Horoscop pentru săptămâna 16-23 mai – ce zodii au noroc

Horoscop pentru săptămâna viitoare - ce zodii au noroc

Berbec

Eclipsa totală de Lună din această săptămână are impact asupra sectorului tău de intimitate, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a aborda astfel de probleme. Afacerile financiare sau afacerile stabilite în urmă cu șase luni se vor concretiza.

Taurus

Relațiile tale, atât cele romantice cât și cele platonice, sunt analizate îndeaproape. Este timpul să te confrunți cu anumite adevăruri, ceea ce ar putea duce la un scenariu de tip make-or-break. Ești în mijlocul unei transformări și nu le poți permite celorlalți să te tragă în jos.


Gemeni

Confruntarea cu realitatea vă va permite să faceți loc pentru ceva nou. Această situație necesită onestitate, dar și tact. Nu lăsați ca anticiparea descărcării să vă fragilizeze sau veți părea obraznic.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Rac

Jocurile de flirt au fost amuzante, dar acum e timpul să te înfrunți. Dacă nu știi cum stai cu un potențial interes amoros sau vrei să clarifici ceva cu partenerul tău, ia taurul de coarne.

Leu

Este posibil să simțiți că artistul vostru interior este înăbușit. Ia-ți un moment pentru a te cufunda într-o schimbare de peisaj sau de companie. Inspirația va lovi când te aștepți mai puțin, atâta timp cât te scoți din ecuație.

Fecioară

Dacă te-ai certat cu părinții, șefii și alte persoane aflate în poziții de autoritate, este timpul să îngropi securea războiului. Întindeți ramura de măslin și în curând veți fi din nou pe aceeași lungime de undă. S-ar putea să primiți un bonus în bani neașteptat!

Balanță

Aveți o inimă mare și vă îngrijiți. Săptămâna aceasta generozitatea ta va fi la limita de nelimitată. Și, deși aceasta este una dintre cele mai bune calități ale tale, ar putea fi necesare unele limite pentru a te proteja împotriva persoanelor care profită de natura ta bună, mai ales la locul de muncă.

Scorpion

Ești cunoscută pentru că ești o persoană cu pielea groasă. Dar cu o eclipsă de lună în semnul tău, este timpul să îți permiți să fii vulnerabil. Îți poți permite să cobori puțin garda și să lași prietenii apropiați și familia să aibă grijă de tine.

Săgetător

Ești foarte independentă și preferi să mergi singură. Cu toate acestea, s-ar putea să fie nevoie să vă lăsați mândria deoparte. Acceptă ajutorul atunci când ți se oferă – fie că este vorba de un împrumut, de un sfat sau de sprijin – chiar și atunci când vine din surse puțin probabile.

Capricorn

Lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par la prima vedere, așa că nu te strădui să le faci să fie așa. Închideți zgomotul alb și concentrați-vă asupra unui singur lucru la un moment dat. Acceptă bunătatea oamenilor în loc să cauți motive ascunse.

Vărsător

Dacă ți-ai desfășurat activitatea zilnică cu câteva tab-uri încă deschise în creier, este timpul să le închizi. Raționalizează-ți gândurile cât de mult poți.

Pești

Va coborî o ceață care v-ar putea face să vă simțiți copleșit și cam peste tot. Cel mai bun mod de a combate orice neclaritate sau letargie mentală este printr-o activitate fizică care vă place.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.