Horoscop special pe 5 ani. Vezi ce îți rezervă viitorul pentru zodia ta

Horoscop special pe 5 ani. Vezi ce îți rezervă viitorul pentru zodia ta

Horoscop pentru următorii 5 ani pentru toate zodiile. Vezi ce îți rezervă astrele!

♈ BERBEC

Berbec, cinci ani este o perioadă lungă de timp! Asta ne-ar duce în vara anului 2025… și până atunci te așteaptă multe lucruri. Vom intra mai jos în viața ta amoroasă, dar hai să discutăm și despre viața profesională, despre prieteniile tale și despre viața pe care o ai când ești singur. În primul rând, când vine vorba de viața ta profesională, ai ajuns încet-încet să reușești să gestionezi sau să controlezi într-un fel locul în care lucrezi acum. Felicitări pentru asta! Cel mai probabil, vei decide să îți cimentezi rădăcinile în acest loc. În următorii cinci ani, dispoziția îndrăzneață și impulsivă pe care o aduci la locul de muncă va continua să fie apreciată. Așteaptă-te la cel puțin încă două promovări. Mai mult, așteaptă-te să te apropii tot mai mult de acei prieteni pe care îi numești deja speciali, deoarece evenimentele care pot fi dificile – sau chiar traumatizante – nu vor face decât să vă apropie mai mult.

♉ TAUR

O femeie Taur, în general, este foarte ancorată în convingerile și morala ei. Acestea nu se vor schimba niciodată și nici tu nu-i vei schimba ideile despre ele. Ea este îndrăzneață, incredibil de responsabilă și cu picioarele pe pământ. Este amabilă, dar are și temperament. Așadar, în următorii cinci ani, femeia noastră Taur care este singură își va găsi neapărat dragostea. Nu se va angaja cu cei pentru care nu este menită; s-ar putea să fie și câțiva dintre ei. Cu toate acestea, vei găsi pasiune și entuziasm pentru fiecare persoană pe care o vei întâlni. Acești oameni care sunt greșiți te vor aduce la persoana potrivită… probabil în aproximativ doi-trei ani. Deocamdată, concentrează-te pe acea carieră pe care ți-o construiești (știi tu, cea la care te pricepi foarte bine!) și acordă timp și prieteniei tale să crească. Vei dori să ai unele puternice atunci când acea persoană specială va intra în viața ta.

♊ GEMENI

Femeile Gemeni sunt reprezentate de semnul echilibrului. Ele sunt pe cât de sociabile, pe atât de introvertite. Sunt pe cât de încrezătoare, pe atât de nesigure (uneori). Sunt la fel de mult preocupate de viața lor amoroasă pe cât sunt preocupate de construirea carierei lor. De fapt, cariera lor este super importantă pentru ei, așa că nu vei vedea o fată Gemeni căsătorită înainte de 25 de ani, sincer. Ea va lucra pentru a se stabili și a-și consolida reputația în carieră înainte de a face orice altceva. De aceea, următorii cinci ani pot arăta diferit pentru tine, Gemeni, în funcție de cât de departe ești în succesul tău în carieră! În general, însă, următorii cinci ani pentru un Gemeni celibatar vor necesita și vor ține mult amestec… și vrem să spunem, foarte mult! Ești carismatic și social în mod natural, așa că este logic că vei săruta multe broaște înainte de a găsi un prinț. Acest lucru nu este diferit. Pur și simplu nu ești dispusă să acorzi timp unei persoane speciale, pentru că ești ocupată să te construiești pe tine și viitorul tău. Din fericire, însă, nu ești egoistă, așa că atunci când va apărea ceva special, poate pe neașteptate, vei vedea totuși că este o oportunitate și vei profita de moment. Așteaptă-te ca acest lucru să se întâmple de două ori în următorii cinci ani, Gemeni. În cea mai mare parte, însă, vei lucra pentru a-ți construi cariera în viitorul apropiat.

