HOROSCOP AZI (22 februarie): LEII își pierd răbdarea, SCORPIONII vor fi răsplătiți

Horoscop 22 Februarie 2018 Berbec

Astăzi faci anumite schimbări în ceea ce privește comportamentul tău cu cei din jur. Nu vor fi însă niște schimbări apreciate, ba chiar vor atrage reacții negative. La locul de muncă e posibil să se stârnească niște discuții în contradictoriu cu colegii. Spre seară ar trebui să îți recalculezi bugetul, pentru a evita anumite probleme financiare.

Horoscop 22 Februarie 2018 Taur

Deși astăzi ești hotărât să dai tot ce-i mai bun din tine la locul de muncă, nu îți va ieși în totalitate. În a doua parte a zilei însă, vei fi înveselit de primirea unui cadou din partea cuiva drag.

Horoscop 22 Februarie 2018 Gemeni

Astăzi e posibil să te afli în mijlocul unui conflict cu cineva apropiat. Acest lucru îți va da planurile peste cap, dar spre seară reușești să te relaxezi alături de cineva drag.

FOLLOW ME

Apar oportunități noi în plan profesional, de care decizi să profiți.

Horoscop 22 Februarie 2018 Rac

Hotărăști să te implici în organizarea unui eveniment. Deși erai supărat din cauza faptului că relația dintre tine și un apropiat se stricase, astăzi acesta te va surprinde plăcut.

Horoscop 22 Februarie 2018 Leu

Astăzi simți din nou că îți pierzi răbdarea. E vorba de reușitele pe plan profesional, care ți se pare că întârzie să apară. Nu trebuie să te demoralizezi însă și să continui să îți faci treaba. Spre seară te vei relaxa făcând unele activități care îți plac.

Horoscop 22 Februarie 2018 Fecioară

Cei din jur vor observa schimbările din viața ta din ultima perioadă și te vor aprecia și susține. Astăzi vei alege să ieși cu prietenii în oraș pentru a te relaxa.

Horoscop 22 Februarie 2018 Balanță

Te macină niște gânduri și ar fi bine să le discuți cu un apropiat care să te ajute să vezi problema în ansamblu. S-ar putea să faci anumite schimbări, chiar și unele ce țin de locuință. De asemenea, ar trebui să fii astăzi mai atent la starea de sănătate decât la problemele financiare.

Horoscop 22 Februarie 2018 Scorpion

O persoană apropiată te va răsplăti pentru ajutorul acordat. E posibil să primești un cadou sau niște bani. Profiți de ocazie pentru a face unele achiziții.

Horoscop 22 Februarie 2018 Săgetător

Ești nevoit să iei o decizie pentru viitorul tău așa că astăzi vei încerca să găsești varianta cea mai bună. Dacă reușești să petreci puțin timp cu familia astăzi ar fi perfect, întrucât e cadrul perfect pentru aflarea unor vești.

Horoscop 22 Februarie 2018 Capricorn

În ultima perioadă ai luat niște decizii pripite care ți-au cam stricat planurile. Așa că astăzi vei încerca să te redresezi. E posibil să ai nevoie de un ajutor financiar. Cel mai bine ar fi să apelezi la cei dragi.

Horoscop 22 Februarie 2018 Vărsător

Prieteni vechi vor apărea din nou în viața ta și vor încerca să repare răul făcut în trecut. Iar pe tine te va bucura acest lucru. De asemenea, e posibil să te bucuri astăzi de niște cadouri.

Horoscop 22 Februarie 2018 Pești

Din punct de vedere profesional, e posibil să apară noi oportunități și poți programa niște interviuri. Viața ta pare să se schimbe, dar nu poți renunța la trecut, așa că te gândești să reiei o relație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.