Horoscop 9 mai 2022. Vești bune la început de săptămână

Horoscop 9 mai 2022. Vești bune la început de săptămână

♈ BERBEC

Haosul și surprizele neplăcute te-ar putea găsi în această dimineață, dragă Berbec, deoarece Luna în Leu se află în cuadratură cu imprevizibilul Uranus. Deși acest climat cosmic ar putea să te scoată din joc, fă tot posibilul să rămâi cu picioarele pe pământ și calm în fața perturbărilor. Din nefericire, vibrațiile dure vor continua în această seară, când Luna se va afla în cuadratură cu Soarele, creând o atmosferă tensionată din punct de vedere emoțional. Ferește-te de un sentiment exagerat de auto-importanță în tine și în ceilalți și încearcă să nu-ți ironizezi familia sau prietenii, deoarece orgoliile se vor învineți mai ușor decât ar fi normal.

♉ TAUR

Un aspect tensionat între Luna în Leu și rebelul Uranus ar putea amenința să tulbure pacea din casa ta în această dimineață, dragă Taur, ceea ce face ca tu să faci tot posibilul să îți păstrezi o dispoziție diplomatică dacă emoțiile încep să se amplifice. Din fericire, o mână de ajutor din partea asteroidului vindecător, Chiron, te poate ajuta să-ți găsești pacea interioară. Totuși, s-ar putea să fie nevoie să iei inițiativa pentru a ajunge acolo. Vibrațiile stâncoase vor continua să curgă pe măsură ce Luna intră în cuadratură cu Soarele în această seară, ceea ce te-ar putea lăsa să te simți epuizat emoțional și energetic după o zi lungă de energie imprevizibilă.

♊ GEMENI

Emoțiile cu care credeai că te-ai confruntat ar putea ieși din nou la suprafață în această dimineață, dragă Gemeni, datorită unui pătrat dur între Luna Leului și Uranus cel sălbatic. Deși gândurile intruzive ar putea amenința să îți amestece starea de spirit, poți găsi alinare și bucurie în prieteniile tale, grație unei mâini de ajutor din partea asteroidului vindecător, Chiron. Pe măsură ce se lasă seara, Luna va intra în cuadratură cu Soarele, adăugând și mai multe tensiuni unei zile deja stresante. Dați-vă permisiunea de a vă retrage din viața socială pentru restul serii, mai ales dacă aveți nevoie de spațiu pentru a vă decomprima.

♋ RAC

Cheltuieli neașteptate ar putea apărea în această dimineață, dragă Rac, pe măsură ce Luna în Leu intră în cuadratură cu haoticul Uranus. Acest climat cosmic ar putea, de asemenea, să te determine să îți abandonezi bugetul, așa că încearcă să ții sub control nota de plată pentru brunch sau coșurile de cumpărături online în prima parte a zilei. Atmosfera se va îngroșa din nou când Luna va intra în cuadratură cu Soarele în această seară, ceea ce ar putea face ca ego-ul și emoțiile tale să se dea peste cap. Fiți cu ochii pe atitudinea dvs. în această perioadă și încercați să nu vă supărați prea tare dacă familia sau prietenii încep să vă înțepe.

♌ LEU

Dramele profesionale ar putea amenința să vă diminueze răcoarea din weekend, deoarece Luna călătorește prin semnul dvs. în timp ce formează o legătură dură cu imprevizibilul Uranus. Din fericire, o mână de ajutor din partea asteroidului vindecător, Chiron, vă poate ajuta să vă păstrați calmul, deși s-ar putea să fie nevoie să respirați adânc de câteva ori pe parcursul zilei. Pe măsură ce se lasă seara, Luna intră într-un pătrat dur cu Soarele Taurului, creând o ambianță încăpățânată și tensionată. Deși s-ar putea să vă simțiți frustrat după o zi lungă de vibrații tensionate, încercați să nu lăsați o dispoziție încăpățânată să vă stea în calea relațiilor.

