Horoscop aprilie bani. Trei zodii vor avea noroc pe plan financiar

Horoscop aprilie bani. Trei zodii vor avea noroc pe plan financiar

Horoscopul banilor aprilie 2021. Ce se întâmplă cu toți nativii pe plan financiar. Vezi din acest horoscop dacă vei câștiga mai bine, dacă vei avea o surpriză pe plan financiar sau dacă vei pierde bani! Previziuni complete pentru toate zodiile!

Horoscop bani pentru luna aprilie

♈ BERBEC

Luna este responsabilă pentru a-ți oferi o mai bună lectură de ambele părți ale gardului financiar în această săptămână, deși pentru început este vorba despre partea de venituri. În weekend, Luna, care se deplasează prin sectorul tău de muncă, a format un aspect prietenos cu Uranus pe partea de venituri și cu Pluton pe partea de carieră, lucru pe care îl face la fiecare patru săptămâni. Diferența de data aceasta a fost că acest lucru s-a petrecut la jumătatea drumului dintre plecarea lui Marte din sectorul tău de venituri la începutul acestei luni și revenirea lui Venus, planeta banilor, luna viitoare. Aceasta a fost o șansă de a reflecta asupra călătoriei de până acum, într-un moment în care lucrurile încă se desfășoară, dar și de a privi înainte spre următorii pași. Între timp, fără activitate planetară de cealaltă parte a gardului financiar, revenirea Lunii în sectorul tău financiar de marți până joi este o șansă valoroasă de a face o verificare. Ca întotdeauna, Luna îți va alimenta instinctele financiare și imaginația, oferindu-ți o lectură intuitivă a problemelor financiare.

♉ TAUR

Luna va avea un impact asupra ambelor părți ale gardului financiar în această săptămână și, din fericire, nu într-un mod care să le vadă în conflict între ele. Începe săptămâna cu Luna nu doar în sectorul tău de muncă, ci și ca Lună Plină, ceea ce dă din start un impuls părții de venituri a gardului financiar. Aceasta este o Lună Plină care va cădea întotdeauna aici în această perioadă a anului, dar vor mai trece încă 15 ani până când Marte se va afla în sectorul tău de venituri în acel moment. Aspectul prietenos al Lunii față de Marte și față de Jupiter și Saturn pe frontul carierei face ca săptămâna să înceapă bine pe frontul veniturilor, al muncii și al carierei. În a doua jumătate a săptămânii există șansa de a muta accentul pe cealaltă parte a gardului financiar, odată cu revenirea Lunii în sectorul tău financiar de joi până sâmbătă. Acest lucru vă va alimenta instinctele financiare și imaginația, precum și vă va oferi șansa de a vă concentra asupra chestiunilor legate de bani în ansamblu.

♊ GEMENI

Duminică, Pluton a intrat în ultima sa lună de mișcare directă în sectorul tău financiar, iar luna viitoare, când va intra în mers retrograd, planeta schimbării și a revoluției va intra în faza de revizuire anuală. Lucrurile s-au liniștit considerabil pe frontul financiar de la plecarea lui Saturn și Jupiter în decembrie și chiar mai mult de când s-a încheiat o avalanșă de activitate planetară în primele luni ale anului. Dinamica acestui an financiar este pe cale să se schimbe, chestiunile legate de bani făcând un pas înapoi pentru ca potențialul de venit să își aibă rândul. Până la sfârșitul săptămânii, Marte va fi la mai puțin de trei săptămâni distanță de prima sa vizită în sectorul tău de venituri din ultimii doi ani, iar Pluton va încetini ritmul și se va apropia și mai mult de o fază de revizuire. Acest lucru va răsturna dinamica acestui an financiar de la o concentrare pe ceea ce faci cu banii pe care îi ai și pe modul în care îi gestionezi la o nouă perioadă de creștere a veniturilor. Revenirea Lunii în sectorul tău financiar în weekend îți va oferi o lectură mai bună în acest sens.

♋ RAC

Ar trebui să fie o săptămână bună de ambele părți ale baricadei financiare, dar fără a fi prea activă pe ambele fronturi. Luna a părăsit sectorul tău de venituri vinerea trecută, permițându-ți să începi săptămâna cu un nas ascuțit pentru bani, dar după ce ai avut timp în weekend să începi să despachetezi indicii, intuiții și intuiții valoroase. Pe măsură ce Luna se deplasa, a format un aspect prietenos cu planetele de pe frontul muncii și al carierei. Una dintre aceste planete a fost Venus, care, în a doua săptămână în sectorul tău de carieră, își poate folosi acel nas ascuțit pentru bani în misiunea ei de a-ți alimenta încrederea profesională, de a atrage oportunități și de a orienta lucrurile într-o direcție lucrativă. Între timp, săptămâna nu numai că începe cu o Lună Plină în desfășurare, dar Luna la un aspect prietenos cu Saturn în sectorul tău financiar luni și cu norocosul Jupiter marți. Acest lucru va crea condiții pozitive sau pur și simplu o creștere a încrederii, mai ales când vine vorba de chestiuni financiare pe frontul de acasă.

