Horoscop luna martie 2020 – Zodiile care își schimbă viața

Luna lui ”Mărțișor” aduce surpinze pentru două zodii. Berbecii și Capricornii vor lua decizii care îi vor aduce pe un alt făgaș în viață. Își face apariția norocul la bani, iar dacă își doresc, pot crea o relație amorosă de lungă durată.

Citește și: Regulile Universului pe care ar fi bine să le cunoști

Berbec – Horoscop luna martie 2020

În luna martie, berbecii vor intra într-o stare de ”curățenie de primăvară” să o numim, pentru că vor încheia prietenii toxice și își vor face alte cunoștințe. Pe ded altă parte, vor medita asupra acțiunilor proprii. Vor ajunge la concluzia că nici ei nu sunt perfecți, așa că vor încerca să-și îndrepte greșelile.

Pe de altă parte, vor cunoaște persoane care îi vor fascina din punct de vedere intelectual. Ar putea renunța la o relație în care se află și să pornească pe un nou drum alături de altcineva. O persoană din anturajul nativilor Berbec vor veni cu o super propunere de afacere. Ar fi bine să acceptați și astfel veți scăpa de orice grijă în plan financiar.

Capricorn – Horoscop luna martie 2020

Capricornii scapă de problemele de sănătate cu care s-au confruntat de ceva vreme. Pe plan sentimental totul merge ca pe roate, pentru nativii aflați deja într-o relație. Mergeți pe drumul pe acre ați apucat-o deja cu actualul partemer. Chiar dacă se întâmplă să aveți conflicte care v-ar putea cutremura relația de cuplu, amintiți-vă că fiecare are piticii săi și trebuie să dați dovadă de toleranță și înțelegere.

Pe plan financiar astrele v-au pregătit o mare surpriză. Un contract bănos se întrevede la orizont. Partea bună este că veți semna pentru acestă sumă de bani pe o perioadă mai lungă de timp, nu 6 luni, un an sau doi. Poate părea la început ceva forte dificil, însă o dată ce vă intrați în mână totul va merge ca uns.

FOLLOW ME

Pentru previziunile celorlate zodii găsiți totul în acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.