Horoscop zilnic 9 noiembrie. Săgetătorii au noroc

Horoscop zilnic 9 noiembrie. Săgetătorii au noroc

♈ BERBEC

Cerul de marți îți rezervă stări de spirit furtunoase și întâlniri puternice, Berbec. Mercur, purtător de noutăți, îi face astăzi o vizită planetei tale guvernatoare, Marte, cel motivat de sine, livrând informații și conversații importante pentru departamentul de intimitate. Țintește să fii direct cu privire la ceea ce trăiești fără să te exagerezi. În altă parte, uniunea Capricornului capabil al Lunii cu Pluton poate evidenția problemele legate de jocul de putere pe frontul carierei.

♉ TAUR

Tensiuni se nasc sub cerul de marți, Taur. Luna practică din Capricorn își petrece ziua îmbrățișată cu Pluton, care caută transformarea, intensificându-ți atmosfera mentală și reacțiile emoționale când vine vorba de chestiuni educaționale și planuri de călătorie. În altă parte, mesagerul Mercur se contopește cu încinsul Marte, aducând conversații aprinse pe frontul relațiilor. Folosește această energie pentru a clarifica lucrurile în jurul chestiunilor de colaborare, romantice sau platonice.

♊ GEMENI

În calitate de Gemeni, deseori urmărești să eviți întâlnirile grele, emoționale cu alte persoane. S-ar putea să trebuiască să recunoști această evaziune și să mergi prin foc astăzi, când Capricornul greu fuzionează cu Pluton, care eliberează frustrări. Această pereche puternică te ajută să abordezi orice probleme emoționale sensibile, în special în jurul intimității care are nevoie de o ieșire. În altă parte, uniunea lui Mercur cu Marte îți încălzește nevoia de acțiune, impuls și directețe pe frontul muncii.

♋ RAC

Chestiunile de suflet sunt susceptibile de a se intensifica astăzi, Rac. Luna melancolică din Capricorn își petrece ziua în fuziune cu Pluton, care se transformă emoțional, împingându-te să recunoști orice frustrări ascunse în jurul narațiunii tale actuale de relații. În altă parte, Mercur, aducător de noutăți, fuzionează cu Marte, care ia acțiune, introducând conversații importante sau revelații în jurul proiectelor creative, a vieții tale sexuale sau a intereselor romantice.

♌ LEU

Cerul de marți încălzește lucrurile în atmosfera cosmică, Leu. Pregătește-te să abordezi cu capul pe umeri orice tensiuni de pe frontul de acasă, pe măsură ce expresivul Mercur fuzionează cu înflăcăratul Marte. Această pereche aduce noutăți, conversații sau dezvăluiri în legătură cu orice problemă fierbinte de pe frontul de acasă. În altă parte, ocupatul Capricorn, Luna în Capricorn fuzionează cu Pluton, care caută reînnoirea, evidențiind frustrările de la locul de muncă și problemele de sănătate care trebuie abordate.

♍ FECIOARĂ

As a Sagittarius, you’re something of an eternal optimist. Tuesday’s skies may try to challenge this natural demeanor, as it puts a few emotionally-charged roadblocks in your path. The realistic Capricorn moon merges with frustration-releasing Pluto, illuminating unhealed wounds around self-confidence and self-worth. Meanwhile, messenger Mercury’s union with hot-headed Mars illuminates self-sabotaging anger and independence issues that need addressing.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Adevăruri puternice apar sub cerul de marți, Balanță. Pregătește-te să reduci din plăceri pe măsură ce melancolica Lună în Capricorn fuzionează cu Pluton eliberator de frustrări. Această pereche intensă din punct de vedere emoțional funcționează pentru a ajuta la eliberarea spațiului prin abordarea oricăror tensiuni care se ascund în jurul conexiunilor familiale și a frontului domestic. În altă parte, Mercur, purtător de știri, se unește cu Marte înflăcărat, aducând revelații sau conversații aprinse în jurul câștigării banilor.

♏ SCORPION

Peisajul cosmic de marți este unul dificil de navigat, Scorpionule. Planeta ta guvernatoare, Marte cel bătăios, primește o vizită din partea lui Mercur aducător de știri. Pe de o parte, acest cuplu crește rezistența mentală și dorința de a comunica. Pe de altă parte, aduce revelații în jurul sănătății și independenței. Între timp, Luna ancorată în Capricorn se unește cu Pluton, care dezvăluie adevărul, punând conversațiile oneste din punct de vedere emoțional în fruntea listei tale de lucruri de făcut.

♐ SĂGETĂTOR

Ca Săgetător, ești un fel de veșnic optimist. Cerul de marți ar putea încerca să pună la încercare acest comportament natural, deoarece îți pune în cale câteva obstacole cu încărcătură emoțională. Luna realistă din Capricorn fuzionează cu Pluton, care eliberează frustrări, luminând rănile nevindecate din jurul încrederii în sine și a valorii de sine. Între timp, uniunea lui Mercur mesagerul cu Marte cel cu capul înfierbântat luminează furia autosabotată și problemele de independență care trebuie rezolvate.

♑ CAPRICORN

Cerul de marți vă pune în fața unor probleme furtunoase, Capricorn. Prezența Lunii în semnul tău îți intensifică reacțiile emoționale și nevoia de autoprotecție, în timp ce unirea ei cu Pluton, care este un subiect emoțional, îți dezvăluie orice complexe nerezolvate în ceea ce privește imaginea, sănătatea și sentimentul de sine. În altă parte, Mercur, aducător de noutăți, se unește cu Marte, cu capul fierbinte, aducând conversații directe și potențial incomode în comunitatea sau rețeaua ta de prieteni.

♒ VĂRSĂTOR

Anumite adevăruri ies la lumină sub cerul de marți, Vărsătorule. Mercur purtător de noutăți își petrece ziua contopindu-se cu Marte, care acționează, aducând revelații și conversații importante pe frontul carierei – unele dintre ele sunt susceptibile de a evidenția frustrări și probleme fierbinți. În altă parte, Luna în Capricorn, în căutare de singurătate, fuzionează cu Pluton, dornic de reînnoire, ajutându-vă să abordați și să vă eliberați de orice probleme emoționale sâcâitoare.

♓ PEȘTI

Pregătește-te pentru un teren cosmic dificil, Pești. Luna Capricorn, orientată spre obiective, fuzionează astăzi cu Pluton, eliberator de tensiuni, provocând stări de spirit furtunoase și o nouă pentru reînnoire când vine vorba de ambițiile tale pe termen lung. De asemenea, este posibil ca această pereche să intensifice considerabil atmosfera din jurul grupurilor, prietenilor sau altor locuri de comunitate. În altă parte, uniunea mesagerului Mercur cu Marte, care se înroșește la roșu, aduce schimbări importante de perspectivă în jurul afirmării de sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.