Horoscopul săptămânii 18 – 24 iulie. Cum sunt zodiile afectate de Luna plină din 23 iulie

Horoscopul săptămânii 18 - 24 iulie. Cum sunt zodiile afectate de Luna plină din 23 iulie

Venus se mută în meticuloasa și devotata Fecioară și în această săptămână, suntem provocați să rămânem umili. Sub această influență, strălucirea înseamnă să lași munca să vorbească de la sine.

Luna plină în Vărsător de pe 23 vrea, de asemenea, să păstrăm calmul. Comunicarea clară și simplă rezolvă majoritatea problemelor din această săptămână.

♈ BERBEC

Luna plină de pe 23 te ajută să îți clarifici o viziune pentru următorii pași în carieră. Nu este vorba că nu ai ambiția sau talentul necesar, ci că te-ai uitat la persoanele nepotrivite pentru sprijin. Mutarea lui Venus în Fecioară, pe 21, accentuează și mai mult nevoia ta de colegi de încredere și de un mediu de lucru funcțional.

♉ TAUR

Venus – planeta ta guvernatoare – intră în Fecioară pe 21. Asta te împinge spre romantism. Luna plină de pe 23 cade în sectorul tău de imagine publică, așa că dă-i drumul și pune-te în evidență. Așadar, o săptămână a socializării!

♊ GEMENI

De ce ai cu adevărat nevoie pentru a te simți în siguranță și reconfortat și cum vei plăti pentru asta? Luna plină de pe 23 vă permite să vă vedeți situația prin ochii altcuiva și să obțineți mai multă perspectivă asupra următorilor pași. O conversație neașteptată pune bazele planului tău profesional.

♋ RAC

Luna plină de pe 23 nu este un câștig pentru tine, dar este un câștig pentru partenerul tău. Vă regăsiți! Au fost câteva luni dificile pentru a ajunge la sfârșit de lună, deoarece ați avut mult mai multe cheltuieli decât de obicei.

FOLLOW ME

♌ LEU

Soarele se mută în semnul tău pe 22, oferindu-ți acea creștere anuală a ego-ului de a te simți cu adevărat tu însuți. Însă, mare atenție, căci Luna plină de pe 23 îți stârnește ceva probleme în relația ta. Din fericire, conflictele sunt ușor de rezolvat în această săptămână cu timp de calitate și conversații profunde.

♍ FECIOARĂ

De când Mercur s-a mutat în Rac la începutul acestei luni ești foarte preocupat de socializare. Pe măsură ce planeta comunicării se conectează atât cu Uranus, cât și cu Neptun, ai parte de multe dialoguri neașteptate cu persoane importante. Apoi, Luna plină de pe 23 cade în sectorul tău de muncă și subliniază nevoia de a-ți doza eforturile.

♎ BALANȚĂ

Venus – planeta care te guvernează – plonjează în Fecioară și în sectorul tău inconștient pe 21. După o lună de socializare constantă cu Venus în Leu, ai șansa să îți tragi sufletul. Ia-ți timp pentru odihnă și singurătate. Apoi, pe 23, Luna plină te face să vrei să intri în contact cu copilul tău interior. Joacă un joc, cântă un cântec sau pregătește o masă care te-ar face te simți mai tânăr.

♏ SCORPION

Cu Saturn și Jupiter, ambii în Vărsător în cea mai mare parte a acestui an, expansiunea în viața ta de familie a venit cu multe restricții. Crearea spațiului de locuit al visurilor tale a necesitat multe sacrificii. Luna plină de pe 23 este, de asemenea, în Vărsător și este un moment în care poți reflecta la cât de departe ai ajuns!

Te poate interesa și: Evenimente astrale în luna iulie și ce zodii sunt afectate de acestea

♐ SĂGETĂTOR

Venus se mută în Fecioară și în sectorul tău de carieră pe 21. Deși o mare parte din ultimele luni a fost despre acomodarea într-o casă nouă, săptămâna aceasta te poți concentra pe conexiunile care te vor ajuta să avansezi în carieră. Apoi, Luna plină de pe 23 îți trezește interesul pentru scris sau jurnalism. Fă-ți un obicei din a-ți urmări progresul.

♑ CAPRICORN

Sezonul Leului începe pe 22 și aduce Soarele (forța noastră vitală) în sectorul tău de resurse comune. Dacă vei supraviețui sau prospera în această lună depinde de capacitatea ta de a colabora, de a investi și de a ceda controlul asupra unui proiect. Luna plină de pe 23 îți aduce în atenție propriile venituri și finanțe.

♒ VĂRSĂTOR

Toată lumea vine la tine cu întrebări și îngrijorări, întrebându-se dacă sunt pe drumul cel bun. Din fericire, Luna plină de pe 23 cade în semnul tău, permițându-ți să te concentrezi asupra ta.

♓ PEȘTI

Îngrijirea de sine este extrem de importantă în această săptămână, deoarece Jupiter își petrece ultima săptămână în semnul tău înainte de a retrograda înapoi în Vărsător pe 28. Luna plină de pe 23 cade în sectorul tău inconștient, aducând la suprafață niște dureri și preocupări mai vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.