HOROSCOP AZI (19 martie): VĂRSĂTORII au nevoie de cineva alături, TAURII fac o investiție mult dorită

Horoscop 19 Martie 2018 – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop 19 martie 2017 Berbec

Starea ta de spirit nu este una prea bună. Pare că orice replică a celor din jur te enervează și mai tare. Încearcă niște activități care îți plac mult și relaxează-te, pentru că astfel riști să stârnești conflicte.

Horoscop 19 martie 2017 Taur

Nu ai fost foarte bine organizat în ultima perioadă. Ai niște sarcini sau îndatoriri pe care le-ai lăsat nerezolvate și s-ar putea ca acestea să te țină pe loc. Acum însă dispui de toate resursele necesare pentru a le rezolva.

Horoscop 19 martie 2017 Gemeni

Astăzi riști să fii influențat de alții în ceea ce privește viitorul tău. Încearcă să ții cont mai întâi de dorințele tale, pentru că tu știi ce e mai bine pentru tine.

FOLLOW ME

Horoscop 19 martie 2017 Rac

Vei fi înconjurat de niște persoane care par să încerce să te enerveze cu orice preț. Deși tu le răspunzi cu tact și amabilitate, ei continuă să atace cu critici și reproșuri. Reușești însă să rămâi relaxat și zâmbitor.

Horoscop 19 martie 2017 Leu

Te poți afla în mijlocul unui conflict care nu este nici măcar al tău. Dacă continui să fii diplomat vei reuși să calmezi spiritele. Ești o persoană influentă iar ceilalți vor știi că ceea ce spui e just și valoros.

Horoscop 19 martie 2017 Fecioară

Simți că ți se întâmplă o nedreptate. Poate fi ceva cauzat din cauza unor minciuni. În cele din urmă ți se va dovedi că adevărul iese mereu la suprafață și vei depăși cu bine acest impas.

Horoscop 19 martie 2017 Balanță

Se anunță niște probleme financiare, dar tot răul spre bine. Aceste găuri în buget te vor ambiționa să faci ceva și să îți folosești resursele și ingeniozitatea pentru a găsi noi moduri de a câștiga bani.

Horoscop 19 martie 2017 Scorpion

Problemele din sfera financiară dispar, ba chiar balanța se înclină și vei sta foarte bine din punct de vede financiar. Astfel și starea ta de spirit se schimbă, devii mai încrezător, mai determinat și mai energic.

Horoscop 19 martie 2017 Săgetător

Simți mai mult ca niciodată nevoia de a evada din cotidian. Rutina te-a demoralizat așa că astăzi decizi să îți planifici următoarea călătorie. Sau poate mergi chiar mai departe de atât și iei în considerare o mutare de domiciliu.

Horoscop 19 martie e 2017 Capricorn

Apar probleme în cuplu. Partenerul îți va pune loialitatea la îndoială. În cazul în care într-adevăr ai greșit, ar fi mai bine să recunoști din timp, înainte ca partenerul să descopere. O discuție diplomată poate rezolva multe. Evită minciunile, pentru că adevărul iese mereu la iveală!

Horoscop 19 martie 2017 Vărsător

Abia ai început să depui eforturi pentru a-ți îndeplini un obiectiv, că deja vrei să vezi rezultate considerabile. Nu ar fi bine să te grăbești însă. În ceea ce ți-ai propus, e nevoie de mult calm și răbdare și într-un final, vei reuși.

Horoscop 19 martie  2017 Pești

Ar trebui să nu te mai bazezi așa mult pe cei din jur. În unele situații chiar ei ar putea să fie cei care te încurcă sau te țin pe loc. Astfel, încearcă să te concentrezi la ceea ce ai de făcut de unul singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.