Horoscop 10 mai. Ziua începe cu vești grozave pentru Berbeci

Previziunile horoscopului: află ce ți-au rezervat astrele pe 16 septembrie

Horoscop complet pentru prima zi a săptămânii. Află previziunile pentru data de 10 mai pentru zodia ta. O săptămână grozavă!

Horoscop 10 mai 2022

♈ BERBEC

Recunoștința pare să nu mai fie la modă. Suntem mai interesați de felul în care arată ceilalți și de pretențiile lor la faimă decât de cât de fericiți suntem noi. Și totuși, nu cu mult timp în urmă, atâta timp cât aveau inima ușoară și mintea limpede, oamenii nu se preocupau atât de mult de felul în care trăiau sau de ceea ce li se întâmpla. În zilele noastre, deși avem mai multă bogăție materială decât predecesorii noștri, avem mai multe motive de îngrijorare. Săptămâna aceasta, pe măsură ce te scuturi de o fascinație care te-a făcut să fii neliniștit, te vei simți mult mai bine.

♉ TAUR

Fiecare profesie are propriile prescurtări interne, limbaj și terminologie de specialitate. În mod similar, limbajul, semnele și semnalele evoluează în cadrul relațiilor noastre. Uneori sunt doar nume de animale de companie care sunt împărtășite; iar alteori, concepte dificile sunt comunicate doar cu un cuvânt, o privire sau o sprânceană ridicată. Este atât incluziv, cât și exclusivist în același timp. Luna Nouă din această săptămână a Taurilor aduce o șansă de a face o călătorie metaforică și de a crea ceva special. Cineva vrea să îți deschidă lumea sa specială.

♊ GEMENI

Nu cu mult timp în urmă, parteneriatele care depășeau liniile culturale, etnice, tradiționale sau religioase erau o raritate. În lumea modernă sunt mult mai banale, slavă Domnului. Dar asta nu înseamnă că unele dintre vechile „reguli” nu le fac viața grea unora. Cu toate acestea, se spune că „Amor Vincit Omnia”, dragostea învinge totul. Sau, mai exact, ‘dragostea poate cuceri totul’. O barieră poate fi o barieră doar dacă îi permiți să fie. Pe măsură ce Venus intră în semnul tău, este nevoie de o alegere curajoasă, de a prețui inima mai mult decât capul.

Vezi și: Horoscop săptămânal: 9 – 15 mai 2021. Ce zodii au mare noroc, dar și cine are ghinion

♋ RAC

‘Sunt lucrurile mici pe care nu le faci; și sunt lucrurile mari pe care nu le spun’. Versurile ironice ale compozitorului Conor Hirons despre relații se referă la lucrurile care stau în calea fericirii domestice. Fie că este vorba de o ceartă în legătură cu spălatul rufelor sau cu cine scoate gunoiul afară, bășicile domestice apar în orice relație. Secretul este să nu lăsăm problemele cotidiene să submineze ceea ce construim cu cei mai apropiați. Pe măsură ce Jupiter se mută într-o casă nouă, este momentul potrivit pentru o discuție sinceră despre corectitudine și echilibru într-o relație cheie.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

♌ LEU

Surferii sunt pricepuți să treacă dincolo de valurile care se sparg. Ei vâslesc viguros și intenționat pentru a ajunge în apă dincolo de spuma care se sparge. Apoi, se întorc și aleg pe ce val să se urce spre țărm. Perspectiva ta cosmică îți prezintă un val pe care îl poți urca spre succesul emoțional. Dar, trebuie să te afli în locul potrivit și să te poziționezi cu atenție pentru a profita din plin de moment. Deși este necesar un oarecare efort, acesta va aduce dividende uriașe, atâta timp cât te asiguri că mergi cu fluxul emoțional.

