Horoscopul săptămânii 12-18 noiembrie: TAURII primesc bani, CAPRICORNII nu mai fac față

Horoscopul săptămânii12-18 Noiembrie 2018: Află ce prezic astrele pentru tine în perioada 12-18 Noiembrie 2018 pentru sănătate, bani și dragoste.

Horoscopul săptămânii Berbec

Primești vești bune legate de sănătatea unei persoane dragi. Urmează să primești o sumă de bani pe care nu o așteptai și asta va fi o mare supriză.

Horoscopul săptămânii Taur

Ai întâmpinat câteva probleme sentimentale, dar urmează să se rezolve. Vei avea o săptămână bună pe toate planurile și lucrurile încep să se așeze.

Horoscopul săptămânii Gemeni

FOLLOW ME

Încearcă să fii mai atent la sănătate. La sfârșitul săptămânii vei simți nevoia să te apropii mai mult ce membrii mai mici ai familiei, poate copiii sau nepoței.

Horoscopul săptămânii Rac

Săptămâna asta, astrele sunt de partea ta. Reușești să îți găsești liniștea și siguranța de care aveai nevoie. Totul merge strună pe plan profesional.

Horoscopul săptămânii Leu

E timpul să înveți să te pui pe primul loc, chiar și în relația de cuplu. E important să faceți compromisuri de ambele părți și să nu fi singurul care se sacrifică.

Horoscopul săptămânii Fecioară

Vei fi în centrul atenției și te vei bucura să vezi că e nevoie de tine. Te vei simți foarte importantă în această săptămână, vei munci din greu și vei avea motive de sărbătoare în weekend.

Horoscopul săptămânii Balanță

Săptămâna aceasta va fi marcată de planul profesional, unde lucrurile evoluează frumos. La sfârștiul săptămânii vei primi laude și poate chiar o sumă de bani.

Horoscopul săptămânii Scorpion

Intuiția îți joacă feste și nu e indicat să faci tranzacții financiare mari. Apar certuri în viața de cuplu din cauza unor nemulțumiri ale partenerului.

Horoscopul săptămânii Săgetător

În ultima vreme ți-ai cam pierdut timpul cu lucruri mărunte, așa că e nevoie să îți setezi prioritățile. Învață să nu mai irosești timp prețios.

Horoscopul săptămânii Capricorn

Va fi o săptămână plină. Ești solicitat din toate părțile și nu știi cum să mai faci față cererilor. E important să le acorzi timp și prietenilor, dar nu trebuie să te neglijezi.

Horoscopul săptămânii Vărsător

Totul merge bine pe plan profesional. Apar noi oportunități și vei vrea să nu superi pe nimeni. Gândește-te în primul rând la tine, pentru că nu poți să-i mulțumești pe toți.

Horoscopul săptămânii Pești

Partenerul de viață te-ar putea răni fără voie din cauza sensibilității pe care o ai în ultima vreme. E mai bine să te linișteși puțin, poate să petreci timp cu familia și să te regăsești.

0 comentarii pe “Horoscopul săptămânii 12-18 noiembrie: TAURII primesc bani, CAPRICORNII nu mai fac față

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.