Horoscop pentru weekend 25-26 mai 2024

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie): Weekendul acesta se anunță plin de activitate și dinamism. Vei avea ocazia să te implici în proiecte noi sau să te dedici hobby-urilor tale preferate. Socializarea cu prietenii îți va aduce multe momente de bucurie și relaxare. Nu uita să te odihnești și să te refaci după o săptămână agitată.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai): Concentrează-te pe confortul și bunăstarea ta. Acest weekend este ideal pentru a te relaxa acasă, poate cu o carte bună sau un film preferat. Activitățile legate de casă, cum ar fi gătitul sau redecorarea, îți vor aduce satisfacție. Fii atent la nevoile tale emoționale și oferă-ți momente de răsfăț.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie): Comunicarea va fi la ordinea zilei. Vei avea ocazia să petreci timp de calitate cu prietenii și familia, discutând și împărtășind idei. O scurtă călătorie sau o activitate recreativă în aer liber te va ajuta să te deconectezi și să te încarci cu energie pozitivă.

Rac (21 Iunie – 22 Iulie): Focalizează-te pe legăturile familiale și pe relațiile apropiate. Organizarea unei întâlniri de familie sau a unui prânz în aer liber poate fi o idee excelentă. Este un moment bun pentru a clarifica eventualele neînțelegeri și pentru a consolida legăturile emoționale cu cei dragi.

Leu (23 Iulie – 22 August): Popularitatea ta va străluci în acest weekend. Vei fi în centrul atenției la evenimentele sociale și vei atrage oameni interesanți în jurul tău. Fii deschis la noi experiențe și la noi cunoștințe, deoarece acestea îți pot aduce oportunități neașteptate.

Fecioară (23 August – 22 Septembrie): Acest weekend este perfect pentru a te dedica organizării și planificării. Poate fi vorba de curățenia casei, de aranjarea documentelor sau de pregătirea pentru săptămâna următoare. Vei simți o mare satisfacție în urma realizărilor tale și te vei simți mai pregătit pentru viitor.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 Septembrie – 22 Octombrie): Romantismul și armonia sunt cuvintele-cheie pentru tine în acest weekend. Petrece timp cu partenerul tău într-un cadru relaxant și plăcut. Dacă ești singur, ieșirile sociale și activitățile culturale îți pot aduce întâlniri interesante și pline de potențial.

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie): Weekendul acesta îți oferă oportunitatea de a te reconecta cu tine însuți. Reflectează asupra obiectivelor tale și asupra direcției în care te îndrepți. Activitățile solitare, cum ar fi meditația sau plimbările în natură, te vor ajuta să-ți găsești echilibrul interior.

Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie): Aventura și explorarea sunt la ordinea zilei. Planifică o excursie de o zi sau implică-te în activități care îți stimulează curiozitatea și spiritul de aventură. Vei găsi bucurie și împlinire în descoperirea de noi locuri și experiențe.

Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie): Acest weekend este propice pentru planificarea și organizarea carierei tale. Fă-ți timp pentru a-ți revizui obiectivele profesionale și pentru a stabili strategii pe termen lung. De asemenea, nu uita să te relaxezi și să te bucuri de momentele petrecute alături de cei dragi.

Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie): Prietenii și comunitatea vor fi în centrul atenției tale. Participarea la evenimente sociale sau implicarea în activități de voluntariat te vor umple de energie pozitivă. Este un moment bun pentru a învăța din experiențele altora și pentru a te lăsa inspirat de ideile noi.

Pești (19 Februarie – 20 Martie): Creativitatea ta va fi la cote maxime. Dedicați timpul activităților artistice care te fac fericit, fie că este vorba de pictură, muzică sau scris. De asemenea, petrece timp în natură pentru a-ți regăsi liniștea interioară și pentru a te reconecta cu tine însuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.