HOROSCOP DE WEEKEND: TAURII se bucură de atenție, SCORPIONII primesc o veste bună


Taurii se află în centrul atenției în acest weekend, iar cineva din trecut se întoarce în viața Gemenilor

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Te vei simți destul de singuratic weekendul acesta. Pare că toți prietenii tăi și-au făcut planuri fără tine. Încearcă să profiți de timpul liber pentru a te relaxa. Duminică vei primi o veste care îți poate da peste cap programul.

 Taur (21 aprilie-21 mai)


În acest sfârșit de săptămână stai foarte bine din punct de vedere a interacțiunii sociale și te bucuri de toată atenția celor dragi. De asemenea, primești niște bani așa că poți profita pentru a face o achiziție pe care ți-o doreai mereu.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Trecutul se întoarce în weekendul acesta. O persoană cu care n-ai mai vorbit demult te caută acum iar și accepți să vă faceți niște planuri împreună.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Îi simțeai lipsa unei persoane dragi în viața ta. Dar acum aceasta te surprinde cu o vizită neașteptată, iar pe tine te bucură foarte mult. Cu ocazia asta te vei simți mult mai relaxat și eliberat și vei acumula energie pentru săptămâna următoare.

Leu (23 iulie-22 august)

Din nou vrei să simți că ai controlul. Astfel te implici în fiecare problemă și decizie a familiei tale simțind nevoia să îți fie recunoscut ajutorul. Însă nu uita că ai și tu niște probleme, pentru care e posibil să trebuiască să îi ceri ajutorul altcuiva.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Nu reușești să te relaxezi prea mult în acest sfârșit de săptămână, dar nu este o problemă, pentru că ți se vor mări veniturile. Astfel, sâmbătă te vei dedica muncii pentru că îți dorești să strângi bani.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Simți o nevoie puternică de o schimbare. Fiind weekend, nu prea ai multe de făcut, dar decizi să începi cu schimbările din apartament. S-ar putea să apară câteva discuții în contradictoriu între tine și partenerul de viață din cauza dorinței tale de a prelua controlul, dar reușiți să le depășiți.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Primești o veste bună și găsești din asta un prilej de a te aduna la o masă alături de cei dragi. A doua zi de weekend o vei petrece alături de persoana iubită.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

În acest sfârșit de săptămână te vei gândi mai mult la viitorul tău și vei analiza niște oferte de muncă. S-ar putea ca ceilalți să te influențeze prea mult, așa că încearcă să nu deschizi subiectul acesta cu ei și să îți dai seama singur ce îți dorești.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Trebuie să iei o decizie importantă de ceva timp dar pare că îți lipsește curajul. Acum însă ai tot sprijinul unui membru al familiei iar acest lucru îți ușurează situația.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Nu ai timp să te odihnești în acest weekend. Ai multe planuri și activități pe care le așteptai de mult timp. Dar nu îți pasă de odihnă, pentru că te vei distra oricum.

Pești (20 februarie-20 martie)

Sfârșitul de săptămână e dedicat familiei. Nu vei fi foarte entuziasmat de acest fapt pentru că ai fi preferat să te bucuri de câteva clipe de relaxare singur.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.