HOROSCOP AZI (14 Martie): FECIOARELE își pun ordine în viață, PEȘTII au o zi doar pentru ei

HOROSCOP 14 martie 2018 – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Se anunță o perioadă agitată pentru toți nativii. Multe dintre problemele acumulate reprezintă doar niște obstacole care nu au o importanță prea mare. Păstrează-ți calmul!

Horoscop 14 Martie 2018 Berbec

Nu lăsa stresul să te copleșească. Deși te-ai străduit prea mult ca totul să îți iasă bine, seriozitatea de care ai dat dovadă în ultima perioadă te face mai degrabă tensionat. Găsește niște timp astăzi pentru a te relaxa și a te distra alături de cei dragi.

Horoscop 14 Martie 2018 Taur

Ești cu moralul la pământ iar motivația ta începe să scadă. Nu este un motiv să te panichezi, pentru că lucrurile vor evolua în favoarea ta. Încearcă să depășești această perioadă cu multă calmitate.

FOLLOW ME

Horoscop 14 Martie 2018 Gemeni

Te-ai încărcat la maximum cu problemele tale și ale celor din jur. Dar astăzi e un moment bun să pui stop! Puțină muzică bună sau o carte interesantă te pot ajuta să evadezi din cotidian și să revii cu forțe proaspete.

Horoscop 14 Martie 2018 Rac

Ai avut un program încărcat și vestea proastă e că se anunță tot atât de multe sarcini de rezolvat. Așa că ai nevoie de multă energie. Acumulează puterea de care ai nevoie făcându-le o vizită celor dragi, care te vor ajuta să uiți de griji.

Horoscop 14 Martie 2018 Leu

Ești o persoană hotărâtă și determinată, toți din jurul tău au observat deja asta. Oboseala nu este un semn de vulnerabilitate. Deci, nu evita să recunoști că ai obosit și oferă-ți câteva clipe de relaxare.

Horoscop 14 Martie 2018 Fecioară

Ești o fire foarte practică de obicei, dar astăzi a venit momentul să încalci aceste principii ce țin de cumpătare și să te afunzi într-o sesiune de cumpărături. Nu trebuie să îți faci griji, chiar aveai nevoie de asta! Invită o persoană dragă să te însoțească și vei petrece niște clipe care te vor binedispune.

Horoscop 14 Martie 2018 Balanță

În ultima perioadă nu prea ai știut cum să zici nu. Așa că ai acceptat prea multe sarcini și te-ai implicat în prea multe proiecte. Astăzi ți se oferă o portiță de scăpare pe care ar fi bine să n-o ignori. Dacă vrei ca lucrurile să iasă bine pe viitor, evadează puțin și relaxează-te.

Horoscop 14 Martie 2018 Scorpion
De când nu te-ai mai bucurat de activități care îți plac? Astăzi vei conștientiza răspunsul acestei întrebări. Se pare că în ultima perioadă ceilalți nu s-au putut descurca fără ajutorul tău. Dar e momentul să te pui pe tine pe primul loc și să faci ceva ce îți place, ceva ce ți-a lipsit în ultima vreme.

Horoscop 14 Martie 2018 Săgetător

Nu te mai stresa din cauza a ceea ce nu ai reușit să obții până acum. Oprește-te pentru moment și amintește-ți ce vise în trecut care deja s-au îndeplinit. Bucură-te deci de ceea ce ai. Doar așa vei reuși să îți conștientizezi valoare și puterea și vei putea să faci chiar mai multe.

Horoscop 14 Martie 2018 Capricorn

Timpul a fost cel mai mare dușman al tău- până astăzi. Partenerul s-a simțit și el neglijat dar a reușit să te înțeleagă și să plănuiască puțin timp pentru voi, iar tu nu îl vei putea refuza. La finalul zilei vei emana fericire prin toți porii.

Horoscop 14 Martie 2018 Vărsător

Pe plan profesional ești foarte satisfăcut și se pare că te îndrepți în direcția bună, și mai mult de atât, te bucuri și de sprijinul familiei. Lucrurile merg atât de bine dar ceva tot îți pare că lipsește- poate ar trebui să încerci să evadezi un pic cu gașca de prieteni și să faceți ceva distractiv.

Horoscop 14 Martie 2018 Pești

Astăzi vei stai foarte bine la capitolul timp. Așa că se ivește un moment oportun să îți pui ordine în gânduri- te poate ajuta o baie lungă sau o plimbare relaxantă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.