HOROSCOP AZI (15 martie): BERBECII sunt bine dispuși, BALANȚELE au nevoie de cei dragi

Horoscop 15 Martie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop 15 Martie 2018 BERBEC

Astăzi vei fi extrem de bine dispusă datorită peroanelor pozitive de care ești înconjurată la locul de muncă. Toți cei de la birou sunteți mai mult decât prieteni, iar acest lucru te ajută să lucrezi într-un mediu plăcut, liniștit, în care nu simți absolut nicio presiune. În trecut ai avut parte de unele experiențe neplăcute la vechiul loc de muncă din cauza tensiunii și nu își dorești, sub nicio formă, să mai treci prin așa ceva.

Horoscop 15 Martie 2018 TAUR

Acordă-i mai multă atenție partenerului tău de viață deoarece în ultimul timp l-ai cam ignorat. Deși nu îți menționează mereu faptul că se simte dat la o parte, nu are o stare bună în momentele în care te comporți de parcă nici nu ar fi existat. Fă pentru el ceva ce nu ai mai făcut de mult, pentru a-i demonstra că singurele motive pentru care nu mai ești la fel ca înainte sunt legate de job. Numeroasele proiecte nu îți dau voie să te implici atât cât ți-ai fi dorit.

Horoscop 15 Martie 2018 GEMENI

FOLLOW ME

Ai nevoie de o schimbare majoră în viața ta dar nu prea știi de unde ar trebui să începi. Cel mai indicat ar fi să analizezi foarte bine toate aspectele din viața ta și să le pui în balanță, pentru a-ți da seama ce este bine și ce este rău. Doar așa vei vedea unde merită să intervii și ce ar trebui să rămână exact așa cum este. Partenerul de viață te-ar putea ajuta în luarea acestei decizii.

Horoscop 15 Martie 2018 RAC

Îți dorești de foarte mult timp să îți achiziționezi o locuință în rate însă ți-a fost frică mereu de creditele enorme de la bancă. Totuși, știi că altă șansă de a scăpa de chirie nu există, iar astăzi ar fi momentul potrivit să te interesezi cu privire la aceste aspecte. Este un pas pe care, mai devreme sau mai târziu, tot trebuie să îl faci. Nu mai sta pe gânduri!

Horoscop 15 Martie 2018 LEU

Nu mai ține cont de părerile celor din jurul tău și fă exact ceea ce îți dorești tu. Mereu ai fost reținut din cauza presiunilor venite de la cei apropiați, iar asta te-a făcut să regreți, mai târziu, faptul că nu ai făcut ceea ce ai simțit, în anumite momente ale vieții. Dacă pe tine te face fericit un anumit lucru, nu cere explicații și fă exact ceea ce îți dorești!

Horoscopul zilei pentru zodia FECIOARĂ

Relația ta va trece la următorul nivel, iar acest lucru te emoționează până la lacrimi. De mult timp îți dorești unele schimbări pe plan sentimental însă, de frica de a nu-l dezamăgi, nu ai vorbit despre acest lucru cu partenerul tău. Astăzi, va face el primul pas, iar acest lucru te va lăsa cu gura căscată. Vei fi în al nouălea cer.

Horoscop 15 Martie 2018 BALANȚĂ

Ai nevoie, mai mult ca niciodată, să fii înconjurat doar de persoane dragi. Nu te-ai simțit prea bine în ultimul timp și nu știi cum să scapi de această stare ce îți dă numeroase bătăi de cap. Singurul mod de a te binedispune este să stai doar în preajma oamenilor pozitivi și să îi ocolești, cât de mult poți, pe cei care îți transmit o stare de tristețe. Doar așa vei scăpa de moleșeală și de grijile care nu te lasă să fii liniștit de o perioadă cam îndelungată.

Horoscop 15 Martie 2018 SCORPION

Dacă nu are cine să îți ofere flori, cumpără-ți singură! Ești o femeie independentă și nu ai nevoie de favoruri din partea nimănui, nu? Dacă îți dorești să fii înconjurată de flori frumos colorate însă vezi că nu ți le oferă nimeni, nu te demoraliza, sub nicio formă. Cumpără-ți singură măcar un buchet pe săptămână și fii mai fericită chiar și decât femeile care sunt scutite de această cheltuială.

Horoscop 15 Martie 2018 SĂGETĂTOR

Dacă te-ai simțit singur în ultimul timp, cu siguranță ai nevoie de un animal de companie. Deși ai impresia că este greu de întreținut și că nu ți-ar aduce nicio satisfacție, odată ce aduci în casă un ghemotoc de blană viața ta se va schimba radical. Deși ai impresia că un animăluț așteaptă mereu ceva de la tine, vei realiza că dragostea lui este nemărginită și că indiferent de cât de mult vei sta plecat de acasă, când deschizi ușa, obosit, momentul în care vezi fericirea din ochii animăluțului te va face și pe tine să vezi viața altfel.

Horoscop 15 Martie 2018 CAPRICORN

Învață să fii mult mai rațional și să dăruiești celor din jurul tău fără a aștepta nimic la schimb din partea lor. Nici nu îți dai seama cum poți schimba viața celor din jurul tău cu un simplu gest drăguț, cu o cafea la prima oră a dimineții sau cu o vorbă de încurajare în unele momente grele. Aceste gesturi te vor face un om mai bun.

Horoscop 15 Martie 2018 VĂRSĂTOR

Adoptă un stil de viață mult mai sănătos și te vei simți mult mai bine. Din cauza lipsei timpului, ai ajuns să mănânci la tot felul de restaurante de tip fast food, la ore târzii, și să nu faci destulă mișcare. Aceste obiceiuri te-au făcut să nu te simți prea bine și de aceea ai nevoie de o schimbare cât mai rapidă…

Horoscop 15 Martie 2018 PEȘTI

Te simți excelent la locul de muncă, iar asta te face să ai o stare bună și când ajungi acasă. Nu te-ai mai simțit de mult timp atât de bine și de aceea încerci să vezi adevăratele motive pentru care ești așa, pentru ca starea să persiste pe termen lung.

Sursa: yve.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.