HOROSCOP BANI 2018: Este anul în care românii vor face mai MULȚI BANI

Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

HOROSCOP BANI 2018: Află ce ți-au pregătit astrele anul acesta și cum stai cu banii în 2018!

HOROSCOP BANI 2018 Berbec

Anul acesta trebuie să dai dovadă de multă determinare și responsabilitate, altfel situația ta financiară ar putea avea de suferit. Nu vei avea parte de multe oportunități de a-ți spori veniturile, așa că e important să te menții pe linia de plutire. Dacă trebuie să lucrezi în echipă, încearcă să comunici deschis cu cei din jurul tău.

 

HOROSCOP BANI 2018 Taur

E momentul să strălucești și anul acesta. Astrele sunt de partea ta și şi creează conjucturi excepţionale în ceea ce priveşte suplimentarea veniturilor tale. Ești în continuare preocupată de bani, ceea ce e foarte bine pentru că vei primi ceea ce atragi. Dacă anul trecut a însemnat pentru tine proiecte noi, este cazul să le finalizezi în 2018.

FOLLOW ME

HOROSCOP BANI 2018 Gemeni

Vei avea multe șanse și oportunități profesionale, așa că trebuie să dai dovadă de perspicacitate pentru a te bucura de toate. E esențial să te focusezi pe ceea ce îți dorești și să-și faci planuri de viitor pentru stabilitatea ta financiară.  Orice idee este binevenită în aceste luni, şi te va ajuta să te afirmi.  Astrele îţi recomandă să nu iei decizii impulsive anul avesta în ceea ce privește locul de muncă. Nu lăsa eșecurile să te descurajeze și să te tragă înapoi

HOROSCOP BANI 2018 Rac

Vei avea multe oferte tentante în acest an, pe plan profesional. Pentru unii dintre nativii rac este posibil ca anul acesta  să-și găsească primul job, să avanseze sau să primească o mărire de salariu. Vei primi vești bune care te vor determina să muncești și mai mult. Deși va fi nevoie să te focusezi mai mult pe carieră, rezultatele vor fi mulțumitoare. Vei face eforturi mari, dar nu e imposibil să reușești. O veche pasiune se poate transforma în sfârșit în afacere.

HOROSCOP BANI 2018 Leu

Dacă anul 2017 nu ți-a fost prielnic, în 2018 ți se vor deschide multe uși. E momentul să profiţi de ele la maximum şi să te gândeşti mai mult la tine decât la ceilalţi. Dacă vrei ca totul să meargă perfect, e importat să te adaptezi rapid schimbărilor care se vor produce în timp. Din iulie s-ar putea să ai mai multe dificultăți, dar spre toamnă vei vedea că eforturile tale nu au fost în zadar și se vor resimți din plin în plan financiar.

 

HOROSCOP BANI 2018 Fecioară

Anul 2018 va fi unul plin de realizări pentru fecioare. Chiar dacă nu vei reuși să evoluezi profesional atât de mult pe cât ți-ai fi dorit, rămâi fidel aceluiași job, iar șefii vor fi foarte mulțumiți de tine. Banii pe care ai reușit să-i economisești îți vor produce mari satisfacții în perioada următoare. Un plan mai vechi ajunge în punctul de a fi realizat complet. Dacă aceata este visul tău, atunci el va ajunge să fie atins! Chiar dacă apoi nu vei mai avea aceeaşi siguranţă financiară, vei simţi că viaţa ta nu se scurge degeaba. Ai curajul de a face mutări importante!

HOROSCOP BANI 2018 Balanță

Deși ai țeluri înalte, încă nu îndrăznești să riști pentru ele. Ai nevoie din ce în ce mai multe confirmări pentru a evolua în carieră. Ar trebui să ai mai multă încredere în tine.  E foarte important să iei decizii de una singură şi să nu te mai laşi manipulată de familie. Dispui de suficienți bani pe care îi meriți pe deplin, așa că meriți să faci ce vrei cu ei.

HOROSCOP BANI 2018 Scorpion

Acordă atenție sporită atunci când ai de semnat documente importante. Orice vei face anul acesta pe plan profesional va trebui să fie extrem de responsabil. Este clar că ești o persoană ambițioasă, dar ar trebui să arăți mai mult acest lucru. E momentul să lași modestia de-o parte dacă vrei să evoluezi profesional. Cu banii te descurci de minune, mai ales în cea de-a doua parte a anului. Conjunctura astrală e favorabilă pentru tine în 2018, dar nu trebuie să dai cu piciorul oportunităţilor care îţi ies în cale.

HOROSCOP BANI 2018 Săgetător

În 2018 se anunță schimbări majore pentru tine. Deși nu e totul numai lapte și miere, dai dovadă de multă resposabilitate şi ambiţie, lucru care te poate salva din situațiile limită. Situația ta financiară nu va mai fi la fel de stabilă.   În  vară o vei duce cel mai rău cu banii, dar în toamnă vei reuşi să îţi revii spectaculos. Revenirea ta va fi cu mult zgomot!

HOROSCOP BANI 2018 Capricorn

Situația financiară nu se va schimba prea mult în acest an pentru tine.Din păcate, exact atunci când ai cea mai mare nevoie de bani apar întârzieri ale plăților. Ar fi bine ca anul acesta să eviți să dai bani cu împrumut. În caz contrar, rişti ca sumele date să fie recuperate foarte greu. Sfârșitul anului vine cu vești bune.

HOROSCOP BANI 2018 Vărsător

Vei avea un an foarte aglomerat și complicat. Deși ești o persoană ambițioasă, în această perioadă vei avea tendința să cedezi în fața presiunilor. Apar incidente între tine și colegii tăi care îți vor îngreuna sarcinile. Vara anunță un eveniment important care presupune investiţii majore. Din fericire dispui de banii necesari pentru a-l duce la îndeplinire. În toamnă trebuie să iei decizii foarte importante pentru carieră și ar fi bine să ții cont de sfaturile celor dragi.

 

HOROSCOP BANI 2018 Pești

Anul e lipsit de evenimente neplăcute pentru Pești, dar nici nu se anunță bucurii deosebite. Nu vei avea probleme majore legate de bani, dar vor exista nemulțumiri în legătură cu avansarea sau dezvoltarea pe scara ierarhică. Încearcă să te mulțimești cu ceea ce ai și să nu iei decizii pripite pe plan profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.