♌ LEU

Grație plecării Lunii din sectorul tău de venituri duminică, începi săptămâna cu un nas ascuțit pentru bani și un simț al direcției lucrative. De asemenea, este posibil să vă simțiți mai motivați de ambele părți ale baricadei financiare, după ciocnirea Lunii cu planetele din sectorul dvs. financiar în weekend. Este posibil ca acest lucru să fi creat unele tensiuni financiare la momentul respectiv, dar este probabil ca momentul să se transforme deja în motivație de ambele părți ale gardului financiar. Pe măsură ce Luna s-a deplasat, a format un aspect prietenos cu planetele de pe frontul muncii și al carierei, lucru care chiar și la momentul respectiv a ajutat la transformarea tensiunii financiare în motivație. Cu toate acestea, a fost o ciocnire cu Mercur care i-a dat imboldul de a face să conteze ultimele sale zile în sectorul tău financiar înainte de a pleca duminică. O aliniere cu visătorul Neptun, marți, este o șansă de a aduce laolaltă un cap inteligent pentru bani și imaginația ta, motivat acum să transformi visele financiare într-un plan de joc și rezoluții.

FOLLOW ME

Citește și: Horoscop iubire luna aprilie – 3 zodii se îndrăgostesc, dar două se vor despărți

♍ FECIOARA

Să începi săptămâna cu Luna în sectorul tău de venituri este întotdeauna un avantaj, dar cu atât mai mult cu cât este Lună Plină. Este o Lună Plină care va cădea aici în această perioadă în fiecare an și, la jumătatea distanței dintre ultima vizită a Soarelui în sectorul tău de venituri și următoarea, acesta este impulsul de care au nevoie chestiunile legate de venituri într-un moment în care rareori există activitate planetară aici. Acest lucru poate acționa ca un catalizator sau un declanșator și poate aduce lucrurile la bun sfârșit și la un punct de cap, de cotitură și/sau de basculare. Ceea ce face ca această Lună Plină să fie și mai potențial lucrativă, fie imediat, fie declanșând ceva care va da roade în timp, este faptul că anul acesta vine cu sprijinul lui Marte în sectorul tău de muncă și atât Saturn, cât și Jupiter în sectorul tău de muncă. Între timp, în timp ce acest lucru va pune presiune asupra Soarelui și a lui Venus din sectorul tău financiar, având la bord planeta banilor, va folosi atât competiția, cât și orice tensiune financiară ca motivație.

♎ BALANȚĂ

Într-un moment al anului în care toată activitatea planetară se află de partea gardului financiar care se concentrează mai mult pe ceea ce faci cu banii pe care îi ai și pe modul în care îi gestionezi, Luna aduce în această săptămână o șansă de a te concentra pe partea de venituri a gardului financiar. Momentul nu ar putea fi mai bun, pentru că la jumătatea distanței dintre plecarea lui Marte din sectorul tău financiar la începutul lunii și revenirea Soarelui luna viitoare, este posibil să existe mai puțină concurență. Chestiunile bănești se așează și se joacă, iar acest lucru îți oferă timp să te concentrezi asupra potențialului de venit. Luna este doar în trecere, dar tranzitul ei prin sectorul tău de venituri de marți până joi vine la momentul perfect. Acest lucru nu numai că vă va asigura că nasul dvs. pentru bani este ascuțit în mijlocul săptămânii de lucru, dar chiar în momentul în care Mercur și Neptun se întâlnesc pe frontul muncii. Cu Mercur părăsind sectorul tău de muncă duminică, el este în curs de a lega capetele libere atunci când Luna aduce un mai bun simț al locului unde se află banii în amestec.

♏ SCORPION

În weekend, Marte a traversat nodurile lunare, s-a aliniat cu Nodul Nord din sectorul tău financiar și s-a opus Nodului Sud din sectorul veniturilor tale. Nodurile lunare nu numai că supraveghează echilibrul dintre banii care intră și cei care ies pe tot parcursul anului 2021, dar au și propriile lor agende. Nodul Nord se angajează să ofere un sens al direcției financiare, în timp ce Nodul Sud este gardianul trecutului, al celei de-a doua șanse și al potențialului de venit neexploatat. În timp ce Marte a trecut peste nodurile lunare, acest lucru i-a oferit planetei războinice a cosmosului o vedere de ansamblu a potențialului de ambele părți ale gardului financiar, permițându-vă să începeți săptămâna simțindu-vă mai motivați. Marte are misiunea de a te vedea cum îți reiei puterea financiară, iar acest lucru are acum o perspectivă mai largă. Între timp, revenirea Lunii în sectorul tău de venituri, de joi până sâmbătă, îți va ascuți nasul pentru bani și va acționa ca un declanșator.

