HOROSCOP AZI 27 martie: GEMENII stau prost cu banii, SĂGETĂTORII au multă energie

Horoscop 27 martie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

A venit momentul schimbării pentru Vărsători, în timp ce Racii au probleme pe plan sentimental.

BERBEC- Horoscop 27 martie 2018

Programul tău va fi foarte încărcat din cauza unor sarcini ce țin de familie. S-ar putea să fie vorba de o călătorie în interesul familiei sau niște vizite. Aceste îndatoriri se intersectează cu cele profesionale, dar reușești să te descurci.

TAUR- Horoscop 27 martie 2018

Te gândești foarte mult la o viitoare călătorie în străinătate și ești neglijent în ceea ce privește interacțiunea cu ceilalți. Ai grijă la cuvintele pe care le spui pentru că s-ar putea să te trezești în mijlocul unui conflict. În schimb, găsește o activitate care să te relaxeze.

FOLLOW ME

GEMENI- Horoscop 27 martie 2018

Nu stai foarte bine din punct de vedere financiar și se anunță tot mai multe cheltuieli. Reușești însă să găsești o soluție care să îți asigure mărirea veniturilor.

RAC – Horoscop 27 martie 2018

Relația ta sentimentală pare că scârțâie pentru că tu continui să îi ceri dovezi de afecțiune partenerului, care într-adevăr te iubește, însă nu este omul cuvintelor. Bucură-te de ceea ce ai.

LEU- Horoscop 27 martie 2018

Vor apărea câteva mici probleme la care vei fi constrâns să găsești niște soluții. Nu îți ignora intuiția. Nu trebuie să te gândești prea mult și nici să faci planuri elaborate. Mai degrabă urmează pașii pe care i-ai făcut și în trecut, pentru că e o situație asemănătoare.

FECIOARĂ- Horoscop 27 martie 2018

Ești o persoană minunată și îți lipsește un singur lucru: încrederea de sine. Fii atent la felul în care te văd ceilalți și poate îți vei redescoperi calitățile.

BALANȚĂ- Horoscop 27 martie 2018

Din punct de vedere al interacțiunii sociale ai câteva probleme. Nu reușești să te înțelegi cu cei din jur deloc- pare că nu vorbiți aceeași limbă. Decât să intri în discuții conflictuale, mai bine evită orice întâlnire astăzi.

SCORPION- Horoscop 27 martie 2018

Astăzi vei fi pus în fața unor decizii destul de dificile. Cea mai bună soluție în acest caz ar fi să lași orgoliul deoparte și să le ceri sfatul unor oameni mai experimentați ca tine.

SĂGETĂTOR- Horoscop 27 martie 2018

Astăzi ești foarte energic și optimist. Poți profita de această stare de spirit pentru a-i ajuta pe cei care sunt cu moralul la pământ. Aceștia la rândul lor te vor răsplăti.

CAPRICORN- Horoscop 27 martie 2018

Vei fi puțin dezamăgit de comportamentul unor persoane apropiate. Însă nu trebuie să pui totul la suflet. Fiecare are defectele sale. Încearcă să fii mai empatic cu cei din jur.

VĂRSĂTOR- Horoscop 27 martie 2018

Simți că a venit momentul pentru o schimbare în viața ta, fie că e vorba de viața personală sau profesională. Nu ar trebui să aștepți ca ceva să se întâmple, ci din contră, ar trebui să iei măsuri chiar de astăzi.

PEȘTI- Horoscop 27 martie 2018

Stresul din ultima perioadă te-a adus cu moralul la pământ. Astăzi e un moment bun să te detașezi. Ai persoane dragi în jurul tău și ar trebui să te bucuri de fiecare moment alături de acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.