Horoscop 17 mai 2021: luni se schimbă soarta zodiilor

Horoscop 17 mai 2021 luni se schimbă soarta zodiilor

Horoscop luni, 17 mai. Ce zodii au noroc și cine are ghinion. Vezi previziunile pentru începutul săptămânii pentru zodia ta!

♈ BERBEC

Astăzi vei fi victima nemulțumirilor, s-ar putea să nu obții rezultatul muncii tale asidue, s-ar putea să-ți provoace dezamăgire. Ești sfătuit să citești cu atenție documentele înainte de un nou contract. De asemenea, este posibil să se facă investiții în patrimoniu. Sunteți sfătuit să vă urmați intuiția înainte de a face investiții în active fixe.

♉ TAUR

Astăzi este posibil să fiți ocupat cu întâlniri sociale și ocazii de familie. Este posibil să vă măriți rețeaua de relații. De asemenea, puteți planifica o scurtă călătorie legată de muncă. Disputele dintre frați vor fi rezolvate acum. Subordonații dvs. ar putea coopera cu dvs. pentru a finaliza un proiect dificil. Încrederea dvs. poate fi ridicată. Sunteți sfătuit să vă păstrați răbdarea în timp ce interacționați cu orice persoană.

♊ GEMENI

Astăzi, este posibil să fiți ocupat cu întâlniri de familie, puteți deveni politicos cu oamenii din jurul dumneavoastră, ceea ce vă poate crește imaginea în rândul rudelor și prietenilor. Veți cheltui bani pentru cumpărarea unor artefacte, alte lucruri care vă vor îmbunătăți statutul social. S-ar putea să aflați o veste bună de la una dintre rudele apropiate.

♋ RAC

Astăzi fericirea poate fi în jurul dumneavoastră, vă poate ajuta să vă bucurați de munca de zi cu zi. Puterea dvs. vitală vă poate ajuta să luați decizii dificile, ceea ce vă va crește profiturile în viitorul apropiat. Este posibil să planificați o scurtă călătorie legată de muncă. Subordonații și colegii vă pot sprijini pentru a vă finaliza munca la timp. Studenții se pot găsi mai concentrați în studiile lor. Sunteți sfătuit să vă controlați obiceiurile alimentare pentru a evita problemele de stomac.

♌ LEU

Astăzi, este posibil să vă simțiți plictisit, insomnia vă poate afecta și sănătatea mentală și fizică. De asemenea, este posibil să fiți supărat din cauza problemelor de sănătate ale unui membru al familiei dumneavoastră. Cheltuielile dvs. pe lucruri fără valoare vă pot afecta economiile. Ați putea fi victima unei conspirații, așa că sunteți sfătuit să vă supravegheați adversarii.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARĂ

Astăzi este posibil să vă începeți ziua cu fericire. La locul de muncă, este posibil să luați decizii rapide, ceea ce vă poate aduce beneficii în viitorul apropiat. Este posibil să vă așteptați la o nouă sursă de venit, care să vă sporească economiile. Cu ajutorul partenerului, ați putea investi o sumă în afaceri, care ar putea fi profitabilă în viitorul apropiat. Înțelegerea dvs. cu soțul/soția poate fi sporită, ceea ce poate duce la armonie în viața domestică.

Citește și: Horoscop săptămânal 17 – 22 mai 2021. Vin vremuri bune pentru Vărsător

♎ BALANȚĂ

Astăzi, este posibil să fiți ocupat la birou. Din cauza oboselii mentale, s-ar putea să nu puteți acorda timp familiei. Cu ajutorul binecuvântărilor bătrânilor, cei care își caută un loc de muncă pot obține o poziție înaltă la locul de muncă, iar managerii pot fi promovați la conducerea de top. Este posibil să primiți recompense, ceea ce vă poate crește statutul. Pe plan profesional s-ar putea să vă descurcați mai bine.

♏ SCORPION

Astăzi, s-ar putea să fiți fericit și să aveți o bună răbdare, ceea ce se poate reflecta în modul dvs. de lucru. Este posibil să vă finalizați sarcinile într-un mod eficient. S-ar putea să plănuiți să vizitați un loc religios. puteți face o donație la un loc religios sau la o instituție de caritate. Păsările îndrăgostite pot dezvolta încredere în relația lor, puteți fi capabili să vă controlați adversarii.

♐ SĂGETĂTOR

Astăzi, este posibil să vă simțiți nefericit, să vă simțiți plictisit, acest lucru vă afectează modul de lucru, s-ar putea să apară unele întârzieri în proiectele pe care le aveți de finalizat. Este posibil să vă afecteze prestigiul în viața profesională și în cea domestică. Se recomandă să evitați excursiile de aventură sau condusul în grabă. Iubirile se pot despărți. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot fi dezamăgite în ceea ce privește un nou job.

♑ CAPRICORN

Astăzi este posibil să simțiți o vibrație pozitivă în jurul vostru. Lucrurile sunt sub control. Ați putea plănui să începeți o nouă afacere în cadrul unui parteneriat. De asemenea, vă puteți aștepta la unele călătorii pe distanțe lungi. Veți face o credință cu soțul/soția, ceea ce va aduce armonie în viața domestică.

♒ VĂRSĂTOR

Astăzi, este posibil să dați tot ce aveți mai bun la birou. S-ar putea să aveți o bună legătură cu șeful, s-ar putea să primiți unele responsabilități noi în ceea ce privește promovările. Problemele cronice de sănătate pot fi vindecate acum. De asemenea, este posibil să primiți stimulente bune pentru munca dvs. Disputele cu frații și surorile pot fi rezolvate acum. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot găsi noi locuri de muncă.

♓ PEȘTI

Astăzi s-ar putea să simțiți că viața dvs. devine dificilă, ați putea lua unele sfaturi de la cei mai în vârstă pentru a vă susține în situația dată. Trebuie să vă păstrați răbdarea. Educația copiilor vă supără de asemenea, s-ar putea să aveți o călătorie scurtă în ceea ce privește studiile copiilor. Investitorii sunt sfătuiți să evite speculațiile înainte de a face orice investiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.