♐ SĂGETĂTOR

Dinamica acestui exercițiu financiar se pregătește să se schimbe, iar accentul care a fost pus pe chestiunile legate de venituri se va muta de cealaltă parte a baricadei financiare. Acest lucru nu se va întâmpla până când Marte nu se va întoarce în sectorul tău financiar luna viitoare, cu șansa de a-ți recăpăta puterea financiară, iar până la sfârșitul săptămânii, el va fi încă la trei săptămâni distanță. Cu toate acestea, în același timp, Pluton, singura planetă aflată în oricare dintre cele două case ale tale de bani, încetinește ritmul pe măsură ce se pregătește să se întoarcă retrograd în sectorul tău de venituri luna viitoare, dându-se la o parte pentru a-l lăsa pe Marte și chestiunile legate de bani să își urmeze rândul. Cu toate acestea, Pluto este încă în mișcare directă și, după un aspect prietenos cu Luna în weekend, săptămâna începe cu determinarea de a face ca aceste ultime săptămâni de mers înainte să conteze. Revenirea Lunii în sectorul tău de venituri în weekend îți va ascuți atât nasul pentru bani, cât și îți va da o idee mai bună despre când să mergi mai departe și când să te reții.

♑ CAPRICORN

Pe cât de mult începe săptămâna cu o Lună Plină în sectorul tău de carieră în curs de desfășurare, pe atât de mult începe bine pe plan profesional, acest lucru va avea un impact mult mai amplu și asta include și pe plan financiar. Aceasta este o Lună Plină care va cădea aici cam în această perioadă în fiecare an, întotdeauna în zilele premergătoare Paștelui și este adesea primul declanșator cu adevărat semnificativ al oricărui nou an profesional. Ceea ce nu vă așteptați de obicei este orice activitate planetară pe frontul veniturilor sau al locurilor de muncă în acest moment, dar de data aceasta nu numai că o faceți, dar implicând unele dintre cele mai puternice planete din sistemul solar. Săptămâna începe cu Luna Plină abia ajunsă la apogeu, dar cu Luna aflată într-un aspect prietenos cu Marte pe frontul muncii și cu Saturn pe frontul veniturilor. Aspectul prietenos al Lunii cu norocosul Jupiter, chiar înainte de a pleca marți, vine exact când planeta norocului și a expansiunii se mută în ultimele șase săptămâni în sectorul tău de venituri, dând lucrurilor impulsul potrivit la momentul potrivit.

♒ VĂRSĂTOR

Pentru că Luna a părăsit sectorul tău financiar abia duminică, acest lucru îți permite să începi săptămâna cu instinctele și imaginația financiară alimentate încă de la început, dar cu orice tensiune rezultată în urma unei ciocniri cu planetele din sectorul tău de venituri în urmă. În orice caz, ciocnirea cu Mercur și Neptun în sectorul tău de venituri a fost un caz de sincronizare perfectă, oferind motivația potrivită la momentul potrivit. Nu există nicio activitate planetară în sectorul tău financiar, unde accentul se pune mai mult pe ceea ce faci cu și cum gestionezi banii pe care îi ai, așa că aceasta a fost o șansă valoroasă de a te verifica. Toată activitatea planetară se află pe partea de venituri a gardului financiar, orice împingere înapoi din partea Lunii fiind nu doar trecătoare, ci și impulsul potrivit la momentul potrivit. Mercur nu numai că părăsește duminică sectorul tău de venituri, dar o aliniere cu visătorul Neptun la mijlocul săptămânii este o șansă de a deveni serios în ceea ce privește transformarea dorințelor într-un plan de joc și rezoluții. Aceasta este, de asemenea, motivația de a profita la maximum de capul inteligent al lui Mercur pentru bani.

♓ PEȘTI

Dacă începi săptămâna cu Luna în sectorul tău financiar, te vei asigura întotdeauna că instinctele și imaginația ta financiară sunt alimentate din start. Cu toate acestea, fiind Lună Plină și ciocnindu-se cu Soarele în sectorul tău de venituri, acest lucru va ridica, de asemenea, căldura de ambele părți ale gardului financiar. Nu există activitate planetară pe frontul financiar și, la jumătatea distanței dintre ultima vizită a Soarelui și următoarea, aceasta este o Lună Plină care poate da chestiunilor bănești un impuls foarte necesar. Aceasta este o Lună Plină care va cădea întotdeauna la un moment dat în timpul vizitei de o lună a Soarelui în sectorul tău de venituri, ciocnirea lor putând să energizeze ambele părți ale gardului financiar. Acest lucru ar putea crea o anumită tensiune financiară luni și marți, dar ambele părți ale gardului financiar sunt atât de bine aspectate și susținute încât nu va fi nevoie de prea mult pentru a transforma acest lucru în motivație. Mai ales când îl aveți pe Jupiter, planeta norocului, care susține o parte a gardului financiar și pe Venus, planeta banilor, care o susține pe cealaltă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.