♍ FECIOARĂ

O criză de credință te-ar putea găsi în această dimineață, dragă Fecioară, datorită unei conexiuni dure între Luna în Leu și haoticul Uranus. Deși aceste vibrații vor crea cu siguranță un climat cosmic stâncos, încearcă să nu lași ghinionul să-ți împiedice conexiunea cu universul sau optimismul personal. Din fericire, o mână de ajutor din partea asteroidului vindecător, Chiron, vă poate ajuta să vă scuturați de această funk, deși va trebui să găsiți puterea de a trece rapid peste orice supărare care vă găsește. Pe măsură ce se lasă seara, Luna intră în cuadratură cu Soarele, ceea ce te-ar putea inspira să îmbrățișezi o oră de culcare timpurie.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Ferește-te de cei care urăsc astăzi, dragă Balanță, deoarece Luna în Leu se află în cuadratură cu imprevizibilul Uranus, ceea ce ar putea inspira dușmanii tăi să înceapă o dramă. Luptele de putere din cercul tău social ar putea deveni, de asemenea, o problemă, ceea ce face ca aceasta să fie o zi bună pentru a te deconecta de la paginile tale de socializare. Din nefericire, vibrațiile stâncoase vor continua să curgă pe măsură ce Soarele se află în cuadratură cu Soarele în această seară. Este posibil să începi să te simți uzat de orice bagaj emoțional pe care l-ai purtat în ultima vreme, ceea ce ar putea declanșa o dispoziție obsesivă și cerebrală dacă nu ești atent. Fă-ți o favoare și plănuiește-ți să petreci seara acasă, înmuindu-te în cadă sau urmărind cel mai reconfortant serial TV.

♏ SCORPION

Zidurile se pot manifesta în mod neașteptat în cadrul vieții tale amoroase astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Leu se află în cuadratură cu haoticul Uranus. Evită o dispoziție nervoasă, deoarece orgoliile rănite sau mândria insultată ar putea face ca tu sau iubitul tău să implementați rapid umărul rece, deși luarea unui spațiu temporar nu ar putea fi o idee rea. Vibrațiile aspre vor continua să curgă pe măsură ce se lasă seara și Luna intră în cuadratură cu Soarele Taurului. Folosiți această energie ca o scuză pentru a vă deconecta în favoarea practicării îngrijirii de sine, oferindu-vă o oportunitate de a vă decomprima complet și de a vă reseta înainte ca săptămâna de lucru să înceapă din nou.

♐ SĂGETĂTOR

O priză creativă te poate ajuta să te conectezi cu optimismul și spiritualitatea ta astăzi, deoarece Luna în Leu împarte o conexiune dulce cu asteroidul vindecător, Chiron. Din fericire, inspirația ar trebui să vină destul de ușor acum, chiar dacă nu te consideri cel mai priceput artist din lume. Planifică-ți să petreci seara acasă, când Luna împarte aspecte dificile cu Soarele și Marte, ceea ce ar putea face ca nivelul tău de energie să fie afectat. De asemenea, ați putea dori să folosiți acest timp pentru a vă curăța spațiul, mai ales dacă dezordinea a început să pună stăpânire pe casa dvs. cândva frumoasă.

♑ CAPRICORN

Planurile tale inițiale de duminică s-ar putea să nu pară atât de atrăgătoare în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna în Leu se află în cuadratură cu Uranus și creează o vibrație tensionată și imprevizibilă. S-ar putea să te simți mai iritabil decât de obicei, mai ales când vine vorba de familia și prietenii tăi. În loc să te forțezi să ieși în oraș și să riști un conflict, dă-ți permisiunea de a-ți reprograma agenda pentru weekendul viitor. Energia se va îngroșa pe măsură ce Luna intră în cuadratură cu Soarele, creând conflicte interne și tensiuni personale. Folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a te deconecta pentru ceea ce a mai rămas din zi, aplecându-te asupra activităților calmante care îți aduc confort.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să te lovești de o perioadă dificilă în cadrul celor mai apropiate relații ale tale astăzi, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Luna în Leu intră în cuadratură cu haoticul Uranus, creând o energie tensionată și imprevizibilă. Este posibil ca emoțiile să se inflameze în acest climat cosmic, mai ales dacă tu sau cei dragi ție vă simțiți subapreciați. Din fericire, o mână de ajutor din partea asteroidului vindecător, Chiron, te poate ghida spre diplomație și logică, deși omologii tăi vor trebui să ți se alăture pentru a discuta lucrurile. Pe măsură ce se lasă seara, dați-vă permisiunea de a vă relaxa acasă, în timp ce Lady Luna se află în cuadratură cu Soarele Taurului.

♓ PEȘTI

S-ar putea să te trezești neliniștit sau stresat din motive pe care nu le poți pune la punct, dragă Pești, în timp ce Luna în Leu se află în cuadratură cu haoticul Uranus. Acest climat cosmic ar putea, de asemenea, să te determine să îți pui așteptări nerealiste, așa că încearcă să nu te simți copleșit dacă lista ta de lucruri de făcut a crescut semnificativ în ultimele două zile. Din fericire, o mână de ajutor din partea asteroidului vindecător, Chiron, te poate ajuta să te conectezi cu focul tău interior, oferindu-ți încrederea și motivația de a lua ziua cu asalt, chiar dacă este vorba de pași mici și multe respirații profunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.