de zile trebuie să bei pe stomacul gol 500 ml. Timp de două ore după, nu mai consumați nimic.

În restul zilei poți consuma orice preparat alimentar, însă dacă vrei să ai rezultate rapide și vizibile, ai totuși grijă să mănânci cât mai sănătos.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

2 comentarii pe “Fierbe o lămâie și bea apa de la ea. Slăbești până la 10 kg într-o lună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.