♋ RAC

O femeie Rac, atunci când este singură, este foarte sociabilă și carismatică. Ea râvnește la aventură și la momente speciale de legătură cu oameni noi. De fapt, adoră să cunoască oameni noi și să se conecteze atât de mult cu ei din toată inima. De cele mai multe ori, femeile Rac sunt cele care fac parte dintr-un grup de fete care sunt perpetuu singure – și nu ne referim la acest lucru în mod negativ. Ceea ce vrem să spunem prin asta este că femeile Rac iubesc cu adevărat atenția pe care o primesc – și le este greu să primească suficient de la o singură persoană pentru prea mult timp. Așadar, când vine vorba de viața ta amoroasă și de relația ta în următorii cinci ani, așteaptă-te la mult mai multe emoții în cadrul acesteia. Dacă simțiți că acea senzație de a fi necesar este în scădere, trebuie să comunicați deschis și sincer cu partenerul dvs. semnificativ. Nu ne referim la a țipa la el sau a te frustra ușor atunci când nu înțelege ce simți, ci la a sta jos și a clarifica care sunt așteptările tale. Dacă reușiți să depășiți acest lucru în relația voastră, următorii cinci ani vă vor permite să învățați amândoi multe – iar pasul de a vă deschide și mai mult și mai deplin va fi îndeplinit.

♌ LEU

Femeile Leu sunt lideri înnăscuți. Ele nu răspund în fața nimănui… și dacă crezi că vor răspunde în fața ta, îți promitem că te înșeli. În cariera lor, sunt îndrăznețe și își asumă riscuri pe care alte semne zodiacale nu le-ar face. Acel proiect mare pe care ți-e frică să-l abordezi? Leul stă până târziu (în loc să meargă la happy hour) și lucrează deja la acel proiect pe care nimeni nu l-a revendicat încă. În general, este doar o persoană bună care se duce după ceea ce își dorește… și asta îi poate supăra pe oameni într-un mare fel dacă merge prea departe. Veți trece prin încercări și necazuri care vă vor testa limitele și acea persoană care vreți să deveniți. Vei pierde prieteni pe care nu credeai că te vor lăsa să pleci vreodată. Vei fi dezamăgit de oameni pe care îi iubești. Cu toate acestea, pierderea acestor oameni te va deschide către ceea ce ți se cuvine în viitor – și anume un partener de viață minunat care te provoacă, te iubește și acceptă acele defecte la care vrei să lucrezi. Acest citat emană clar ideea că următorii cinci ani vor fi incredibil de interesanți pentru că tu cauți mereu următoarea aventură. Te potrivești foarte bine cu jumătatea ta semnificativă și și ei, de asemenea, au ajuns să iubească aventura pe care o aduci în viața lor. Așteaptă-te la două călătorii incredibil de uluitoare cu jumătatea ta semnificativă, care te vor învăța multe despre tine și despre relația ta. Mai mult, așteaptă-te să aduci viață pe lume în următorii cinci ani!

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARĂ

În următorii cinci ani, veți avea o mulțime de suișuri și coborâșuri. Cu toate acestea, acele coborâșuri vă vor afecta cu adevărat. Vei fi testat la un moment dat în cadrul familiei tale, fie că este vorba de o ceartă cu un membru al familiei sau de pierderea unei persoane dragi. Mai mult, vei fi testat în cadrul carierei tale. Vei atinge un punct atât de jos încât s-ar putea chiar să te întrebi dacă ai ales calea corectă din punct de vedere profesional. În cadrul vieții tale amoroase, vor exista greutăți. Vei fi rănit de cineva de care aproape te-ai îndrăgostit. Îți va fi greu să treci peste această persoană, pentru că va intra și va ieși din viața ta foarte des în următorii ani. Păstrează-ți capul sus, totuși, pentru că vei trece peste asta și vei ajunge la lucruri mai mari și mai bune.

