Horoscopul saptamanii 3-9 iunie 2024

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Această săptămână îți aduce oportunități de a-ți demonstra abilitățile de lider. Vei fi plin de energie și hotărâre, ceea ce te va ajuta să faci progrese semnificative în proiectele tale. În relațiile personale, încearcă să fii mai răbdător și mai înțelegător cu cei dragi.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Pentru Tauri, săptămâna aceasta se va concentra pe finanțe și stabilitate materială. Este un moment prielnic pentru a face investiții sau pentru a planifica bugetul. În viața personală, te vei simți mai conectat cu familia și prietenii, ceea ce îți va aduce confort și liniște.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Gemenii vor avea o săptămână dinamică și plină de comunicare. Vei fi implicat în multe discuții și negocieri, iar abilitățile tale de socializare vor fi esențiale. Fii atent la detalii și încearcă să eviți superficialitatea. Relațiile personale vor beneficia de pe urma sincerității tale.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Racii vor fi mai introspectivi în această săptămână. Este un moment bun pentru a-ți analiza sentimentele și pentru a te ocupa de problemele emoționale. Ai grijă de sănătatea ta și nu ezita să ceri ajutorul celor apropiați. Relațiile cu familia vor fi deosebit de importante.

Leu (23 iulie – 22 august)
Leii vor străluci în centrul atenției în această săptămână. Vei avea ocazia să te remarci la locul de muncă și în cercul social. Este un moment excelent pentru a-ți exprima ideile și creativitatea. În dragoste, fii atent la nevoile partenerului și evită să fii prea dominator.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Pentru Fecioare, săptămâna aceasta se va axa pe organizare și eficiență. Vei avea ocazia să-ți pui în ordine atât aspectele profesionale, cât și cele personale. În relațiile cu cei din jur, încearcă să fii mai flexibil și mai deschis la compromisuri.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanțele vor fi concentrate pe armonie și echilibru în această săptămână. Este un moment prielnic pentru a rezolva conflictele și pentru a-ți consolida relațiile. În carieră, vei găsi soluții creative la problemele cu care te confrunți. Ai grijă să îți acorzi timp pentru relaxare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionii vor trece printr-o perioadă de transformări și regenerare. Este un moment bun pentru a renunța la obiceiurile nesănătoase și pentru a începe noi proiecte. În relațiile personale, fii deschis și sincer cu cei dragi, chiar dacă acest lucru poate duce la discuții dificile.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Pentru Săgetători, săptămâna aceasta aduce noi oportunități de învățare și creștere personală. Vei fi atras de activități care îți extind orizonturile și îți oferă noi perspective. În viața personală, încercă să fii mai prezent și să petreci timp de calitate cu cei dragi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornii vor fi foarte concentrați pe carieră și obiective pe termen lung în această săptămână. Vei avea ocazia să faci progrese semnificative în proiectele tale, dar este important să îți păstrezi echilibrul între muncă și viața personală. În relații, fii deschis la dialog și compromisuri.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Vărsătorii vor simți nevoia de a se conecta cu comunitatea și de a-și exprima ideile inovatoare. Activitățile de grup și colaborările vor fi favorizate. Este un moment bun pentru a te implica în proiecte care aduc beneficii societății. În viața personală, încearcă să fii mai empatic și mai atent la nevoile celor din jur.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Săptămâna aceasta, Peștii vor fi mai intuitivi și creativi. Este un moment excelent pentru activități artistice și pentru a-ți explora latura spirituală. În relațiile personale, fii deschis și sincer cu sentimentele tale. Ai grijă de sănătatea ta mentală și emoțională, acordându-ți timp pentru relaxare și reflecție.

Fie ca această săptămână să îți aducă momente de bucurie și realizări frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.