♍ FECIOARĂ

Aproape că nu există nimeni care să nu-și dorească să transforme un aspect al vieții sale. Fie că este vorba de speranța de a avea mai multe venituri sau un nou loc de muncă, fie că este vorba de a pierde în greutate sau de a dezvolta forța musculară, cu toții avem vise cu privire la imaginile „înainte” și „după” pe care le-am dori. Pentru mulți dintre noi, o schimbare de look se referă la o schimbare fizică; dar atunci când Jupiter binevoitor se mută în semnul tău opus, așa cum o face în această săptămână, aduce o șansă pentru o introspecție sufletească care îți va transforma viața spirituală și emoțională. Este timpul să vă trasați următorii pași cruciali.

♎ BALANȚĂ

Dacă ai învățat un singur lucru în ultimul an, acela este că nu poți controla totul. Da, ești mai prevăzător decât majoritatea oamenilor; și știi cum să-ți faci planuri de succes. Cu toate acestea, din moment ce nu totul depinde de tine, trebuie să fii deschis la minte în ceea ce privește faptul că trebuie să te adaptezi. Uh, oh, te aud gândindu-te… vin vești proaste. Dimpotrivă! Pe măsură ce Jupiter își schimbă semnul, trebuie să fii receptiv la o oportunitate – cu siguranță una emoțională, și ar putea fi și una romantică – atunci când apare de nicăieri.

♏ SCORPION

Nu luați o decizie în grabă și gândiți-vă de mai multe ori înainte de a face orice afacere importantă în afaceri. Trezitul până târziu în noapte ar putea să vă afecteze rutina zilnică.

♐ SĂGETĂTOR

La ce te poți aștepta când Luna Nouă are loc în semnul tău opus? Pe de o parte, este rezonabil să anticipezi un fel de ciocnire între realitate și un ideal la care ții – care, deși s-ar putea să nu fie vestea pe care vrei să o auzi, va aduce o realizare valoroasă pe care o poți folosi pentru a-ți crea un viitor mai luminos. Pe de altă parte, te poți aștepta la o perioadă de schimbare și la o nouă creștere, atât din punct de vedere spiritual, cât și emoțional. Ca în cazul tuturor fenomenelor cosmice, folosește ceea ce îți oferă această săptămână și profită de orice oportunitate.

♑ CAPRICORN

Deși nu aș spune niciodată ceva care să te jignească, toată lumea știe că atunci când ai ceva între dinți, fie că e vorba de cea mai tare știre politică, fie că e vorba de un proiect de bricolaj ciudat și minunat, poți fi, ăăă… ei bine… un pic obsesiv. Concentrarea și determinarea sunt calități extrem de valoroase, atâta timp cât sunt folosite cu moderație. În ultima vreme, ai fost în pericol de a deveni prea concentrat pe o anumită problemă. Din fericire, în urma Lunii Noi, vei reveni la o stare mai echilibrată. Pe măsură ce vă relaxați, o relație cheie va avea de câștigat.

♒ VĂRSĂTOR

Uneori, tot ceea ce este necesar pentru a-ți schimba ziua (sau săptămâna) este o veste bună sau o conexiune cu cineva căruia îi pasă. Deși știi că este prea mult să speri ca totul să meargă așa cum vrei tu; după perioada prin care ai trecut, ai putea fi iertat dacă te întrebi dacă lucrurile se vor întoarce vreodată în favoarea ta. Săptămâna aceasta marchează sosirea unei lumini mai mult decât mici la capătul tunelului tău. Valul începe să se întoarcă odată cu o întâlnire întâmplătoare sau o conversație neașteptată cu cineva care are la inimă interesele tale.

♓ PEȘTI

Există o poveste frumoasă despre cum programul spațial american a cheltuit o avere pentru a crea un stilou care să scrie în condiții de imponderabilitate; între timp, echipa spațială sovietică le-a dat cosmonauților lor creioane! Fie că este adevărată sau nu, lecția este clară; de multe ori există o soluție simplă care ne poate tranșa problemele. Tot ce este necesar este capacitatea de a privi din nou și de a găsi o altă cale. Pe măsură ce Jupiter, planeta optimismului și a intuiției, se mută în semnul tău săptămâna aceasta, vei găsi cu ușurință modalități inovatoare de a rezolva o problemă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.