♎ BALANȚĂ

Următorii cinci ani pentru o Balanță vor fi tumultuoși. Îi va fi greu să găsească pe cineva ca fată singură în orașul ei. Ea va da peste nas unor persoane prin modul în care atitudinea ei se poate schimba. Acele persoane cu care se va conecta, totuși, nu se vor potrivi întotdeauna nevoilor ei. Așteptați-vă să vă stabiliți cu adevărat într-o relație serioasă în anul trei, după ce ați avut parte de lecții învățate și de oameni care v-au făcut rău. În următorii cinci ani, Balanță, relația ta se va menține într-un loc bun. Vă veți iubi pe deplin și vă veți susține reciproc în toate. Veți face călătorii minunate împreună, vă veți aranja casa împreună și, în cele din urmă, veți întâmpina copii împreună în următorii cinci ani. Cu toate acestea, cealaltă parte a vieții voastre este cea care vă va aduce greutăți. Bunăstarea voastră interioară este un lucru care va fi testat foarte mult… și vă va fi greu să vă împăcați cu cine sunteți și cu acea încredere pe care o aveți sau nu o aveți. Te vei pierde în diferite părți ale vieții, fie că este vorba de un program de lucru încărcat sau de tulburări în familie, și îți va fi greu să te întorci la un loc sănătos pe plan intern. Mai mult, aceste sentimente interioare ar putea afecta alte părți ale vieții tale, cum ar fi prieteniile sau hobby-urile. Totuși, vei avea întotdeauna în partenerul tău de viață un sistem de sprijin.

♏ SCORPION

În următorul an sau cam așa ceva, chiar vei găsi și te vei angaja cu acea persoană specială! Te vor uimi cu cât de mult te plac și te vei descoperi fiind cu adevărat tu în preajma lor. În restul următorilor cinci ani, căutați să treceți prin toate aspectele vieții cu celălalt semnificativ aproape de dumneavoastră. Cariera ta este deja stabilită, nu-i așa? Vei continua să ai succes în poziția pe care o ai. Îți vei face prieteni noi prin intermediul relației tale, dar vei rămâne și la vechile tale prietenii. În următorii cinci ani, Scorpionul cuplată va ști că a găsit acea iubire specială pentru că va avea parte de o cerere în căsătorie și de o nuntă. Ești deja căsătorită oficial? Următorul pas este să vă cumpărați o casă. Scorpionul atasat face toate lucrurile pentru adulți! De asemenea, va învăța și mai mult succesul financiar în următorii ani, ceea ce îi va aduce multă bogăție în multe feluri. Îți poți controla mai bine cheltuielile (așa cum nu ai făcut-o în trecut) și, pe măsură ce doi devin unul, vei culege roadele siguranței financiare. Veți fi, de asemenea, bogați în dragoste, pasiune și fericire!

♐ SĂGETĂTOR

În următorii cinci ani, această viață aventuroasă pe care o duci va continua. Vei călători în multe părți ale lumii, fie singur, fie cu prietenii și familia. Acest lucru vă va inspira să continuați să cunoașteți oameni noi și să vă dezvoltați relațiile și prieteniile. Femeile singure din Săgetător au un spirit aventurier care nu cunoaște limite. Femeile Săgetător cuplată nu sunt diferite, dar va arăta și va părea foarte diferit din exterior. Cu alte cuvinte, spiritul aventuros pe care îl au se întoarce spre tine. Își concentrează energia și entuziasmul față de viață asupra ta și a viitorului pe care îl au alături de tine. În următorii cinci ani, femeia noastră Săgetător care s-a cuplat se va așeza la casa ei și va deveni serioasă cu persoana iubită specială. Se vor angaja pe deplin și se vor deschide într-un mod în care nu au mai făcut-o niciodată până acum, dacă poți crede asta! Uită-te spre sfârșitul celor cinci ani de angajament pentru inele și lucruri bling-bling!

♑ CAPRICORN

O femeie Capricorn este întotdeauna elegantă. Este amabilă și responsabilă, nu face niciodată ceva nebunesc sau imprevizibil. De fapt, îi place să fie într-o rutină în care știe la ce să se aștepte. Acest lucru îi face viața mai ușoară, deoarece nu-i place instabilitatea sub nicio formă sau parte a vieții. În următorii cinci ani, aceste persoane dragi speciale și marile prietenii pe care le are se vor consolida și se vor lega ca niciodată. Dispoziția ei naturală introvertită o face ușor de iubit și este foarte compatibilă cu persoanele care sunt mai sociabile. Caută să găsești oameni pozitivi care să scoată la iveală ce e mai bun din tine, Capricorn. Consolidarea acestor prietenii îți va aduce iubire și mai multă fericire pe parcurs! Petrece timp cu cei care contează cel mai mult acum. În următorii cinci ani, o femeie Capricorn va sări din zona ei de confort cu celălalt semnificativ. Această persoană pe care o iubește este în mod natural mai extrovertită și el sau ea o va încuraja pe femeia Capricorn să facă lucruri pe care nu le-ar face în mod normal. De exemplu, sâmbăta, poate că femeii noastre Capricorn îi place să facă comisioane și să pună cina în vasul de gătit înainte de a se așeza cu o carte bună. În următorii cinci ani, această rutină de bază va fi pusă la încercare. Femeile Capricorn vor merge în schimb în drumeții, forțându-și limitele. Vor avea parte de călătorii la care nu au visat niciodată și vor vedea lucruri incredibile pe drum.

♒ VĂRSĂTOR

În următorii cinci ani, vei învăța că nu poți ajunge nicăieri dacă ești prea speriată să faci ceva. Acest comportament rezervat și timid nu te va duce departe și vei avea parte de greutăți care te vor învăța asta pe calea cea grea. Așadar, nu uita să faci din când în când ceva de care nu ești sigură. Mergeți la o întâlnire cu cineva pe care l-ați cunoscut la bar în loc de bibliotecă. Fă acea excursie solo la Londra pe care ți-ai dorit să o faci. Mergeți cu caiacul la lac, așa cum făceați când erați mici. Nu lăsa frica să te oprească să trăiești cu adevărat și să simți emoții profunde. Despre asta este vorba în viață! Un lucru important pentru femeile Vărsător în cadrul relațiilor este loialitatea lor. Următorii cinci ani vă vor aduce unele dificultăți în cadrul relației voastre. Acest lucru se datorează faptului că acea loialitate pe care ți-o dorești atât de mult este ceva ce partenerul tău semnificativ ar putea să nu înțeleagă pe deplin. El sau ea va face lucruri pentru a-ți testa limitele și vei constata că devii confuz în ceea ce privește viitorul relației. Aveți încredere în instinctul dumneavoastră și faceți ceea ce este mai bine pentru dumneavoastră. Spre sfârșitul acestor cinci ani, va fi clar cine și ce a fost menit pentru tine.

♓ PEȘTI

În următorii cinci ani, o fată singură din Pești se va îndrăgosti de cel puțin două ori. Spunem „cel puțin” pentru că femeile Pești sunt atât de idealiste când vine vorba de dragoste încât chiar ar putea fi de mai multe ori. Aceste relații te vor învăța multe despre tine și despre cine ești și cine poți fi pentru altcineva. Mai mult, fie una dintre aceste relații, fie pierderea uneia dintre ele te va încuraja să o iei de la capăt într-un loc nou, așa că o mutare mare este în viitorul tău! Spre sfârșitul acestui ciclu de cinci ani, vei fi din nou îndrăgostită. Cine știe? Ar putea fi cea potrivită! Amintește-ți să fii cine ești, Pești, și ai încredere în intuiția ta mai presus de toate! Ești puternic pentru că ești foarte în ton cu emoțiile tale… nu uita asta! În următorii cinci ani, femeile Pești vor lua aceste emoții deschise și vor învăța cu adevărat și vor face multe din și cu ele. Veți face lucruri pe care nu ați crezut niciodată că le puteți face! Acea călătorie pe care ți-ai dorit întotdeauna să o faci? Se va întâmpla. Acea carte pe care v-ați dorit să o scrieți? O vei finaliza dacă ești dispusă să investești timpul necesar. În relația ta, în mod specific, vei înflori și vei deveni o versiune mai bună a ta și vei avea acei copii despre care vorbeai cu jumătatea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.